IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Аз познавам 5-6 човека с над "100 бимберици" в една акция. Като портфейл са доста над очакванията ти. Определено не им е приятна ликвидността, но предпочитат да имат много пари на неликвидно място пред това да нямат пари. Тях не ги мислете. Някак си вързват двата края.
    Само дето неликвидността е нещо куцо - ако тия пари например да кажем спешно ти притрябват за нещо. Тогава ще бъдеш неприятно изненадан, виждайки как твоите акции "за 100 Б" всъщност струват 68, когато ти се наложи бръже да ги разкешиш. Затова Фортиссов например го тормозя така и той ми отговаря със заяжданици - не разбира, че му казвам туй за неговото добро.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Физическо лице със 100 бимберици , което не е във фонд съм почити сигурен че тука нема.
      Аз познавам 5-6 човека с над "100 бимберици" в една акция. Като портфейл са доста над очакванията ти. Определено не им е приятна ликвидността, но предпочитат да имат много пари на неликвидно място пред това да нямат пари. Тях не ги мислете. Някак си вързват двата края.

Коментар

Физическо лице със 100 бимберици , което не е във фонд съм почити сигурен че тука нема.
        Има, има... има и с по 300-400 Б. Ама и аз не зная - не ги ли е шубе? АКО все пак има срив - как си правят сметката да избягат?

Ама аз не мисля, че ще има срив - просто бавно гниене. То няма свободен обем дори за срив вече.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Тодор, кажи ти в кой фонд си, да се посмеем заедно?

Коментар

• Тук дали от скука или от нерви, ама доста глупости са написани тия дни. Сривльовците, нещо нервите май не издържат?

Коментар

Хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Разликата е ,че в УСА примерно с 100к ще излезеш за секунди а тук ?
                Тук повечето никове ще изчезнат а другите ще ревЪт по форумите!
                Аре стига сме се сравнявали с УСА,дай като ще сравняваш да е с Румъния ,Сърбия и т.н. от нашият калибър.....не че те не са напред от нас ,но си е някаква база за сравняване

Коментар

• Има доста..

Коментар

Аз пък съм почти сигурен, че такива има доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Помисли си пак!
                      И още веднъж Пари във фонд слагат само загубеняците и хора с нулева финансовва култура - лично мнение, което е препоръка
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Помисли си пак!

Коментар

Разликата е ,че в УСА примерно с 100к ще излезеш за секунди а тук ?
                          Тук повечето никове ще изчезнат а другите ще ревЪт по форумите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Миналият уикенд бях в Тулча и Констанца при роднини.Ядох,пих,веселих се и сравнявах,така че не ми обеснявай кон боб яде ли.
                            Самият факт, че наричаш Кюстенджа Констанца е предостатъчен. Остани здрав, другото се оправя
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Тук всички държат гащите докато не почне фонда да продава
                              Има ли на кого?Или ще ги подарява 100 за лев и 5 бонус тоалетна.
                              Last edited by Grosss; 15.05.2018, 22:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, де, е, де, то и аз съм черноглед понякога, ама твоето си е чист хейт, който не почива почти на нищо, а само на приказките тип Една жена каза, което е леко некоректно за финансов форум. ето ти сравнително добър сайт в тази насока (малко е лаишки, признавам), който ти показва, че със средната заплата в София се живее една идея по-добре от тази в Букурещ - линк

За другите неща си до известна степен прав, но това си зависи от обществото - когато мамалигите си разстрелваха комунетата, тук всички българи (абсолютно всички) се умилявахме коко добре било у нас, че не се стигнало до такива ексцесии. Е, това е резултатът в момента.

Има и друго, и то е най-важното - мамалигите спечелиха страшно много от влизането си по едно и също време с нас. Огромна стратегическа грешка на България, която тогава беше по-напред, но ни закачиха в пакет с мамалигите. И тогава, след като влязоха, обсолютно всички централи на западни фирми бяха открити в Букурещ, а не в София. И причината не е корупция, комунисти, Ваньо мавъра и т.н., а просто територията, ерго пазарът на паза населението на страната, беше по-голям. Толкоз, нищо повече. Оттам те дръпнаха много, създадоха средна класа и всякаква мамалигарска мърша дойде да се прави на началник в София (и не само)

П.С. Ходил ли си в Румъния? Букурещ е единственият град, който е по-грозен от София, особено входът му откъм Русе, с циганския мутробарок. А селата им са в средновековието, горе-долу само нашите турски села в делиормана и кърджалийско са по-зле. Та хайде да не залитаме в нихилизъм, а

П.П.С. А Бай Хой прави невероятна грешка с влизането на Сърбия в ЕС (не че ще влязат де) - това е абсолютна смърт за северозападна България и всякаква инфраструктура там, защото ще стане безсмислена - що да ходиш по очуканите пътища към Видин, като можеш да минеш по магистралата през Ниш и Белия град на българите (нандор фехервар - все още наричан така от маджарите - това е голям народ, тях дай за пример, не мамалигите, край на офтопика). Та маляките ни заобиколоха с Виа Егнация, само защото България не беше в ЕС (нали помниш какви пречки бяха за откриване на гранични пунктове - даже тунел за мечки правихме), а сега ние директно доунищожаваме Северозапада, като се молим на ЕС да приеме шумадийските копелета, Това не е предателство, това е смъртно предателство!
                                Миналият уикенд бях в Тулча и Констанца при роднини.Ядох,пих,веселих се и сравнявах,така че не ми обеснявай кон боб яде ли.

Коментар

Working...
                                X