IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Бахти модератора.

...... за да няма сърдити накрая, че всички се взимат много на сериозно
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Напротив продавачите изчакват кандидат милионерите да заредят сметките
      Индекс който се наглася с 1000 лева няма кво го коментираме
      всеки има право на мнение ......... единствения съдник е времето ........ "паживьом - увидим" кой крив, кой прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

не става ....... даваш много голям интервал, а всички са посочили точно число за софикс ......... всъщност единствено монти е посочил две числа (с криза и без криза) и ще трябва да си промени прогнозата

монти, посочи само едно число за софикс ....... имаш 430 и 490 ....... може да избереш нещо средно като 460 например
        Бахти модератора.

Коментар

За тайминга съм по сигурен нема да го разширявам но цената не мога да кажа точно съпротивата от предишния връх дали ще бъде пробита със сигурност Може да се доближи без да пробие или да боцне над него и тогава да обърне отново
          Запиши ме като прогноза заформиране на връх 2020г пространство времевия прозорец март - юни 680- 750

Явно ме препокриваш, но ще сваля още лага до 22,03,20г. - ПП(много си я харесвам) -първа пролет 760!
          Last edited by inta53; 26.09.2019, 23:00.

Коментар

За тайминга съм по сигурен нема да го разширявам но цената не мога да кажа точно съпротивата от предишния връх дали ще бъде пробита със сигурност Може да се доближи без да пробие или да боцне над него и тогава да обърне отново
            Запиши ме като прогноза заформиране на връх 2020г пространство времевия прозорец март - юни 680- 750
            не става ....... даваш много голям интервал, а всички са посочили точно число за софикс ......... всъщност единствено монти е посочил две числа (с криза и без криза) и ще трябва да си промени прогнозата

монти, посочи само едно число за софикс ....... имаш 430 и 490 ....... може да избереш нещо средно като 460 например

Коментар

ти повдигна въпроса и попита ......... няма как да не ти отговоря какво мисля .......... смятам, че ще е правилно и ти да посочиш срок от 6 месеца за да сме на равни позиции при прогнозите си...

Експат Капитал: Очакваме ръст на SOFIX от 25% през следващите 6 до 12 месеца

Коментар

това, че има продавачи си е в реда на нещата - треперищите ръчички хвърлят горещият картоф точно накрая ......... последните седмици на БФБ влизат умните пари .......... тези които сега продават ще дадат импулс на пазара след софикс 625 ........ а тази крачка (от 580 до 625) ще я преминем много бързо като тръгнем нагоре...
                Напротив продавачите изчакват кандидат милионерите да заредят сметките
                Индекс който се наглася с 1000 лева няма кво го коментираме

Коментар

Смел си успех Дано ти излязат картите
                  Според мен вече си има продавачи и все по трудно ще се намират балами
                  това, че има продавачи си е в реда на нещата - треперищите ръчички хвърлят горещият картоф точно накрая ......... последните седмици на БФБ влизат умните пари .......... тези които сега продават ще дадат импулс на пазара след софикс 625 ........ а тази крачка (от 580 до 625) ще я преминем много бързо като тръгнем нагоре...

Коментар

Според мен ноември и началото на декември ще са слаломи от първа степен...
                    Нема да бъде играта ,като днес до минус 1,40 и накрая на плюс индекса....
                    Още има телета за ограмотяване.....
                    П.П. Хайде да не пиша и аз от последно ниво че тези дни ако не ми излезнат над 200 акции при един от тимаджийските холдинги с името на 3 по големина град,ще стана и аз велик инвеститор там....
                    Last edited by Монти; 26.09.2019, 22:32.

Коментар

така е ....... имам картони и не го крия ....... но!!!

нагласата ми за пазара не е в следствие на това, че съм купил акции ......... нагласата ми за поскъпване на пазара е, че още миналото лято бях писал, че според мен дъното е Q3 2019 и бях писал че сега ще купувам

миналото лято бях прогнозирал, че ъпа ще започне в края на 2019 и в началото на 2020 .......... също така миналото лято писах, че софикс ще е 860 пункта в началото на 2021 г.

