If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грешите сериозно, без да искате или просто е станало идиом, но това в никакъв случай не са валути!!! Валутата няма нужда от: а) Каквато и да е мрежа (свързаност м/у индивиди) б)няма нужда от изчислителни устройства, нито флашки, нито дори и пишещи машини(нито електроника) в)няма нужда от енергия. Без гореизброените а, б, и в, т.нар. койни не струват и един пробит долар
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Според управителя на една от водещите български борси за криптовалути, Crypto.bg, Стамен Горчев оборотът на всички български биткойн борси е между 50 и 100 млн. лв. месечно.
Много народ ще изгори с тия крипто валути но наистина много голяма е играта. Ако в Софикс влязат нови 100 млн ще избием и ние рибата.
Аз не познавам лично богат българин който би инвестирал в крипто валути за БФБ е по вероятно при продължаващ подем на икономиката и добри новини на БФБ.
Според управителя на една от водещите български борси за криптовалути, Crypto.bg, Стамен Горчев оборотът на всички български биткойн борси е между 50 и 100 млн. лв. месечно.
Е знаеш приказката, че който го е страх от мечки не ходи в гората ! Така, че всеки сам си преценя какъв риск може да носи. Оказва се, че нищо сигурно няма на този свят, освен смъртта де !
И аз имам някоя артия ама тук нещо нема движение а на Ибиза макар и зимен сезон все нещо мърда тук го нема импулса кво стана с гарите в Германия нема ли пътници на мотрисата https://subefotos.com/ver/?26e3b95e9...4o.jpg#codigos
Коментар