Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеВожде, какво става? Вчера и днес си самотния мохикан! никой не те ебава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеВожде, какво става? Вчера и днес си самотния мохикан! никой не те ебава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКиреч кажи Ъп за утре ти си корифей .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА така Софикс, мачкай ги!
На мен колкото повече ми падат акциите, толкова по-голям оптимист ставам. Някаква вяра в светло бъдеще ме е обсебила напоследък, та да видим до къде ще ме доведе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеХората на море отидоха а ти инфаркт ще получиш от напъване да скъсаш на някого
шортите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ този изтрещя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМечтател,направо ти завиждам!
Моли се, Масачузетския университет да познае за Световния Финансов Колапс през 2030 г...Прогнозата ми е това да се случи малко по-рано - 2018-2025г.Но и нея,бфб-феновете,няма да я дочакате(финансово).
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНякаква вяра в светло бъдеще ме е обсебила напоследък...
Моли се, Масачузетския университет да познае за Световния Финансов Колапс през 2030 г...Прогнозата ми е това да се случи малко по-рано - 2018-2025г.Но и нея,бфб-феновете,няма да я дочакате(финансово).Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеднес им скъсах гащите от бой
шортите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеднес им скъсах гащите от бой
На мен колкото повече ми падат акциите, толкова по-голям оптимист ставам. Някаква вяра в светло бъдеще ме е обсебила напоследък, та да видим до къде ще ме доведеПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар