If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това което е безпрецедентно и различно и изхода на толквоа западни бизнеси от Русия. Това е нова Студена война, а такива продължават поне 4-5 да не и 10 г. Сега излизат и едва ли ще се върнат там и след 10 г. Не знам.
Това което ми липсва на мен е анализ - кои компании колко търгуват с Русия? Те би трябвало и -50% да са да кажем.
Но за разлика от панадемията или Финансовата криза от 2008 г. , тук не всеки ще е засегнат. Напротив, ще има бизнеси които ще печелят от ситуацията. Естествено това няма да е Промото, Шилито, Дрона или Канибализа. Молдован Банката я забравете. И дано тоя път поне научите УРОК: НИКОГА НЕ КУПУВАШ В АВАНС МЕЧТИ! Щяло да расте, няма такива истории. Като ви говорихе преди 2 г. не чувахте.
Различно е, тогава нямаше пари в целия свят, чужденците излизаха независимо от цената, взаимните продаваха независимо от цената, защото имаха заявки за теглене, сега има много пари, няма чужденци, взаимните имат малка експозиция към български акции
Песимиста:"По-лошо не може да стане"
Оптимиста:"Може, може"
Различно е, тогава нямаше пари в целия свят, чужденците излизаха независимо от цената, взаимните продаваха независимо от цената, защото имаха заявки за теглене, сега има много пари, няма чужденци, взаимните имат малка експозиция към български акции
Когато се заиграваш на ортак с Путлер, го има този риск!
Да не вкарваме политика,ама нашите политици трябва да се опитат да се държат като него.Това,че борсовата цена на Газпром падна,означава ли,че са намалели активите и? Сега руснаците и азиатци/китайци,корейци/ ще изкупят европейските пакети без пари.
Така де, имали са един брой и той не е в изправност! Защо го пускаш този клип? Пак да попитам - откъде да го вземат този самолетоносач - от САЩ назаем ли?!?!
Коментар