If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
морал на борсата няма, само алчност, участнико. Никиту е само така, за пълнеж.
е... ти си турси и очаквай морала, но едва ли ще го дочакаш на борсата, и по-конкретно на булгаристанската пародия на такава.
Ти пък избегА по чужбината и взе да плюеш и да се присмиваш на всичко "булгаристанско". Остава да забравиш и "булгаристанския" и всичко ще ти е наред.
Това са морални, етични и интелектуални правила, Участнико! А къде го буташ Никито нямам представа ?
морал на борсата няма, само алчност, участнико. Никиту е само така, за пълнеж.
е... ти си турси и очаквай морала, но едва ли ще го дочакаш на борсата, и по-конкретно на булгаристанската пародия на такава.
Според мен има едно просто правило, което обаче много малко хора спазват. Когато плюеш по нещо /било то БФБ или пазарите като цяло, било то конкретни акции и т.н./ си задължен да дадеш алтернатива! Ако не го направиш, то мнението няма абсолютно никаква стойност! Все акъл се дава следваритлено, а той е тотално безполезен! Утре продавам всичко от БФБ, кажете алтернативата си, какво да направя с кеша?!
Е..., малко си закъснял..., ма знае ли човек колко може още... Лалетата и луковиците им гонят две иляди прАцента..., ти питаш: 15% къде може да се направят...
Не си задължен да даваш алтернатива, а да аргументираш мнението си, независимо за какво е то.
Без алтернатива мнението ти не струва нищо, съжалявам, че не го разбираш! Почерпил съм се и тъпотиите ми идват малко в повече, иначе ви чета по цял ден
Според мен има едно просто правило, което обаче много малко хора спазват. Когато плюеш по нещо /било то БФБ или пазарите като цяло, било то конкретни акции и т.н./ си задължен да дадеш алтернатива! Ако не го направиш, то мнението няма абсолютно никаква стойност! Все акъл се дава следваритлено, а той е тотално безполезен! Утре продавам всичко от БФБ, кажете алтернативата си, какво да направя с кеша?!
няма правила участнико! всеки е сам за себе си!
освен ако не си някой пушер от ИП или фонда на Никиту
Не си задължен да даваш алтернатива, а да аргументираш мнението си, независимо за какво е то.
Първото дърво ще е за тези с биткойните, следвани от втората вълна - дългосрочните акционери . И аз само напомням, но понеже съм скромен няма да се хваля
Направо всички пазари да затварят, всичко е дърво, никой няма да печели по никакъв начин. Нали тка..
Първото дърво ще е за тези с биткойните, следвани от втората вълна - дългосрочните акционери . И аз само напомням, но понеже съм скромен няма да се хваля
Ми..., ония обратния юн... нещо си, сега налива... СтоЕнчо /бившия на кАфЕнЕто/ поставен където е необходимо - разбирай на правилното място..., днес разтяга едни локуми... /ти да видиш... и той стана банкер като гологлавия инженер... /... и вие си мечтаете за "сухо", за да излизате...
Ееех..., мечтииии...
Замислих се над думите ти,ако примерно по някакъв начин влезе кеш отвън, да речем Никито или друг привлече такъв ,то това брои ли се за промяна на конюнктурата?
Ми..., ония обратния юн... нещо си, сега налива... СтоЕнчо /бившия на кАфЕнЕто/ поставен където е необходимо - разбирай на правилното място..., днес разтяга едни локуми... /ти да видиш... и той стана банкер като гологлавия инженер... /... и вие си мечтаете за "сухо", за да излизате...
Ееех..., мечтииии...
Коментар