Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
еуфорията за бързо забогатяване сред младите е изключително голяма. по улицата, в транспорта и молове, момчета(основно) на по 18-23г обсъждат и надъхват с информация около ръстовете на бит-/лайткоин и етереум. забавно и интересно е да ги наблюдава човек отстраниВълната е много силна и кой знае до къде ще стигне
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Хаха това ме изкефи. Просто е - защото няма ден, в който да не четем поне 5 статии в медиите за койните. Всичко е в пропагандата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСтранно защо - при толкова много прилики ...
Ниска ликвидност, висока волатилност и липса на връзка с фундамента ...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениевсичко живо и младо е вторачено в <XYZ>койните. Никой не желае да се занимава с бг акции
Ниска ликвидност, висока волатилност и липса на връзка с фундамента ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБиткойна ми прилича както еуфорията около холандските лалета преди няколко века.Пълна шашма.Ще има много разревани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеСофикс е с маркет кап 3.7 милиарда лева или около 145 хил койна които пък преди 5 години са стрували примерно 2 млн лева .
Маса народ инвестира в тези койни и няма се учудя ако стигнем и 6 цифрена цена .
БФБ да се събужда че парата лети към койни
)))
- 1 like
Коментар
Коментар