IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полки, не се сърди, но пишеш много неграмотно. Така мненията ти нямат тежест.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

А дано, ще се радвам да е така. Засега не виждам промяна в инвестиционната среда и сантимент. Затова и съм с нулево участие на БФБ.
      Но бих участвал при наличие на възможности. Към момента дивидентите са в застой и не мисля, че могат да компенсират капиталовите загуби.
      уважавам мнението ти макар, че не съм съгласен с теб ........ но щом не виждаш, че може да има промяна в посоката на индексите на БФБ ...... то тогава е редно да седиш настрана от нашият пазар...

успех на другите пазари все пак...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
        Сега, щом сте гласували вече, как го виждате?
        още не сме гласували ........ само някой грухчо може да ме провокира да отида...

Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
        Какво хорце ще играем утре, бичо или мечкино?
        почти 27 месеца се играе мечо хоро ....... започна на 15.08.2017 г. при 730 пункта за софка и продължава до този момент когато се записа досегашното дъно при 554 пункта в последната борсова сесия

аз съм оптимист и смятам, че съвсем скоро хорото ще обърне посоката си ........ няма вечна нощ и винаги идва ден дори и след най-тъмната вечер...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
          Сега, щом сте гласували вече, как го виждате?
          Мен само районния кмет ме интересува, двете лелки няма как да покажат нещо различно от досегашното. Няма как да стане по-нов бардака. ГП Груп пак ще се вихрят из столицата.

Коментар

• Сега, щом сте гласували вече, как го виждате?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

според мен грешиш

не от "От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ." ........ сигурен съм, че има хора които "От Октомври 2007 някои чакат промяна на БФБ."

а тя не идва и не идва промяната за тези хора

промяната идва и си отива, а някои индивиди така и не разбират, че е била тук ........ но тези индивиди да ги оставим настрана...

в заключение ще напиша:

промяната идва в най-неочаквания момент и може да дойде от всяка една страна, и най-вече откъдето най-малко очакваш...
              А дано, ще се радвам да е така. Засега не виждам промяна в инвестиционната среда и сантимент. Затова и съм с нулево участие на БФБ.
              Но бих участвал при наличие на възможности. Към момента дивидентите са в застой и не мисля, че могат да компенсират капиталовите загуби.

Коментар

Надали! От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ. Няма откъде да дойде.
                според мен грешиш

не от "От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ." ........ сигурен съм, че има хора които "От Октомври 2007 някои чакат промяна на БФБ."

а тя не идва и не идва промяната за тези хора

Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Няма откъде да дойде.
                промяната идва и си отива, а някои индивиди така и не разбират, че е била тук ........ но тези индивиди да ги оставим настрана...

в заключение ще напиша:

промяната идва в най-неочаквания момент и може да дойде от всяка една страна, и най-вече откъдето най-малко очакваш...

Коментар

• "“You make most of your money in a bear market, you just don’t realize it at the time.” -Shelby Cullom Davis"

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                    Интересното е, ако БФБ скочи с 20+ процента дали някой ще се оплаква тук. Just saying...

И ще каже ли: Ебати яката държава -- борсата скача, значи държавата е СУПЕР!

Тя го направи преди 4-5 години и пак държавата си ни беше "смотана".
                    и аз така, само да кажа )
                    Зависи! Зависи дали се интересуваш от моментната или краткосрочната картинка, или хоризонтът ти е по-далечен.
                    Няма промяна на това, което мислех и преди 5г. Парите, които излязоха от една катурната банка дадоха отражение, но когато причините да се случи това се крият, хоризонтът е такъв, какъвто го виждаме днес

Коментар

Пунта Мара се интересува само магистрала Хемус и Струма да станат, за другите неща хич не ги е еня. А който още не го е разбрал, разковничето на конфликта между ЦвЦв и Пунта Мара е строежа на магистрала Хемус.
                      Търся другаде причините, ... какво не са се разбрали за магистралата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Освен Пунта мара да изтегли милиардите от корупцията и да ги вкара на БФБ.. А дано , ама надали..
                        Пунта Мара се интересува само магистрала Хемус и Струма да станат, за другите неща хич не ги е еня. А който още не го е разбрал, разковничето на конфликта между ЦвЦв и Пунта Мара е строежа на магистрала Хемус.

Коментар

• Освен Пунта мара да изтегли милиардите от корупцията и да ги вкара на БФБ.. А дано , ама надали..

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Рекорд след рекорд по борсите по света! Скоро и при нас ще има промяна !

Надали! От Октомври 2017 някои чакат промяна на БФБ. Няма откъде да дойде.

Коментар

• Рекорд след рекорд по борсите по света! Скоро и при нас ще има промяна !

Коментар

• Лидия Шулева: В Сребърния фонд трябваше да има 10-15 млрд. лева, а са само 2

http://glasove.com/categories/novini...TvUrvCRa_cCIvg

Коментар

Working...
                                X