Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
11-а годишна среща на бизнеса с правителството, организирана от вестник "Капитал"
Делян Добрев посочи, че е крайно време и е задължително да се предприемат действия за развитието на капиталовия пазар у нас, за да се осигури по-голям икономически ръст. Това е отдавна дискутирана тема в общественото пространство, но нищо не се прави в тази посока. "Пенсионните фондове в момента не инвестират на българската борса заради ниската й ликвидност, поради същата причина на капиталовия пазар не излизат и нови компании", коментира представителят на ГЕРБ. Той даде за пример, че в европейските държави ликвидността на борсите е между 50 и сто процента, а у нас "пряко сили" – 10-11 процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
и защо така мислиш?
тя каката вече скъса майкататака или иначе ...................... гласува ли се дивидент при каката то при майката дивидента ще скочи с още 50%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМай няма да смеят да гласуват дивидент при каката .... щото ще скъса мама с две обиколки ... но пък знае ли човек - на БФБ всичко е възможмоПравилно имах още преди време съмнения в прехваления Потъник.Сега след отчета на банката като нищо може да прескочи 1.75 ама има време ще видим играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМай няма да смеят да гласуват дивидент при каката .... щото ще скъса мама с две обиколки ... но пък знае ли човек - на БФБ всичко е възможмо
тя каката вече скъса майкататака или иначе ...................... гласува ли се дивидент при каката то при майката дивидента ще скочи с още 50%
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Преди кризата беше така, но да не се окаже след годишния отчет,че банката има печалба колкото майката при два пъти по-малко артии от нея
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе знам как ще се променят нагласите, но преди кризата ХИМА беше почти двапъти по скъп от ЦКБ...Разбира се това не е нито препоръка, нито гаранция за нещо..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе знам как ще се променят нагласите, но преди кризата ХИМА беше почти двапъти по скъп от ЦКБ...Разбира се това не е нито препоръка, нито гаранция за нещо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Понеже статистиката показвала много, но не всичко ....
Та в този дух, със сигурност нагласите към Хим-а ще се променят, когато подмине 2-ката като малка гара и на 2,50 бързият влак ще е набрал скорост към 3-ката, но местата във вагоните ще са кът ...
Успех на търпеливите !!!!!!!не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Аз също смятам , че анкетите на Голямата Мечка са много полезни , за което му благодаря.
Резултатите от тях всеки тълкува спрямо своите разбирания за различните компании и очакванията си за тях.Това го смятам за напълно нормално.
Когато чета различно от моето мнение , то ми служи за коректив , а това е полезно за цялостното усещане за пазара, което е субективно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Забелязвам разни неща и ако се опираме на тая логика би следвало при рокадото което ми предлагаш да изляза с над 100 % обща доходност от мама и кака обаче честно да ти кажа предпочитам младото,защото със стари брантии нов клуб за отпускащи масажи не ми се правиНали казах че имам едни съмнения и искам да поогледам нещата преди да съм решил каквото и да е
майката,пробрема се прехвърля и при другите,най -вероятно е спекулативни игри.
Коментар
-
Анкетите са много полезни и добри..Те очертават очакванията и нагласите на форума..Всяко измерване е по добро от липсата на ориентири и измервания..Досега БИГ върши много полезна дейност- резултатите са комплимент , както за него , така и за участниците във форума..
ЦКБ е много по- предвидима прозрачна от ХИМА, това мисля е нагласата..Имам и от двете- успех на всички
- 1 like
Коментар
Коментар