IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    напълно съм съгласен с теб, че след золумите които направи триглавата ламя (комунисти+турци+монарха) вече 7 години не можем да се оправим ................... после пак дойдоха временно на власт и с помощта на болен сидеров успяха да фалират КТБ за нула време ........................... за това се иска голям талант, а твоите хора показаха, че го имат
    Интересно как може да залагаш само на губеща кауза.....
    Сега стана и гробар.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Хайрсъзов със 100 ника....това си ти... полки вече има по малко от теб...защо ли го надмина....
      Защото си много толерантен ,аналитичен или добронамерен....
      Никой не иска, да чете за фобиите ти от никовете на Хайърсъзов.
      Носи си проблемите със себе си, не ангажирай останалите.

Също така би било ценно, да дадеш поне веднъж и вярна прогноза, нали не сме в хумористична медия все пак..? Даже казано под секрет, не си и длъжен, да даваш, особено когато успеваемостта ти е отрицателна.

За мен е ясно едно, време е за покупки, а доказаният индикатор си ти.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
        За радост по това време бях щастлив депозитар-лихвар и затова не се вълнувах особено от движението на борсата. Нямам намерение да ставам адвокат на тези, които са управлявали в периода 2007-2009 г. Между другото по това време бе приет и плоският данък и парите за допълнителна пенсия бяха увеличени от 2 на 5%. Справедливо или не, но тогавашните управляващи бяха заклеймени и анатемосани за главни "виновници за всичко" и те си поеха отговорността. Но можеш ли да ми кажеш по какъв начин са можели да предотвратят това което се е случило на БФБ през 2007 г. Да национализират борсата, да я затворят? Да забранят на чуждестранни инвеститори да търгуват на нея или какво? Да припомням ли че по това време вече сме в ЕС, а световната финансова система се тресе от тежка криза, балони се пукат, банки фалират, борси се сриват?
        напълно съм съгласен с теб, че след золумите които направи триглавата ламя (комунисти+турци+монарха) вече 7 години не можем да се оправим ................... после пак дойдоха временно на власт и с помощта на болен сидеров успяха да фалират КТБ за нула време ........................... за това се иска голям талант, а твоите хора показаха, че го имат

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Определено говориш на мен, но имаш предвид някой друг.
          Даже и да се съжаляваш, за отношението на всички към теб, няма да помогне.
          Хайрсъзов със 100 ника....това си ти... полки вече има по малко от теб...защо ли го надмина....
          Защото си много толерантен ,аналитичен или добронамерен....

Коментар

Вече го настигна ......с начина на писане и броя на никове....
            Но той има пробляци за борсата а ти си само агресивен форумец...
            Ако погледнеш в миналото Полки те сяде още на първия месец когато се появи..Даже те съжалявах за отоношението си към теб...
            Определено говориш на мен, но имаш предвид някой друг.
            Даже и да се съжаляваш, за отношението на всички към теб, няма да помогне.

Коментар

Колега Полки..... влезна на борсата есента на 2007 г и с ника си Какрък Каръков повлече тотален спад.....
              Затова го разбирам с покупките на най високите си нива е толкова агресивен вече 8 години........
              То бяха продажби на апартаменти ,джипове и репа..... но с течение на времето постовете му стават все по малко и по малко агресивни....
              Но това е временно явление я да тръгнат ТИМ нагоре и глухите ще разберат...
              всичко с времето си

неизбежно нещата ще си дойдат на мястото...

Коментар

• Може ли да не четем за "Хиката и Гагарин" ежеминутно тук в тема, която не е за "Хиката и Гагарин" като цяло?? То не бе наглост и безочие, няма ли кой, да го банне тоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Леко с кръвното...........
                  Вече го настигна ......с начина на писане и броя на никове....
                  Но той има пробляци за борсата а ти си само агресивен форумец...
                  Ако погледнеш в миналото Полки те сяде още на първия месец когато се появи..Даже те съжалявах за отоношението си към теб...

Коментар

аз любимци нямам , но те питам кой беше на власт в края на 2007, през цялата 2008 и до средата на 2009 година .................... и как се представи БФБ през този период?

