Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Точно от тук ще се пречупи тренда и ще ядете папалягата я, като не слушате Груев.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Аз качвам до 972....?!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Груйката е казал, че очаква 120 кинта за Алтерко на първо време. Аз лично очаквам 240 кинта, а ти щом говориш за 486 кинта, то няма лошо.
Лошо е, че си подари артиите на 8 кинта.Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАкко се запази тренда; за пет годни от листването - ръст на Софикс 40% - ръст на Алтерко 18 пъти, то акцията ще струва 486 лв. Вече съм оптимист!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Да, супер е графиката!. Отдавна е отразена. Но имам нужда някоя врачка или пък няккой сериозен "инвеститор" да каже на ниво Софикс 900 колко ще струва Алтерко ако продължава да расте по този начин. Акко се запази тренда; за пет годни от листването - ръст на Софикс 40% - ръст на Алтерко 18 пъти, то акцията ще струва 486 лв. Вече съм оптимист! И ако може някой и да сподели досега колко от качването на индекса се дължи на Алтерко, за да не се окаже че има 35% дял от процентния ръст
Лошо е, че си подари артиите на 8 кинта.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСпоред мен така е по-добре
Коментар
-
А, ясно, разбрах, пак с клишета. Ми добре - когато гръмне балонът, ти ще си първият, на когото ще го натякна. За разлика от много други, аз си стоя зад мнението и го изказвам публично (предварително), за разлика от много други, които го правят следварително, и винаги е с аргументи. А когато споря с някого, обикновено връзвам и бас и почти винаги ги печеля, защото това е начинът да се докажеш в анонимен форум.
Колкото до Спиди -да, много съм доволен и печалбата им от там (кеширана) е повече, отколкото над 90% от вкаралите парите си в един балон изобщо някога ще видят, ако успеят да кешират де, че там всичко си върви точно по плана, който написах преди 7-8 месеца, а аса в ръкава вече няма. В момента ми е малко тегаво с харченето на пари, защото не мога да излизам извън България заради грипа, но и това ще мине, затова се забавлявам във форума.
Бъди здрав и успешен и най-искрено ти пожелавам да успееш да излезеш навремеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеАко не бъркам, по твоите думи си успешен адвокат и заможен човек,но висиш по цял ден във форума..Чустваш се длъжен да се изкажеш по-всички теми,оснвоно негативно.Много хора те молят са престанеш,но ти......голямо его...АЗ знам всичко,ако не е по моята,значи е грешно../
ефект на Дънинг-Крюгер/.Направил си по твоите думи 50% от Спиди и все се мъчиш да го изтъкнеш в писането си.Не си спазваш обещанията-каза,че един месец няма да пишеш....дори ги увеличи.Не знам кога ти става време да обърнеш виимание на семейството и да си харчиш многото пари.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ аз ли съм хейтър, че ми е интересно? Борсата ще се оправи, когато гръмне един балон, дотогава всички чертички са безсмислени. Апропо, понеже обичате клишетата - truth is hate for those who hate the truth
ефект на Дънинг-Крюгер/.Направил си по твоите думи 50% от Спиди и все се мъчиш да го изтъкнеш в писането си.Не си спазваш обещанията-каза,че един месец няма да пишеш....дори ги увеличи.Не знам кога ти става време да обърнеш виимание на семейството и да си харчиш многото пари.
Прецени си сам::
-хейтър-(жарг.) (чужд.) човек, който не може да бъде щастлив от успехите на другите.
-в жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.Last edited by 0; 24.11.2021, 20:09.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
В тон с теб.И ти ли Бруте /desperado/ ,и ти ли ....../стана хейтър/?
Вчера мислех да ти пиша.че си стар форумец и хейтърството не ти отива,но Батя ме изпревари..Обаче днес продължаваш. Явно злобата по хората ходи.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАкции A4L ще има за всички от сърце, за Новата година да тропнем ний хорце
Вчера мислех да ти пиша.че си стар форумец и хейтърството не ти отива,но Батя ме изпревари..Обаче днес продължаваш. Явно злобата по хората ходи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първи опит за ТА, приемам всякакви критикиосвен, че е нашляпан за 5 мин на пейнта.
пп Мисля, че тунелът ненужно отваря отдолу заради ковид кризата, но така или иначе по-интересна е горната линия. Другото, което си мисля е, ако приемем, че досега обстановката е била затисната (примерно от тиква) това може и да е песимистичния вариант.Last edited by Maslarov; 24.11.2021, 19:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- "Комисията за финансов надзор обръща внимание на емитентите, че крайният срок за оповестяване на публично уведомление на консолидирана основа за финансовото състояние за трето тримесечие на 2021 г. пред КФН и обществеността изтича на 29.11.2021 г.
Съгласно чл. 100 о1, ал. 2 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа (ЗППЦК), емитентът е длъжен да представи на КФН публично уведомление/отчет на консолидирана основа за финансовото си състояние за трето тримесечие на 2021 г. в срок до 60 дни от края на съответното тримесечие. Публичното уведомление/отчет за финансовото състояние на дружеството се представя в КФН по реда на чл. 100т, ал. 4 от ЗППЦК, а именно чрез единната система за предоставяне на информация по електронен път – e-Register. Публичното уведомление/отчет за финансовото състояние на дружеството се разкрива и на обществеността по начина, предвиден в чл. 100т, ал. 3 от ЗППЦК, чрез избрана от дружеството информационна агенция или друга медия, в законоустановения срок, за третото тримесечие на 2021 г., а именно до 29.11.2021 г. включително."
да няма после амаа...
хайде време е да подавате чат пат по един-два, че като се струпат,- кой по напред
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар