IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
    Влагам засега... Защото все още имам файда, грубо казано... Но не паса трева и не летя в облаците.
    виждам, че си от партията на мисирките .................. сърцето те тегли в едната посока, а главата на другата страна

карай да върви...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Пак да ти кажа ,не е важно колко са депутатите а колко са гласували за тях....
      Докато имат финансов ресурс не са със затихващи функции защото полкитата определят не направеното а това което обещават и плащат на ръка........
      А през 2014 сигурно имат повече гласове от 2013 г....
      много правилно посочих, че не очаквам от теб да разбереш за какво ти пиша

какво значение има колко човека са гласували за герб като важното е с колко депутата е в парламента от което следва колко човека ще имат в правителството...

пак се изложи

колко човека са гласували ги вълнува само мисирките

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        заеми се взимат за да се хранят гладните мисирки на държавната софра

нещо си противоречиш иначе ..................... имаш песимистични очаквания за Б-я, а влагаш пари на БФБ ........................ пълна шизофрения...
        Влагам засега... Защото все още имам файда, грубо казано... Но не паса трева и не летя в облаците.
        Vanitas vanitatum...

Коментар

Аз пък имам друго обяснение за случилото се с КТБ, но не виждам смисъл да го споделям тук и с теб. Струва ми се обаче, че съвсем скоро за "триглавата ламя" ще си спомняме с искрена носталгия. Не искам да съм лош пророк, но България с бодри крачки върви по пътя на Гърция. С малката разлика, че зад Гърция стоеше и все още стои еврозоната, а зад нас няма да има никой. Всички сме свидетели как страната ни от година на година трупа дефицит след дефицит и задлъжнява СТАБИЛНО. Знаем до какво води това. Видахме го при южните ни съседи. Не се надявам ББ да поеме политическата отговорност, както го сториха тези преди него. По-скоро очаквам сериозните обществени и политически катаклизми свързани с неминуемия фалит на България да доведат до излизането ни от ЕС и НАТО. Кой има изгода от това...?

ПП: Последният ми въпрос е риторичен. Може да не отговаряш.
          заеми се взимат за да се хранят гладните мисирки на държавната софра

нещо си противоречиш иначе ..................... имаш песимистични очаквания за Б-я, а влагаш пари на БФБ ........................ пълна шизофрения...

Коментар

А този който купува на 1,69 е бил друг ник на Хайрсъзов.....а този който е купувал на 1,58 е бил друг полки..... и това в последните месеци а преди това....
            веселба......
            А без измишльотини може ли?
            The strongest stand last.

Коментар

Аз пък имам друго обяснение за случилото се с КТБ, но не виждам смисъл да го споделям тук и с теб. Не искам да съм лош пророк, но България с бодри крачки върви по пътя на Гърция. С малката разлика, че зад Гърция стоеше и все още стои еврозоната, а зад нас няма да има никой. Всички сме свидетели как страната ни от година на година трупа дефицит след дефицит и задлъжнява СТАБИЛНО. Знаем до какво води това. Видахме го при южните ни съседи. Не се надявам ББ да поеме политическата отговорност, както го сториха тези преди него. По-скоро очаквам сериозните обществени и политически катаклизми свързани с неминуемия фалит на България да доведат до излизането ни от ЕС и НАТО. Кой има изгода от това...?

Оооо ето че и Парцалев прозря ФФФалита за който Дедо ви Мито говори вече година

Браво Парцалев браво Уйче Манчо - дано на повече лЮде им дойде акъла в главата

Коментар

пак изби рибата, м.....о

парламентарните избори 2009 година --- 117 депутати герб

парламентарните избори 2013 година --- 97 депутати герб

парламентарните избори 2014 година --- 84 депутати герб

вижда се, че е партия със затихващи функции, м.....о
                Пак да ти кажа ,не е важно колко са депутатите а колко са гласували за тях....
                Докато имат финансов ресурс не са със затихващи функции защото полкитата определят не направеното а това което обещават и плащат на ръка........
                А през 2014 сигурно имат повече гласове от 2013 г....