а да ................... колко пари направи ти през същия период?
                    За радост по това време бях щастлив депозитар-лихвар и затова не се вълнувах особено от движението на борсата. Нямам намерение да ставам адвокат на тези, които са управлявали в периода 2007-2009 г. Между другото по това време бе приет и плоският данък и парите за допълнителна пенсия бяха увеличени от 2 на 5%. Справедливо или не, но тогавашните управляващи бяха заклеймени и анатемосани за главни "виновници за всичко" и те си поеха отговорността. Но можеш ли да ми кажеш по какъв начин са можели да предотвратят това което се е случило на БФБ през 2007 г. Да национализират борсата, да я затворят? Да забранят на чуждестранни инвеститори да търгуват на нея или какво? Да припомням ли че по това време вече сме в ЕС, а световната финансова система се тресе от тежка криза, балони се пукат, банки фалират, борси се сриват?
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

Вждаш ли колко правилно постъпих с излизането си ....... а не да купувам тимуровци по 1,60 с репа....
                      Забравяш че за това време и Хиката и Гагарин и БТН скочиха с 30% а при теб спада е 30 %....
                      .
                      всички виждаме колко правилно постъпи за пореден път

ти излезна на сегашните цени и от юни насам някои направиха по 20-30% ..................... а ти си активна само във форума

===================

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      не да купувам тимуровци по 1,60 с репа.....
                      репото го направих пореди 2 месеца и до сега няма промяна в цената ............... все си е 1,35

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                        Колега 2012, аз не политиканствам, а просто констатирам това, което всеки непредубеден ще види ясно в таблицата публикувана лично от теб. Не знам какво си искал да покажеш с нея, но за мен е ФАКТ очеваден какво се случва с бедната ни борсичка когато ГЕРБ са на власт. А под "златно време" имам предвид времето, когато дребосъците като мен са можели както да губят, така и да правят пари на БФБ (периоди с продължителен ръст, кратки периоди с корекция). Това ясно се вижда, кога е било. Сега на замръзналата ни на кота нула борса, малките могат основно да се губят пари, не и да правят. Това не е хубаво. Надявам се твоите любимци да ме опровергаят през следващата година. Надявам се, но не особено...

Колега Полки..... влезна на борсата есента на 2007 г и с ника си Какрък Каръков повлече тотален спад.....
                        Затова го разбирам с покупките на най високите си нива е толкова агресивен вече 8 години........
                        То бяха продажби на апартаменти ,джипове и репа..... но с течение на времето постовете му стават все по малко и по малко агресивни....
                        Но това е временно явление я да тръгнат ТИМ нагоре и глухите ще разберат...

Коментар

Този посредник да не беше ти...... поредния фАлшив клонинг ,затова воювам срещу тях и модераторите на инвестора който ги толерират.........
                          Вждаш ли колко правилно постъпих с излизането си ....... а не да купувам тимуровци по 1,60 с репа....
                          Забравяш че за това време и Хиката и Гагарин и БТН скочиха с 30% а при теб спада е 30 %.....
                          Леко с кръвното...........
                          Last edited by Manyface God"; 15.12.2015, 13:02.

Коментар

от фалирали играчи акъл не искам
                            юни месец бая беше увесила нос когато посредника ти писа във форума да отидеш да си заредиш сметката, че е на минус

по същото време ти бях писал да си вземеш няколко месеца почивка защото загубите ти станаха доста през последните години

Този посредник да не беше ти...... поредния фАлшив клонинг ,затова воювам срещу тях и модераторите на инвестора който ги толерират.........
                            Забравяш че за това време и Хиката и Гагарин и БТН скочиха с 30% а при теб спада е 30 %.....

Коментар

погледнах и ИХБГ и ЕУБГ....
                              Там при едните е 1,2 а при другите лефче....
                              Ако имаш предвид че са си вдигнали броя на хартишките,но това са виртуални пари.
                              Днеска ги има,а след Нова Година кой знае от кой баир ще задуха ураганът и да
                              изчезнат като облаците на небето.Май не е далеч времето когато всички ще плащаме
                              дълговете на каубоите.

Коментар

• Погледнете навсякъде - банковата сфера (освен КТБ там предстоят огромни трусове защото ще трябва да се прилагат методите за преоценка на активите с която фалираха КТБ спрямо други банки, а това е ядрена бомба). Там без съгласието на премиера нито прокуратура, нито БНБ щяха да имат ролята която имат. В енергетиката "Кой?" държи с благословията на Борисов всички ключови лостове на управление - затова няма грам диверисфикация, но тонове от фалшива активност за макси или мини Южни потоци и хъбове. Да не говорим за корупционните потоци в сферата на горивата - над половин милиард лева остават по веригата като премия, част от която се преразпределя обратно за "Кой?". Борисов знае и нищоправи - не само от нежелание, а е част от схемата.

Е как да искаш и да правиш радикална съдебна реформа, която ще те изобличи и в края на която рискуваш да смениш управление с опозиция в най-добрия случай.

Ами кражбите в проектите в пътищата и този прословут тунел за 250 милиона?. Борисов е антитеза на борбата срещу корупцията и под негово ръководство тя не може да се случи, нито съдебната, нито каквато и да е друга реформа която прекъсва финансовите потоци към задкулисието, там от където той тръгна.

http://www.mediapool.bg/stabilnost-s...ews243083.html

Коментар

Working...
                                X