Първоначално изпратено от the architect
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми ме продавам само купувам за сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТрето ще мога да си допълня по някой интересни за мен позиции.Освен ако нямаш предвид тимаджийски акции и техните схеми.
Мен индекса не ме интересува. Да пада, да се качва .... да прави каквото си иска.Моите акции е важно да се държат.И ако поспаднат аз да имам кеш да подпра.Това което ме интересува е компаниите "ми" да се развиват.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекажи купувам тука продавам тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво искаш да ти кажа бе олигофрен.Направил съм много за да стоя на пазара още.Не се заблуждавам като теб лузър нещастен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекажи един трейд да си направил бе разбирачор . нелеп австралопитек
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее кажи си най-накрая че си такъвколко ти плащат да спамиш тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеи най-кофтито е че точно тъпите американци стимулират таквизи австралопитеци като тебе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекой те е оплювал бе . и какво печелиш че ще им влезе по дълбоко . ти си аматьор в душата си бе човек и такъв ще си останеш
Коментар
Коментар