IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
    За" МатрЯл" дето си пожелава размирици и анархия, за да си купел (tony1975) някоя акция евтино, а не осъзнава ли какви са последиците.

Сега стана ли ти ясно какво съм казал или да го напиша по друг начин, а ти до къде стигна "Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня......."

Пак да го напиша....
    Матряла е такъв защото вижда ,че изборите се купуват и всичко се продава и той поне малко да вземе......
    няма осъдени политици ,съдии ,прокурори а само кокошкари....
    В момента на улиците в София думите са само едни Мафията си има държава......
    А да се промени трябва твърда ръка и изрезване на язвите от дъното.....
    А в момента управляват тъпи , корумпирани и мафиоти и мутри / политици./ .....такива винаги ги е имало но днес са повече от необходимото.....
    Анархия ще има и то скоро ,не може така да продължава.....
    по нетърпеливите избягаха в чужбина ,когато им писне на тези в страната .....ще стане чудо..
    Лошото е че протестърите направиха най голямото зло ....думата протест стана синоним на нещо жалко ,смешно и за собствено благо.....
    А тони е готин ,той просто вижда че при това управление рали няма да види и поне да купи нещо по ефтино за по добри времена.....докато има пари....
    Last edited by Монти; 09.12.2015, 12:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня.......
      Стига съм писал ,че ще вземеш и ти да пускаш никове за воюване като онзи тАпанар с 23 ника.........

За" МатрЯл" дето си пожелава размирици и анархия, за да си купел (tony1975) някоя акция евтино, а не осъзнава ли какви са последиците.

Сега стана ли ти ясно какво съм казал или да го напиша по друг начин, а ти до къде стигна "Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня......."

Коментар

Бил съм в политическия кабинет на министър на костов и такива като теб са ми ясни ,обичат да слугуват на силните за деня.......
        Стига съм писал ,че ще вземеш и ти да пускаш никове за воюване като онзи тАпанар с 23 ника.........
        Не си спомням Иван Костов да се е нуждаел от щатен развеселител.
        А това, че не превъзмогваш невъзможността си за осмисляне на непосилни казуси, може да ти докара единствено високо кръвно и лошо мнение за особата ти.
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
          Абе Радиоактивния за какво е прав Тиквата
          Заради малоумния МатрЯл дето го избра пак ли
          Те затова пак ще преживее хиперВентилацията

Коментар

Стана за смях в три други теми сега олекваш и в тази....
            сигурно ти трябва и адвокат и говорител и текстописец..... а и малко мозък.....
            Аиде вече не си смешен стана агресивен....
            Пак обясняваш кой какъв става и какво мисли..

Не плачи, ще вдигнеш кръвно и днес.

Като питаш тъпотии, ще те пързалят.

После, като те изпързалят, се връзваш и се излагаш.

Това е произхода на проблема ти.

Смешен, нагъл и несхватлив - перфектната комбинация за бюрократ.

Коментар

Мисли си каквото искаш. Явно ти трябват опоненти за общуване и скачаш и се мериш с всеки. Няма как да прецениш "А за останалотоп съм много по навътре от теб.....да знаИш....." Ако имаш обосновани факти- да, но така само с празни приказки и въздух под налягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Ето! Ти просто си жалък. Това ли съм ти казвал, горното?? Ти говорител ли си ми?
                Стана за смях в три други теми сега олекваш и в тази....
                сигурно ти трябва и адвокат и говорител и текстописец..... а и малко мозък.....
                Аиде вече не си смешен стана агресивен....

Коментар

Когато някой обяснява какво каже Бойко и почвам да броя целувките отзад който прави на най тъпия премиер на страната.....
                  А за останалотоп съм много по навътре от теб.....да знаИш.....
                  Мисли си каквото искаш. Явно ти трябват опоненти за общуване и скачаш и се мериш с всеки. Няма как да прецениш "А за останалотоп съм много по навътре от теб.....да знаИш....." Ако имаш обосновани факти- да, но така само с празни приказки и въздух под налягане.

Коментар

казваш че си в този форум поради комплекси и лъжеш и манипулираш форумците.....така ли... а хайрсъзов.....
                    Ето! Ти просто си жалък. Това ли съм ти казвал, горното?? Ти говорител ли си ми?

Коментар

• казваш че си в този форум поради комплекси и лъжеш и манипулираш форумците.....така ли... а хайрсъзов.....

Коментар

• [QUOTE=Монти;1059916427]
                        Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Когато се разкараш, ще спрат недоразуменията. Тогава форумът ще се оправи. Колко пъти да ти обясняват, че да имаш повече от едно име, не е против правилата. Никовете ми се 23, не са 10.
                        Като ме баннат, ще станат 24
                        . Понеже си схватливко, днес в твоя чест ще регистрирам нови 5. С петте процента от вчера, днес ще купя отново. Няма да обяснявам следващите десет години, колко е лош хима и да вия на умрело като теб.[/QUOTE

този тАпанар който си е направил 23 ника познаваш ли го.....
                        Като питаш тъпотии, ще те пързалят.
                        Някой кара ли те, да питаш и да се месиш??
                        После, като те изпързалят, се връзваш и се излагаш.
                        Това е произхода на проблема ти.
                        Толкова ли ти е капацитета... ??
                        Не ми отговаряй, аз зная.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Нищо не каза значи, питах те нещо.. Кой си ги е направил и кои са те, изброй ги?
                          Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Когато се разкараш, ще спрат недоразуменията. Тогава форумът ще се оправи. Колко пъти да ти обясняват, че да имаш повече от едно име, не е против правилата. Никовете ми се 23, не са 10.
                          Като ме баннат, ще станат 24
                          . Понеже си схватливко, днес в твоя чест ще регистрирам нови 5. С петте процента от вчера, днес ще купя отново. Няма да обяснявам следващите десет години, колко е лош хима и да вия на умрело като теб.
                          този тАпанар който си е направил 23 ника познаваш ли го.....

Коментар

Когато някой обяснява какво каже Бойко и почвам да броя целувките отзад който прави на най тъпия премиер на страната.....
                            Нищо не каза значи, питах те нещо.. Кой си ги е направил и кои са те, изброй ги 23 на брой?
                            Last edited by Manyface God"; 09.12.2015, 11:33.

Коментар

Чудех му се на акъла и как да му го кажа, но ти намери дипломатичният начин. Размирици , анархия, абе който не е преживял .... от къде да започна ....от Първа Частна Банка та през няколко хипер инфлации и фалит на държавата та тогава ще разбере как се ограбва народа и кой плаща сметката. Тогава нямаше храна в магазините, та камо ли икономика и борса. Бойко за едно е прав. Такъв е маТРЕалът .

Коментар

Чудех му се на акъла и как да му го кажа, но ти намери дипломатичният начин. Размирици , анархия, абе който не е преживял .... от къде да започна ....от Първа Частна Банка та през няколко хипер инфлации и фалит на държавата та тогава ще разбере как се ограбва народа и кой плаща сметката. Тогава нямаше храна в магазините, та камо ли икономика и борса. Бойко за едно е прав. Такъв е маТРЕалът .
                                Абе Радиоактивния за какво е прав Тиквата
                                Заради малоумния МатрЯл дето го избра пак ли
                                Те затова пак ще преживее хиперВентилацията

Коментар

Working...
                                X