Полки, не се сърди, но пишеш много неграмотно. Така мненията ти нямат тежест.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
А дано, ще се радвам да е така. Засега не виждам промяна в инвестиционната среда и сантимент. Затова и съм с нулево участие на БФБ.
Но бих участвал при наличие на възможности. Към момента дивидентите са в застой и не мисля, че могат да компенсират капиталовите загуби.
успех на другите пазари все пак...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеСега, щом сте гласували вече, как го виждате?
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеКакво хорце ще играем утре, бичо или мечкино?
аз съм оптимист и смятам, че съвсем скоро хорото ще обърне посоката си ........ няма вечна нощ и винаги идва ден дори и след най-тъмната вечер...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеСега, щом сте гласували вече, как го виждате?
Какво хорце ще играем утре, бичо или мечкино?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
според мен грешиш
не от "От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ." ........ сигурен съм, че има хора които "От Октомври 2007 някои чакат промяна на БФБ."
а тя не идва и не идва промяната за тези хора
промяната идва и си отива, а някои индивиди така и не разбират, че е била тук ........ но тези индивиди да ги оставим настрана...
в заключение ще напиша:
промяната идва в най-неочаквания момент и може да дойде от всяка една страна, и най-вече откъдето най-малко очакваш...
Но бих участвал при наличие на възможности. Към момента дивидентите са в застой и не мисля, че могат да компенсират капиталовите загуби.
Коментар
� -
Надали! От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ. Няма откъде да дойде.
не от "От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ." ........ сигурен съм, че има хора които "От Октомври 2007 някои чакат промяна на БФБ."
а тя не идва и не идва промяната за тези хора
Няма откъде да дойде.
в заключение ще напиша:
промяната идва в най-неочаквания момент и може да дойде от всяка една страна, и най-вече откъдето най-малко очакваш...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеИнтересното е, ако БФБ скочи с 20+ процента дали някой ще се оплаква тук. Just saying...
И ще каже ли: Ебати яката държава -- борсата скача, значи държавата е СУПЕР!
Тя го направи преди 4-5 години и пак държавата си ни беше "смотана".)
Зависи! Зависи дали се интересуваш от моментната или краткосрочната картинка, или хоризонтът ти е по-далечен.
Няма промяна на това, което мислех и преди 5г. Парите, които излязоха от една катурната банка дадоха отражение, но когато причините да се случи това се крият, хоризонтът е такъв, какъвто го виждаме днес
Коментар
� -
Пунта Мара се интересува само магистрала Хемус и Струма да станат, за другите неща хич не ги е еня. А който още не го е разбрал, разковничето на конфликта между ЦвЦв и Пунта Мара е строежа на магистрала Хемус.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОсвен Пунта мара да изтегли милиардите от корупцията и да ги вкара на БФБ.. А дано , ама надали..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеРекорд след рекорд по борсите по света! Скоро и при нас ще има промяна !
Коментар
� -
Лидия Шулева: В Сребърния фонд трябваше да има 10-15 млрд. лева, а са само 2
http://glasove.com/categories/novini...TvUrvCRa_cCIvg
Коментар
�
Коментар