Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеНапример едно ИПО на БЕХ 25% - енергетиката става частично публична и бързо пускане на наистина либерализиран пазар на енергията
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНикак не ме кефи идеята да плащам дълговете на енергийната мафия.
И все пак бих го направил САМО при условие че видя поне няколко човека в раирано ( а дори и цели правителства трябва).
Което разбира се няма да стане....
ПС Има и други алтернативни начини за плащане на дългове, а не само да се товари чичо и малкия и средния бизнес.
И това е едниствения начин ЕК да не каже, че средствата са държавна помощ, защото ще ясно доказуем източника им
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеда те поитам ти как предлагаш да се изплати дълга от около 1 млрд лв който е натрупан в НЕК? ..................... сигурно си на мнение, че трябва да се вземе нов заем който да изплащаме всички заедно с лихвите
Никак не ме кефи идеята да плащам дълговете на енергийната мафия.
И все пак бих го направил САМО при условие че видя поне няколко човека в раирано ( а дори и цели правителства трябва).
Което разбира се няма да стане....
ПС Има и други алтернативни начини за плащане на дългове, а не само да се товари чичо и малкия и средния бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
да те поитам ти как предлагаш да се изплати дълга от около 1 млрд лв който е натрупан в НЕК? ..................... сигурно си на мнение, че трябва да се вземе нов заем който да изплащаме всички заедно с лихвите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеНе бях минавал скоро от тук. Има ли оптимизъм момчета?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеБъркаш хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАааааа Порляка е непобедим.Толкова простотия,завист и злоба в един обект трудно се среща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Стига си лаял ...
Вчера един известен форумджия ми се оплаква от теб на лични....
тамън те сложи ника в игноре и те баннат и ти кацнеш с нов ник...
конкурираш полки по никове...
можеш да правиш избори в Инвестора ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение:та аз добронамерено ти казвам...
Смени 10 ника и не могат да те сложат спокойно хората в игноре ,че пак ще кацнеш от някъде като пеперудка..........
Сега се драчиш с мен а не си оправиш примерно тона и речника.....
Толкова ли много искам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетолкова го желаеш това еб@не и така го чакаш, че съм сигурен, че ще ти хареса като ти вкарат отзад гегата която си носиш под мишницата...
не е препоръка да си носите гега с вас....За теб съм сигурен че ще ти хареса.Скоро съм в БГ-то и мога и лично да ти я подам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеТи, мижоритарю на бюро, как реши, че съм прежалил и секунда, да се занимавам с антиеволюционното ти съществуване. Пиши на известния си форумджия, че не ти е въобще работа, да ми се месиш в живота. Желанието ми е , да не репликираш мой изказвания. Грозиш ги.
Смени 10 ника и не могат да те сложат спокойно хората в игноре ,че пак ще кацнеш от някъде като пеперудка..........
Сега се драчиш с мен а не си оправиш примерно тона и речника.....
Толкова ли много искам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Стига си лаял ...
можеш да правиш избори в Инвестора .....Last edited by Хайърсъзов!; 03.06.2015, 14:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеАбе тия цитати на мнения на игнорирани участници не ги ли оправихте, още се виждат..
21 век сме, технологии, това онова...
Стига си лаял ...
можеш да правиш избори в Инвестора .....
Коментар
Коментар