Софикс 469.Красота!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги налагаме ли?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи си ебати каръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТи щом от 2008 до сега си на БФБ си уникален мазохистВ добрия смисъл де
Малко останаха на този така наречен "пазар".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДа, бе, да! Аз да не съм лалав. Вий се форексирайте колкото щете. И тото не пускам вече. Само едно БФБ ми остана и то пресъхна. Добре че пораженията малки, щото 2008а повече ме сърбеше.В добрия смисъл де
Малко останаха на този така наречен "пазар".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДа, бе, да! Аз да не съм лалав. Вий се форексирайте колкото щете. И тото не пускам вече. Само едно БФБ ми остана и то пресъхна. Добре че пораженията малки, щото 2008а повече ме сърбеше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКак иначе ще те зарибят за форексО
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе е, не е, то инак форумите щеха ги затворат момчета с вратлета и само те да си пишат. Добре че на борсата може да се загуби. Като гледам обаче, все повече мачове (маржове) уговорени, нагласени, тенденциите в нечии глави се раждат, а не от резултатите и перспективите, Та като се поопари човек, се прехвърля на тотото. А там още по-зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеНе е, не е, то инак форумите щеха ги затворат момчета с вратлета и само те да си пишат. Добре че на борсата може да се загуби. Като гледам обаче, все повече мачове (маржове) уговорени, нагласени, тенденциите в нечии глави се раждат, а не от резултатите и перспективите, Та като се поопари човек, се прехвърля на тотото. А там още по-зле.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТо купуването на акции не е като писането по форумите . Ако беше така ,то "писателите" тук щеха да са милионери .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеТо купуването на акции не е като писането по форумите . Ако беше така ,то "писателите" тук щеха да са милионери .The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги налагаме ли?
Коментар
Коментар