Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеНякой продава акции от Софикс. Това има ли общо с добрите новини за кандидатурата ни за еврозоната?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои!Това разбира се не трябва да те спира да го пишеш и през следващите години
Все някога ще стане работата и ти ще се хвалиш че си познал
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да вземат тия от Експат да я купят тази борса.Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да вземат тия от Експат да я купят тази борса.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
При Алетерко е заради увеличението на капитала и според мен няма никаква връзка с перспективите като цяло. Няма продавачи, нито купувачи. Може би по отчетите леко ще мръднем и после пак заспиваме...
Експатци се мъчат да направят нещо - къс фонд, дълъг, но просто няма участници.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
При Алетерко е заради увеличението на капитала и според мен няма никаква връзка с перспективите като цяло. Няма продавачи, нито купувачи. Може би по отчетите леко ще мръднем и после пак заспиваме...
Експатци се мъчат да направят нещо - къс фонд, дълъг, но просто няма участници.
Кой хранеше така обилно мераклиите за бумаги в интервала от 3,20 до 4,20.
Има няколко възможни отговора с различни изводи.
Аз не знам, признавам си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук пишете за всичко друго но не и за политическия фактор.....който може да да окаже влияние на БФБ......
Не става въпрос за вота на недоверие или за боклука и водата на държавата.....
Тиквата в момента е на между чичо Сам и Сибирската мечка....коя ще го изяде първа...
Не знам дали ще устиска до пролетта......?
Тук няма да споменавам за изказаните прогнози и предположения от всякакви (включително дежурните от типа П. Шиф) анализатори и началниците на всевъзможни институции.
Привличам още веднъж вниманието на обстоятелството, за което споделих в темата за ПИБ. Дори БНБ поетапно увеличава капиталовия буфер за противодействие на циклични фактори. Дълго беше 0 %. По спомен - до средата на 2021 да стане 1,5 %. Това никак не е малко и без много обяснения издава опасения, направо страхове.
Линкът е при темата за ПИБ. За форума не ме е страх. Тук до последния момент ще сме бици и печалбата ще тече, а в дванадесетия кобен час вече ще сме мецани. Да му мислят другите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДругите борси падат с 2-3% ,но нашата е бетон,едно Атерко опита движение надолу,но и то се върна.
Експатци се мъчат да направят нещо - къс фонд, дълъг, но просто няма участници.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук пишете за всичко друго но не и за политическия фактор.....който може да да окаже влияние на БФБ......
Не става въпрос за вота на недоверие или за боклука и водата на държавата.....
Тиквата в момента е на между чичо Сам и Сибирската мечка....коя ще го изяде първа...
Не знам дали ще устиска до пролетта......?
Коментар
Коментар