If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На тези като мен, които стоят тук още от 2009-2010, може би повечето компании започват да изглеждат скъпички.....продължавам да се оглеждам за недооценени бижута.
Поздрави и успех на всички - най-хубавото предстои!
На тези като мен, които стоят тук още от 2009-2010, може би повечето компании започват да изглеждат скъпички.....продължавам да се оглеждам за недооценени бижута.
Цял ден спам. Потресаващо. Момчета сетете се за поговорката по-умният отстъпва и спрете да пишете за малко. Осъзнавам че всеки има нужда да бъде значим в собствените си очи и очите на другите, но кога ви остана време да свършите нещо от цял ден писане. Айде лека а утре и доходна.
+1
Колегите нямат спиране....чудя се защо ли не си пишат на лични то и без това едва ли някой си прави труда да ги чете.....
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Цял ден спам. Потресаващо. Момчета сетете се за поговорката по-умният отстъпва и спрете да пишете за малко. Осъзнавам че всеки има нужда да бъде значим в собствените си очи и очите на другите, но кога ви остана време да свършите нещо от цял ден писане. Айде лека а утре и доходна.
Въпрос на мнение, нищо друго. Всичко зависи от някой друг.... Преди няколко месеца писах, че е вероятно ЦКБ да се търгува към Хим в съотношение 1.2-1.3 и един уважаван съфорумник почти ми се присмя... Оказа се , че съм подценил ЦКБ
аз смятам, че ще се върне статуквото и 1,5 ЦКБ ще се търгува за едно ХИМ-че
тя каката вече скъса майката така или иначе ...................... гласува ли се дивидент при каката то при майката дивидента ще скочи с още 50%
Въпрос на мнение, нищо друго. Всичко зависи от някой друг.... Преди няколко месеца писах, че е вероятно ЦКБ да се търгува към Хим в съотношение 1.2-1.3 и един уважаван съфорумник почти ми се присмя... Оказа се , че съм подценил ЦКБ
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
ти винаги знаеш какво ще стане .................. дори си спомням как лятото щеше да купуваш ЦКБ на 80 стинки и в крайна сметка го купи...
Добре ти като много знаеш би ли обяснил на аудиторията защо дивидента на Хима ще скочи с още 50 % ако при ЦКБ раздадат дивидент.Изясни на всички нас за да ти схванем логиката
Коментар