Един от водещите световни онлайн търговци - китайската Alibaba Group, обмисля да създаде в България логистичен център, който да обслужва поръчките в цяла Европа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение2017 ще е годината на Договорните Фондове. За обикновения депозитар избора между лихва от 0.3% и сравнително лесен 10% доход не е много труден. За фондовете също няма да е проблем да направят 10%, че и повече за 2017 - просто нивата са добри за тази година Е, после ще дойде и алчността и еуфоорията
ЕК подобрява оценката си за дългосрочната фискална устойчивост на страната, премествайки България от средна в ниска категория на риск.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Last edited by k.o.; 11.01.2017, 19:31.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеето ТОВА е една наистина страхотна новина!!! пупупу, дано са се осъзнали, че само с мафията няма как да се печели!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
2017 ще е годината на Договорните Фондове. За обикновения депозитар избора между лихва от 0.3% и сравнително лесен 10% доход не е много труден. За фондовете също няма да е проблем да направят 10%, че и повече за 2017 - просто нивата са добри за тази година Е, после ще дойде и алчността и еуфоорията
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Май-вече е късно за чужди пазари.Тук възможостите за ръст са по-големи.Но пък може нашите мажовци да се усетят и да станат по-коректни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
едно е много да се говори години наред за потенциал, друго е този потенциал да се развива с малко приказки.
а развити(те) пазари никога няма да е късно!!!
пожеланието за тук е да се започнат да се развиват, а не като имаш пари да купиш и после да кибичиш докато решиш да продадеш.
да не споменавам как тук си манипилират, или поне дълги години го правиха, курса с по едноцифрен брой кации за да си го наместят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Май-вече е късно за чужди пазари.Тук възможостите за ръст са по-големи.Но пък може нашите мажовци да се усетят и да станат по-коректни.
за развити(те) пазари никога няма да е късно!!!
пожеланието за тук е да се започнат да се развиват, а не като имаш пари да купиш и после да кибичиш докато успееш да продадеш когато решиш.
да не споменавам как тук си манипилират, или поне дълги години го правиха, курса с по едноцифрен брой кации за да си го наместят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Хубава новини нищо чудно нашите инвеститори от БФБ да видят как е на вън и да минат на чуждите пазари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеето ТОВА е една наистина страхотна новина!!! пупупу, дано са се осъзнали, че само с мафията няма как да се печели!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
как нищо не съм купил, а съм имал репо?!?!??!
миризмата на фекалния залив съвсем замъти съзнаниети тиLast edited by Ташунко със сапа; 11.01.2017, 16:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Естествено че съм играч за разлика от теб който си само свирач.Ти нито акции купи нито имоти нито пари имаш.Разбираемо е че само гледаш и драскаш.С хазарт само не става иска се и работа.
миризмата на фекалния залив съвсем замъти съзнаниети тиfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
лятото се насади на тухли и бетон във фекалния залив, а на БФБ купуваше дивидентни акции - набуха се в увеличението на капитала при заложните къщи докато пишеше кои били избушеняците
сега вече е голям играч...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
Стига си плямпал бе.къф търговец си като не казваш къде е дъното и върха.хяяяяхях.нали щяха да падат българските избушеняци. Егати трола. Хяяхяхяхяххя
Коментар
Коментар