If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей велико..Значи в САЩ , където са най - масово малките инвеститори са много изостанали и глупави..Иди да почетеш малко за борсите и тогава пиши...Ето как сме ги изпреварили на БФБ..
Не съм казал, че е хубаво. Факт е обаче, че при същия брой акции и по-малко акционери, те стават с по-големи портфейли. А кой колко е чел, си личи по резултатите
Моля 4Д, Пенко и Сохо да ни обяснят защо са толкова стабилна държавата и управлението , а инвеститорите се свиват за седми месец...Батинката да каже и това ли е хубаво за него, като свиването на потреблението..
Очакваш..., да ти обяснят точно па тия...?!?
Като гледам са сложили найлоните вместо памперс... и чакат ралито... надолЕ...
Ей велико..Значи в САЩ , където са най - масово малките инвеститори са много изостанали и глупави..Иди да почетеш малко за борсите и тогава пиши...Ето как сме ги изпреварили на БФБ..
Моля 4Д, Пенко и Сохо да ни обяснят защо са толкова стабилна държавата и управлението , а инвеститорите се свиват за седми месец...Батинката да каже и това ли е хубаво за него, като свиването на потреблението..
http://www.mediapool.bg/ohladnyava-b...ews273197.html
Не изпитвам задължително гордост от четене на всякакви източници на информация, но тук са акцентирали все пак на гола статистика на база проучване на БСК сред техни членове и не са прекалявали с интерпретациите.
Не се къхъри, по нашите ширини е нормално да броди "Дядо ти Мраз" - прототипа на тоз де го чакаш!
Всяка "ширина" с цикъла си!
Вярно бре ... Thank you или спасибо тебе - както ти харесва
Лично мен не ме бърка кога ще почва... щото никога не купувам когато пазара се движи нагоре ..
Излишния кеш ще похарча в следващите няколко месеца - ако определени позиции се сурнат още ...или на някое топло място през пролетта ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар