Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Физическо лице със 100 бимберици , което не е във фонд съм почити сигурен че тука нема.
Коментар
-
Физическо лице със 100 бимберици , което не е във фонд съм почити сигурен че тука нема.
Ама аз не мисля, че ще има срив - просто бавно гниене. То няма свободен обем дори за срив вече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Разликата е ,че в УСА примерно с 100к ще излезеш за секунди а тук ?
Тук повечето никове ще изчезнат а другите ще ревЪт по форумите!
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Помисли си пак!Пари във фонд слагат само загубеняците и хора с нулева финансовва култура - лично мнение, което е препоръка
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Разликата е ,че в УСА примерно с 100к ще излезеш за секунди а тук ?
Тук повечето никове ще изчезнат а другите ще ревЪт по форумите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Миналият уикенд бях в Тулча и Констанца при роднини.Ядох,пих,веселих се и сравнявах,така че не ми обеснявай кон боб яде ли.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук всички държат гащите докато не почне фонда да продаваLast edited by Grosss; 15.05.2018, 22:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, де, е, де, то и аз съм черноглед понякога, ама твоето си е чист хейт, който не почива почти на нищо, а само на приказките тип Една жена каза, което е леко некоректно за финансов форум. ето ти сравнително добър сайт в тази насока (малко е лаишки, признавам), който ти показва, че със средната заплата в София се живее една идея по-добре от тази в Букурещ - линк
За другите неща си до известна степен прав, но това си зависи от обществото - когато мамалигите си разстрелваха комунетата, тук всички българи (абсолютно всички) се умилявахме коко добре било у нас, че не се стигнало до такива ексцесии. Е, това е резултатът в момента.
Има и друго, и то е най-важното - мамалигите спечелиха страшно много от влизането си по едно и също време с нас. Огромна стратегическа грешка на България, която тогава беше по-напред, но ни закачиха в пакет с мамалигите. И тогава, след като влязоха, обсолютно всички централи на западни фирми бяха открити в Букурещ, а не в София. И причината не е корупция, комунисти, Ваньо мавъра и т.н., а просто територията, ерго пазарът на паза населението на страната, беше по-голям. Толкоз, нищо повече. Оттам те дръпнаха много, създадоха средна класа и всякаква мамалигарска мърша дойде да се прави на началник в София (и не само)
П.С. Ходил ли си в Румъния? Букурещ е единственият град, който е по-грозен от София, особено входът му откъм Русе, с циганския мутробарок. А селата им са в средновековието, горе-долу само нашите турски села в делиормана и кърджалийско са по-зле. Та хайде да не залитаме в нихилизъм, а
П.П.С. А Бай Хой прави невероятна грешка с влизането на Сърбия в ЕС (не че ще влязат де) - това е абсолютна смърт за северозападна България и всякаква инфраструктура там, защото ще стане безсмислена - що да ходиш по очуканите пътища към Видин, като можеш да минеш по магистралата през Ниш и Белия град на българите (нандор фехервар - все още наричан така от маджарите - това е голям народ, тях дай за пример, не мамалигите, край на офтопика). Та маляките ни заобиколоха с Виа Егнация, само защото България не беше в ЕС (нали помниш какви пречки бяха за откриване на гранични пунктове - даже тунел за мечки правихме), а сега ние директно доунищожаваме Северозапада, като се молим на ЕС да приеме шумадийските копелета, Това не е предателство, това е смъртно предателство!
Коментар
Коментар