Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениесамо за инфо> аз държа кеш от април, тъй като за мен картината на пазарите не е позитивна. Според моя модел влизането ми ще е след началото на 2017. Бърза работа нямам, предпочитам да купя евтинко ...
И каква доходност имаш - никаква.
Ако си прав - защо се отказваш да печелиш и когато падат пазарите
Щом си песимистичен средносрочно - ми влез на късо, не е задължително и да е с левъридж, един SH би ти паснал чудесно.
Можеш например и QQQX / PSQ 25/75 33/67 40/60 50/50 според вкуса ти (последното все едно си на кеш), ала поне ще вземаш текущо и 2 до 3.6% дивиденти за това време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеза платежния/не забравяй / получава6 днес, плащаш утре. Има много подводни камъни. Аз гледам реалните стоки.
Успех
Успех и на теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТо и при теб четенето избирателно - дефицита намалява с 0,5 млрд. спрямо предходната година
Пък ако искаш да задълбаем - платежния баланс за януари – септември 2015 г. е на плюс 3.58 млрд. евро (8.3% от БВП) при увеличение от 946.2 млн. евро (2.2% от БВП) за същия период на 2014 г
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеТоя чете само каквото му изнася
После ще се чуди откъде му е дошло като го изплющат зад врътлето
А може и да се прави на улаФФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениедекс, а защо не прочетеш по/долните редове ...
През деветмесечието заради превишението на стойностния обем на вноса над износа се формира дефицит по търговското салдо със страните членки от 2,51 млрд. лв. В края на септември импортът от ЕС възлиза на 24,26 млрд. лв., а експортът се равнява на 21,75 млрд. л
те са по/красноречиви
Пък ако искаш да задълбаем - платежния баланс за януари – септември 2015 г. е на плюс 3.58 млрд. евро (8.3% от БВП) при увеличение от 946.2 млн. евро (2.2% от БВП) за същия период на 2014 гLast edited by dex; 09.12.2015, 14:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениедекс, а защо не прочетеш по/долните редове ...
През деветмесечието заради превишението на стойностния обем на вноса над износа се формира дефицит по търговското салдо със страните членки от 2,51 млрд. лв. В края на септември импортът от ЕС възлиза на 24,26 млрд. лв., а експортът се равнява на 21,75 млрд. л
те са по/красноречиви
После ще се чуди откъде му е дошло като го изплющат зад врътлето
А може и да се прави на улаФФ
Коментар
-
декс, а защо не прочетеш по/долните редове ...
те са по/красноречиви
Коментар
-
Монти, многолицевия, стига спамихте темата
През първите девет месеца на годината износът на български стоки за страните от Европейския съюз нараства с 9.2% спрямо същия период на 2014 г. Експортът за този период достига 21.7 млрд. лева, показват данните на Националния статистически институт.
Основни търговски партньори на България остават Германия, Италия, Румъния, Гърция, Франция и Белгия, които формират 69.4% от износа за държавите - членки на ЕС.
Само през септември износът за ЕС се увеличава с 4.5% спрямо същия месец на предходната година и е за 2.485 млрд. лева.
Коментар
-
"Като гледахме апаратурата там и виждам, че страшно ми прилича това на чушка. Обаче си викам "Сега, ако кажа, че ми прилича на чушка, кой знае каква след това интерпретация ще получа. И го питам доктора, викам "Кой е този орган, който така прилича на чушка". И той ми вика: "Ами това е чушка".
Чудя се аз, кой е този орган, произнасящ поредната простотия за радост на туземците, който толкова прилича на ББ?...
ПОНЕ ЧУШКИ ИМА
Коментар
-
Монти, виждаш ли , че можеш да пишеш и без да се заяждаш и да влизаш в безсмислени полемики. Така е вървял животът и така ще продължава. Богати и бедни, ситият не вярва на гладният, а пък на чужд гръб и сто тояги са малко. Социализмът и комунизмът, вече ги отрекоха. Животът е много кратък. Трябва да се изживее в прилично здраве и човек да бъде щастлив. Всичко останало е второстепенно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗа" МатрЯл" дето си пожелава размирици и анархия, за да си купел (tony1975) някоя акция евтино, а не осъзнава ли какви са последиците.
Сега стана ли ти ясно какво съм казал или да го напиша по друг начин, а ти до къде стигна "Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня......."
Рибата се вмирисва от към червата.The strongest stand last.
Коментар
Коментар