IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Много бих се зарадвал, ако някой от изходилите се по-долу, сподели аргументацията си, относно съждението че казаното от 4Д са глупости.
    Много ме кефи как всички разбират от политика в бг и всички се нахъсват...за футбол мацки имоти и биткойните е същотото и като отидеш на последните две събрания на алтерко и ти става ясно че преставителната извадка от хора ни топката виждали, ни жена са помирисвали скоро... поздравления че колегата. Пак разбуди кошера!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
      Дали Харвардците ще ударят рамо на капиталовият пазар.
      В тях е надеждата .... те поставиха началото на промяната...показаха как трябва да се случват нещата....за няколко месеца направиха кардинални промени......това е пътят.....като поправят средата, в която се прави бизнес парите на чужденците сами ще дойдат, за да се умножават..... иначе другото е да продължаваме да затъваме в блатото от 1989г, та до ден днешен....

      Коментар


      • Като човек живял няколко години в чужбина и пращал пари тук, мога да кажа че истината е ... сложна .
        От една страна наистина има хора, които живеят хъшовски живот и основната им радост е като се върнат лятото за 1 месец да се "похвалят" колко са добре. Тази хора, и това го твърдя уверено, не живеят по-добре там. За положените усилия в чужбина ,биха имали по-добър живот тук. От друга, има хора, които няма как да получат пълна реализация тук. По ред причини. Тези са супер малък процент. И като цяло, става дума основно за пари. За тях не е ясно дали не биха имали по-висок социален статус у нас.
        Доста хора са някъде по средата и всеки си има своя история. Тези, според мен, са и най - активните и най-видимите за нас. Основно, защото така и не могат (или не искат) да се откъснат от живота тук. Не са лоши хора, но е малко странно да живееш в Италия (примерно) и да следиш българското футболно първенство. Затова си мисля че ако тяхното влияние намалее, това е по-скоро добра новина.

        Коментар


        • Дали Харвардците ще ударят рамо на капиталовият пазар.

          Коментар


          • От добро никой не бяга.....

            Коментар


            • Няма нищо лошо човек да отиде да живее и работи в чужбина, след като тук не го оценяват. Да не говорим, че и на тях не им е хич лесно, защото тук оставят приятели, роднини и семейства.
              Last edited by Агресивен бик; 31.10.2021, 09:18.

              Коментар


              • Гледам Груеца и той се е изхвърлил не по лошо от 4д ! Живеещите в чужбина били посерковци и социално слаби ! Груец хубаво е да показваш уважение към всички хора, а не само да се самоизтъкваш, къде, колко и как си платил ! Някои хора тук сте скрити фенове на Тиквата, но дори самия той ви го беше казал обратното на това, което ти твърдиш ! А то беше, че в България е останал лош човешки материал ! Вожда ви почна да недолюбва емигрантите когато в Лондон го попитаха като се погледне в огледалото какво вижда ! Ще те посъветвам да не подценяваш труда на никой, както и това къде е избрал да живее ! Повечето не са избягали от хубаво тук, така ли е ?

                Коментар


                • Петьо аз не мога да разбера какво искаш да ти се обеснява..Фактите са ясни..Тези хора късат от трудният си хляб за да помагат на близките си..Явно ти не си го правил,но над милион го правят..
                  Last edited by Kiro; 30.10.2021, 11:59.

                  Коментар


                  • Груйче,Това за съжаление при ГЕРБ бяха най големите чужди инвеститори..Стигали са до около 1 милиард годишно..Явно не сте наясно ,но те помагат на близките и родителите си с ниски пенсии.Груйче и колко хора се осигуряват на макса и колко изобщо не се осигуряват..
                    Не мога да разбера как може да нападател хора,които внасят с години пари , а да мълчите за други,които крадат милиарди и ги крият къде ли не..Момчета и те са българи ,а някои милеят повече от много тук за България..
                    Last edited by Kiro; 30.10.2021, 11:57.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

