Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Тебе кво ти дреме като не притежаваш акции на БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Тебе кво ти дреме като не притежаваш акции на БФБ?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Може. След нови 14 години, ей-тъй непринудено
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Отново супер случайно и без да искам уцелих посоката.Сигурно е някакъв късмет,щото ТА не работела според някой хора.
Иначе сме на половината път
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТранспортният министър Христо Алексиев: Кирил Домусчиев участва с 20% в концесията на "Летище София"
Кирил Домусчиев участва с 20% в концесията на "Летище София". Това заяви служебният транспортен министър Христо Алексиев в интервю за Mediapool. "Потвърдено е от няколко достоверни източника, че фирми на Кирил Домусчиев участват с 20% в концесията, но искам да разбера къде е операторът на летище Мюнхен. Засега го няма, фигурира само на хартия. До момента не съм видял представители на летище Мюнхен, ангажирани с дейността на летище София", заяви още Алексиев. Официално концесията беше спечелена от обединение от фирми на фонда Meridiam, които имат 99% в българското дружество концесионер "СОФ Кънект", а с 1% е строителят Strabag.
Очакваше се летищен партньор да е оператора на летище Мюнхен, но за изпълнителен директор беше изпратен човек от испанското летище в Севиля. "Концесионерът "СОФ Кънект" има инвестиционна програма, която трябва да изпълни. До края на тази година трябва да бъдат инвестирани 4.1 млн. евро. Все още чакаме данни от концесионера колко средства са инвестирали до момента. По моя груба оценка направените инвестиции са не повече от 200 000 евро - една тоалетна и 5 дивана. При положение че до края на октомври трябваше да са направени 1 млн. евро. Аз дълбоко се съмнявам, че планираният размер на инвестиции ще бъде направен", каза още той.
Capital.bg
кога ще има хаир от тоя лапач...
- 1 like
Коментар
-
Транспортният министър Христо Алексиев: Кирил Домусчиев участва с 20% в концесията на "Летище София"
Кирил Домусчиев участва с 20% в концесията на "Летище София". Това заяви служебният транспортен министър Христо Алексиев в интервю за Mediapool. "Потвърдено е от няколко достоверни източника, че фирми на Кирил Домусчиев участват с 20% в концесията, но искам да разбера къде е операторът на летище Мюнхен. Засега го няма, фигурира само на хартия. До момента не съм видял представители на летище Мюнхен, ангажирани с дейността на летище София", заяви още Алексиев. Официално концесията беше спечелена от обединение от фирми на фонда Meridiam, които имат 99% в българското дружество концесионер "СОФ Кънект", а с 1% е строителят Strabag.
Очакваше се летищен партньор да е оператора на летище Мюнхен, но за изпълнителен директор беше изпратен човек от испанското летище в Севиля. "Концесионерът "СОФ Кънект" има инвестиционна програма, която трябва да изпълни. До края на тази година трябва да бъдат инвестирани 4.1 млн. евро. Все още чакаме данни от концесионера колко средства са инвестирали до момента. По моя груба оценка направените инвестиции са не повече от 200 000 евро - една тоалетна и 5 дивана. При положение че до края на октомври трябваше да са направени 1 млн. евро. Аз дълбоко се съмнявам, че планираният размер на инвестиции ще бъде направен", каза още той.
Capital.bg
Last edited by tony1975; 04.11.2021, 20:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Отново супер случайно и без да искам уцелих посоката.Сигурно е някакъв късмет,щото ТА не работела според някой хора.
Не знам другите ви никове, защото изникнахте наскоро, ето защо поздравявам настоящата ви самоличност за прогнозата! Браво!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеДядо Мраз ще дойде и тази година10% рали в Софикс ми подават звездите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеВсичко катери, само Брефа спада, Грую пак е нацелил инвестицията!
Тотален карък.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
И какво ти показват техническият и фундаметален анализ за Хим и Цкб?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз пък откакто съм на борсата търгувам на база анализ (технически и фундаментален), който сам си правя. Е, някой може да търгува след като получи обаждане или нещо неволно изпуснато на някое кафе, ама аз не съм от тях. Вярно, малко е трудно с анализите, но поне е морално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеСледваща спирка -- 700!
Коментар
Коментар