Първоначално изпратено от пасъм
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеОтносно анкетата кво е тва до края на 2020 .
тази година експата като посочиха срок от 6 до 12 месеца сметнах, че е правилно всички да се възползват от срок от 6 месеца
съгласен ли си?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
покажи ми една календарна година в която има "права линия"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеСпоред мен при тази права линия и липса на добро по-добре да се замълчиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеОтносно анкетата кво е тва до края на 2020 . Индекса може да прояви екстремна волатилност през годината не Че не се случвало Примерно май 750 ноември 480 , НЕКА ДА БЪДЕМ ПО КОНКРЕТНИ ОТНОСНО ТАЙМНИГА ЗА ЕВЕНТУАЛНИЯ ВРЪХ.
И некой който е мечок или некой който е бик все че са познали
в началото на септември експат обявиха от 6 до 12 месеца софикс 715 ......... това значи от 5-и март до 4-ти септември 2020 софка ако "пипне" 715 то в такъв случай са познали ........ за по лесно съм написал: .......... никиту-експата => септември 2020 софикс 715 пункта
за теб съм посочил ........ Todor Sabev => март-юни 2020 софикс 730 пункта ........ смятам, че всичко е ясно и няма какво да се коментира
експат дават срок от 6 месеца ......... ти си посочил срок от 4 месеца ........ според мен тези които пишат "до края на 2020" това означава, че втората половина на 2020 година (01.07.2020-31.12.2020) софикс ще бъде толкова колкото са посочили ......... онези които са писали до септември значи от 20-ти март до 20-и септември 2020 год.
първия който даде прогноза за софикс беше експат .......... те посочиха срок от 6 месеца и за да сме при равни условия и останалите могат да посочат срок до 6 месеца да им се изпълни прогнозата ....... единствен ти си посочил 4 месеца и затова може да посочиш 6 месеца за да не чувстваш прецакан
----------
разбира се , че може и бик и мечка да познаят в края на годината
ако на 30-и март софка е на 490 пункта то тогава монти ще познае
ако на 20-ти декември софка е на 680 пункта то тогава "сико13" ще е познал
по този начин ще има двама познали ....... и мечката, и бика ще са победители в играта на форума
-------------
това е моето мнение ......... но разбира се, че форума може да вземе отношение, ако някой не е съгласен...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
понеже виждам, че не смяташ, че софикс ще има изменение следващата година ........ в такъв случай може да прогнозираш каква ще е максималната стойност до която ще се понижи, ако мислиш, че ще падне под сегашните 570 например...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Не е слабост единствено на това рейшо, но проблемът е, че гледа в миналото. Като се анализира е добре и да се естимира forward. Имаше, например, една компания, която дори май беше лидер в класацията ти преди няколко тримесечия, но сега дори отсъства, вероятно поради отрицателна EBITDA. Имам някакъв спомен, че мая я бяхме обсъждали точно в контекста на класацията ти...
Но не виждам как мога да пиша във форум класиране на база на собствените ми очаквания за показателите. Просто всеки би получил коренно различни рейшота.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениенай-много уважавам EV/EBITDAМненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
� -
Относно анкетата кво е тва до края на 2020 . Индекса може да прояви екстремна волатилност през годината не Че не се случвало Примерно май 750 ноември 480 , НЕКА ДА БЪДЕМ ПО КОНКРЕТНИ ОТНОСНО ТАЙМНИГА ЗА ЕВЕНТУАЛНИЯ ВРЪХ.
И некой който е мечок или некой който е бик все че са позналиLast edited by Todor Sabev; 26.09.2019, 20:05.
Коментар
� -
dex,
да купуваш заради нещо писано във форума - не е добре.Според мен е по-разумно да купуваш, защото нещо е евтино/има ниски показатели или защото очакваш да се развива в бъдеще. Фактори много - някои купуват защото имат информация или защото някой им подшушнал нещо... Аз пък "си губя времето" с отчети и рейшота и от всички показатели най-много уважавам EV/EBITDA. Но хора разни - важен е крайният резултат.
Успех в инвестициите!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Andy`Z Разгледай мнение
до края на 2020 софикс 580 пункта
Frosty => септември 2020 софикс 470 пункта
монти => септември 2020 софикс ще бъде без криза 490 и с криза към 430 пункта
Todor Sabev => март-юни 2020 софикс 730 пункта
киро =>. до края на 2020 софикс 650 пункта
еди_мърфи => до края на 2020 софикс 780 пункта
siko13 => до края на 2020 софикс 680 пункта
unsworth => до края на 2020 софикс 640 пункта
SoHo => до края на 2020 за софикс 840 пункта с очаквания за около 5 дружества за ръст над 100%
VGD => до края на 2020 софикс 800 пункта
Andy`Z => до края на 2020 софикс 580 пункта
каня всеки един от съфорумците да даде мнението си!!!Last edited by polki; 26.09.2019, 18:29.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
....
всеки дава предположение за максималната стойност която ще достигне софикса...
никиту-експата => септември 2020 софикс 715 пункта
,,,,
"Eдинство и борба на противоположностите"
+ ХАмлетовския въпрос - ще го бъде или не?- ама кой това,- ФОндът или индексът ?
все въпроси за мильон, все хамлетовскиLast edited by precakanoto; 26.09.2019, 18:31.
- 1 like
Коментар
� -
нека е само за следващата година ......... а след това отново ще има друга анкета която правим по един или друг начин почти всяка година...
Frosty => септември 2020 софикс 470 пункта
монти => септември 2020 софикс ще бъде без криза 490 и с криза към 430 пункта
Todor Sabev => март-юни 2020 софикс 730 пункта
киро =>. до края на 2020 софикс 650 пункта
еди_мърфи => до края на 2020 софикс 780 пункта
siko13 => до края на 2020 софикс 680 пункта
unsworth => до края на 2020 софикс 640 пункта
SoHo => до края на 2020 за софикс 840 пункта с очаквания за около 5 дружества за ръст над 100%
VGD => до края на 2020 софикс 800 пункта
каня всеки един от съфорумците да даде мнението си!!!
Коментар
�
Коментар