If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"9. Разпределяне на печалбата на дружеството за 2015 r. Проект за решение - ОС разпределя дивидент на акuионерите, притежаващи обикновени акции от капитала на «Химимnорт» АД. вкл. получени от приобретатели в резултат на конвертиране на притежавани привилегировани акции в обикновени съгласно предложение за решение на УС на дружеството, съдържащо се в материалите за събранието."
Не вярвах, че ще доживея такова нещо . Дори да не дадат дивидент тази година, за мен е знак, че все пак се мисли по този въпрос и е въпрос на време. Иначе се извинявам за може би тъпия въпрос,но подчертаното в червено не значи ли, че привилегиите ще получат гарантирания дивидент плюс евентуалния гласуван? В противен случай защо е вписан този текст?
Винаги съм казвал че българина си е балък и помни от ден до пладне. Нито банкерите ни са се променили , нито мутрите, нито политиците. Един и същ филм се прожектира 25години. И по морето се стреляха тогава и банки фалираха и черепа беше собственик на ЦСКА и сега се гласи да става и Гриша Ганчев си е същата бира. Но ние сме оптимисти и знаем че Химимпорт е борсовия оазис
Не вярвам цялата печалба да се разпределя....
Мисля че в най добрия случай ще е 50% или 6 стинки ,което ще е добре но искам да ги видя на масата ...
Не е препоръка...
При 50 % са 7 ст. Пак е задоволително. Но може да им трябват свежи чисти пари и 90 % (без 10 % резерви) да отекат като дивидент. Времената се менят, но по-добре да изчакаме решение, щото бомбата все още е само флагче с надпис Бум. Пък после да не стане имплозия.
Пичове наистина какво се надъхвате бе. Нито има гласуван дивидент нито има конкретни предложения. А очаквате цената да се промени с 50% на база слух. ДВИ нямат ли сайта давали информация. А мажо е станал филантроп и е решил да споделя кинти
дано даде ,че ако не дадат ,това ще ликвидира и последните капчица доверие в мажо....
Пичове наистина какво се надъхвате бе. Нито има гласуван дивидент нито има конкретни предложения. А очаквате цената да се промени с 50% на база слух. ДВИ нямат ли сайта давали информация. А мажо е станал филантроп и е решил да споделя кинти
Не вярвам цялата печалба да се разпределя....
Мисля че в най добрия случай ще е 50% или 6 стинки ,което ще е добре но искам да ги видя на масата ...
Не е препоръка...
тук две мнения няма ,дано дадат...
34 милиона на 240 милиона акции...
Интересно колко са изкупили и са техни ..
много въпроси....
Няма значение колко са купили - техни са си, важното е, че и ние многото дребни а клона има шанс да вземем нещо, а и ще покаже промяна на политиката на Хим към малките това можа и чужди да докара. Малко се размечтах, но това е инфото към момента.
Гладна кокошка просо сънува , сега сметнете колко стотинки ще е дивидента и с колко подскочи цената и какво се радвате на дивиденти като това е вид декапитализация, мажо има толкова начини да си вземе неговото без да споделя просто съм учуден колко наивници има на БФБ
Керезов ти е писал преди 5години сам казваш, но нещата се менят и дивидентната политика също, Фармата не даде предната година/ако не бъркам/, защо Хим да не даде тази. А това, че няма инфо нищо не значи, пазят добре тайната
тук две мнения няма ,дано дадат...
34 милиона на 240 милиона акции...
Интересно колко са изкупили и са техни ..
много въпроси....
Коментар