                      Колегата 4д сериозно се е объркал, държавност отдавна нямаме ! Къде е разделението на властите и независимостта на институциите искам на този въпрос да ми отговори ? Има държавност и независимост само на хартия ! Имаме една фасадна демокрация ! Не можеш да си говориш с конституционен съдия на "братиньо" и не може главен прокурор да си пише с ПР на Тиквата ! Не може главен прокурор да ходи по тайни срещи и да заплашва бизнесмени ! Къде го има това в Европа, към която уж принадлежим ! 4д, ти видя ли най пресния пример да ти дам министър председателя на Австрия защо подаде оставка ? Ако приложим същия аршин, преди колко години Тиквата трябваше да е подал оставка, че вече да е и в затвора а ? Престъпленията и прегрешенията му са безбройни нали ! Обаче едно гражданство на един министър стана най големия проблем в държавата ! Един бивш министър преди години беше казал ебахти и държавата щом аз съм и министър ! Ето такива тъпани и тикви ни управляват вече толкова години ! Не можеш да мачкаш хора и бизнес, не сме нито Русия, нито Беларус, нито Северна Корея !
                      боко-чекмеджето и проклетата му партия направиха България като Северна Корея - заграбване на бизнеси... хвърляне на невинни хора в затвора(Иванчева)... тотална международна изолация на българите - червен картон за еврозона и Шенген...


                      Last edited by Frosty; 30.10.2021, 10:54.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Ти ми кажи лошо ли..Тези пари са за близките им и родителите им..Те бяха най големите инвеститори..Някакви доказателства колко са се върнали..
                        Kire, ай запри се - ще ревем за кинтите на някакви посерковци, дето си пращат по 100 евро на родата си тук, докато изкарваат пенсията на Ханс, Жак, Джордж, Матео и Малякис. Аре немъ нужда - ще ме караш пост в събота да пиша, дейва, даже 4Д с диватоята си вчера не успя да ме накара! Евал съм ги - тая мантра за "най-големият" инвеститор е толкова лъжлива и долна, все едно да кажа, че имам айфон благодарение на герП.

                        Най-големите инвеститори сме тези, дето сме си тук и се осигуряваме на макса - ако не сме ние, системата крашва макс за месец. Само за пенсии са по над милиард на месец - пари, които идват от нашия труд, а не от мизерните преводи на Ганчо и Пенка, живеещи на социалки в северен Лондон, примерно. Нали можеш да сравниш 130 миларда БВП и милард, примерно пари от гастата? Кой е важният? Ама все ревем за гастата, а нас, тези, дето плащам пенсиите на родителите им, ни викат, че сме били богаташи и рев как трябвало още да ни облагат, че да имало за пенсиите на тези, дето децата им са в чужбина. Че аз само от ДДС, ДОД и осигуровки вкарвам колкото две максимални пенсии - ми да си ги давам директно на родителите и да ви викат и на мен "инвеститор" Ай сиктир с тая забегнала Зган!

                        А за 4Д - удивен съм как е възможно интелигентен човек, защото безспорно си интелигентен, поне с този ник, с другите се правиш на тъп, затова съм ти ги блокирал, да подкрепя герП. Дано е заради лична изгода, а не заради убеждения. Иначе за казуса си прав - Кирчо е тъп като гъз и решението на КС е повече от правилно и юридически издържано. Това е като развода - не може, само щото си се изнесъл от вкъщи и си заживял при друга, автоматично да си се развел - има си процедури. А твоето мнение е в стил:


                        P.S. Сори, но е по темата за оптимизма - на всички ни е ясно, че завръщане на герП е равно на срив на борсата, а Кире и Немигащия определено имат и хъс, и компетенция за ъп-а тук. Та така, айде, че имам задачи с дечурлигата
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Ти ми кажи лошо ли..Тези пари са за близките им и родителите им..Те бяха най големите инвеститори..Някакви доказателства колко са се върнали..
                          ти си го написал, значи искаш нещо да кажеш - кажи го! Ние тези новини може да си ги четем по медиите и сами. Когато хората отиват в чужбина и парите стават повече - е лошо. но когато се връщат и парите стават по-малко - пак лошо

                          пп. Това е точно като - когато хората нарастват - ужас ресурсите на планетата и храната няма да стигне за всички. Когато почнат да намаляват - ужас "топим се" !
                          Last edited by petyob; 30.10.2021, 10:37.

                          Коментар


                          • Ти ми кажи лошо ли..Тези пари са за близките им и родителите им..Те бяха най големите инвеститори..Някакви доказателства колко са се върнали..

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              За първите осем месеца на годината парите от емигранти са под 111 млн. евро

















                              btvnovinite.bg
                              Драматичен срив на валутните преводи от сънародниците в чужбина







                              това лошо ли е? Питам, защото ти си само по лошите новини . Може да се направи извод, че са се прибрали тук, например, което лошо ли е?

                              Коментар


                              • За първите осем месеца на годината парите от емигранти са под 111 млн. евро

















                                btvnovinite.bg
                                Драматичен срив на валутните преводи от сънародниците в чужбина








                                Коментар

                                Working...
                                X