Коментар

напълно съм съгласен с теб, че след золумите които направи триглавата ламя (комунисти+турци+монарха) вече 7 години не можем да се оправим ................... после пак дойдоха временно на власт и с помощта на болен сидеров успяха да фалират КТБ за нула време ........................... за това се иска голям талант, а твоите хора показаха, че го имат
                  Аз пък имам друго обяснение за случилото се с КТБ, но не виждам смисъл да го споделям тук и с теб. Струва ми се обаче, че съвсем скоро за "триглавата ламя" ще си спомняме с искрена носталгия. Не искам да съм лош пророк, но България с бодри крачки върви по пътя на Гърция. С малката разлика, че зад Гърция стоеше и все още стои еврозоната, а зад нас няма да има никой. Всички сме свидетели как страната ни от година на година трупа дефицит след дефицит и задлъжнява СТАБИЛНО. Знаем до какво води това. Видахме го при южните ни съседи. Не се надявам ББ да поеме политическата отговорност, както го сториха тези преди него. По-скоро очаквам сериозните обществени и политически катаклизми свързани с неминуемия фалит на България да доведат до излизането ни от ЕС и НАТО. Кой има изгода от това...?

Last edited by Чичо Манчо; 15.12.2015, 13:43.
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

гледа се не колко депутати а колко са гласували за тях...вече под 900 к и то с фалшиви протоколи....
                    Даже и в Пловдив не можаха да купят достатъчно полкита....
                    пак изби рибата, м.....о

парламентарните избори 2009 година --- 117 депутати герб

парламентарните избори 2013 година --- 97 депутати герб

парламентарните избори 2014 година --- 84 депутати герб

вижда се, че е партия със затихващи функции, м.....о

Коментар

• Време е за сън и за борсата също......

Коментар

не мислиш ли, че вече е доста късно някой да става тепърва гербер ....................... погледни кривата в представянето им на парламентарните избори 2009 - 2013 - 2014 година

понеже знам , че няма да се сетиш за какво ти говоря затова виж по колко депутати вкараха в парламента при трите избора
                        гледа се не колко депутати а колко са гласували за тях...вече под 900 к и то с фалшиви протоколи....
                        Даже и в Пловдив не можаха да купят достатъчно полкита....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Входа ми е при 6C4 ( това са "Химимпорт" АД обикновени ) на 1.36 лева от преди 20 дни. В момента не съм се надянал на нищо. Чакам ръст след средата на януари и не чакам нищо от "фондовете" до края на годината.
                          А този който купува на 1,69 е бил друг ник на Хайрсъзов.....а този който е купувал на 1,58 е бил друг полки..... и това в последните месеци а преди това....
                          веселба......

Коментар

Интересно как може да залагаш само на губеща кауза.....
                            Сега стана и гробар.....
                            не мислиш ли, че вече е доста късно някой да става тепърва гербер ....................... погледни кривата в представянето им на парламентарните избори 2009 - 2013 - 2014 година

понеже знам , че няма да се сетиш за какво ти говоря затова виж по колко депутати вкараха в парламента при трите избора

Коментар

Ако аз съм ти индикатор сигурно вече си фалирал от февруари 2014 апелирам за продажби...... и продължавам.....
                              В момента се надявам за 10% качване при преоценка на фондовете и после спада да продължи....
                              най сигурното нещо е че може да има още една година безвремие защото вече на 70% големите играчи стигнаха за избори в 2 в едно.....
                              Входа ми е при 6C4 ( това са "Химимпорт" АД обикновени ) на 1.36 лева от преди 20 дни. В момента не съм се надянал на нищо. Чакам ръст след средата на януари и не чакам нищо от "фондовете" до края на годината.
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Никой не иска, да чете за фобиите ти от никовете на Хайърсъзов.
                                Носи си проблемите със себе си, не ангажирай останалите.

Също така би било ценно, да дадеш поне веднъж и вярна прогноза, нали не сме в хумористична медия все пак..? Даже казано под секрет, не си и длъжен, да даваш, особено когато успеваемостта ти е отрицателна.

За мен е ясно едно, време е за покупки, а доказаният индикатор си ти.
                                Ако аз съм ти индикатор сигурно вече си фалирал от февруари 2014 апелирам за продажби...... и продължавам.....
                                В момента се надявам за 10% качване при преоценка на фондовете и после спада да продължи....
                                най сигурното нещо е че може да има още една година безвремие защото вече на 70% големите играчи стигнаха за избори в 2 в едно.....

Коментар

Working...
                                X