последните дни отново прегледах "сметките ми" и все още се чудя защо пазара не падна до 515 пункта и не мога да намеря грешката си ......... пак сметнах до къде ще стигне ъпа и пак се получава същото (софикс ще е 860 пункта в началото на 2021 г.), но в анкатата писах 820 пункта през вторатата половина на 2020 г.

искам да ти обясня, че играта ми се основава на анализа който си правя

посмей се малко на следващите ми редове:

разиграл съм играта до 2030 година ......... ако няма някакви черезвичайни ситуации тогава (2030г.) софка ще е 1500-1600 пункта ........ съответно има спадове които съм прогнозирал и играта ми ще се основава на базата тези предвиждания ...... ще купувам и ще продавам на база на анализите които съм направил и на корекциите които ще си правя!!!

Коментар

По не ме питаш два пъти и е коректно да отговоря. Важи общо взето. Поведението на пазара през 2020.

Ясно

Може и да пусна некое разчертаване
                        ти повдигна въпроса и попита ......... няма как да не ти отговоря какво мисля .......... смятам, че ще е правилно и ти да посочиш срок от 6 месеца за да сме на равни позиции при прогнозите си...

Експат Капитал: Очакваме ръст на SOFIX от 25% през следващите 6 до 12 месеца

Коментар

polki Напълни се и ти с картони и взеха ти се привиждат ръстове
                          За ръст трябва кинти а кинти нема
                          Спекулантите са по шорти и за капак чака се Никито да пусне и шорт и мажо ще ви клати как му е кеф
                          така е ....... имам картони и не го крия ....... но!!!

нагласата ми за пазара не е в следствие на това, че съм купил акции ......... нагласата ми за поскъпване на пазара е, че още миналото лято бях писал, че според мен дъното е Q3 2019 и бях писал че сега ще купувам

миналото лято бях прогнозирал, че ъпа ще започне в края на 2019 и в началото на 2020 .......... също така миналото лято писах, че софикс ще е 860 пункта в началото на 2021 г.

последните дни отново прегледах "сметките ми" и все още се чудя защо пазара не падна до 515 пункта и не мога да намеря грешката си ......... пак сметнах до къде ще стигне ъпа и пак се получава същото (софикс ще е 860 пункта в началото на 2021 г.), но в анкатата писах 820 пункта през вторатата половина на 2020 г.

искам да ти обясня, че играта ми се основава на анализа който си правя

посмей се малко на следващите ми редове:

разиграл съм играта до 2030 година ......... ако няма някакви черезвичайни ситуации тогава (2030г.) софка ще е 1500-1600 пункта ........ съответно има спадове които съм прогнозирал и играта ми ще се основава на базата тези предвиждания ...... ще купувам и ще продавам на база на анализите които съм направил и на корекциите които ще си правя!!!

Коментар

миналата година анонимната анкета която бях пуснал беше за тримесечия - Q1, Q2, Q3, Q4

тази година експата като посочиха срок от 6 до 12 месеца сметнах, че е правилно всички да се възползват от срок от 6 месеца

съгласен ли си?
                            Поне ме питаш два пъти и е коректно да отговоря. Важи общо взето. Поведението на пазара през 2020.

Ясно

Може и да пусна некое разчертаване
                            Last edited by Todor Sabev; 26.09.2019, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                              Човекът, когото попита за прогноза ти каза днешните стойности да са и след "година". За мен това си е права линия. Макар, че всеки я отиграва и тълкува както може
                              не е идеята да се каже колко ще е софка "след 1 година" .......... идеята е ако има някаква посока на пазара то ти да си прогнозирал и познал правилната посока и да познаеш максималната или минималната стойност на индекса в определеното от теб време

Коментар

• polki Напълни се и ти с картони и взеха ти се привиждат ръстове
                                За ръст трябва кинти а кинти нема
                                Спекулантите са по шорти и за капак чака се Никито да пусне и шорт и мажо ще ви клати как му е кеф

Коментар

Working...
                                X