Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеСега да видим ще има ли за обяд и за вечеря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеСега да видим ще има ли за обяд и за вечеря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЗа да може Кумчо вълчо да закуси
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз така мисля по принцип, но все пак не трябва да забравяме, ЧЕ ВСЪЩНОСТ СВЕЖИТЕ ПАРИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО ВСЕ ОЩЕ В ЕТФ-А. ДО СЕГА ТЕЗИ АКЦИИ СА БИЛИ "ЗАКЛЮЧЕНИ" при пенсионни, сега отново са заключени при тях, но през BGX. Голямата волатилност, била тя надолу или нагоре ще се получи ако/ когато някой налее свеж кеш, сега наблюдаваме само балансиране на някои позиции по чисто технически причини. Дали ще бъдат това 2-3 големи чужди големи или 10-100 К българи, ще видим. Аз лично съм песимист. Според мен има един- единствен начин БФБ да расте и той е чрез прозрачни, перспективни компании, съчетано с читави мажоритари. Всички останали опити, били те ЕТФ, къси, маржин и т.н. са нещо изкуствено, което със сигурност не би донесло ДЪЛГОСРОЧЕН ефект. Няколко тариката ще изкарат някакви пари еднократно и след това ще реват, че никой не обръща внимание на борсата
"Според мен има един- единствен начин БФБ да расте и той е чрез прозрачни, перспективни компании, съчетано с читави мажоритари"
ДА! Така е, но нека да се възползваме и от ситуацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеВремето, само то ще покаже. ЕТФ - а създава голяма волатилност ( засега само в едната посока ). Който успее и може се възползва. Една седмица на минус и ще разберем потенциалът му и в другата посока.Last edited by 15%; 09.11.2016, 01:47.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеееееееееее флагмана на бфбто ка можеш да го изоставиш?
https://pixabay.com/bg/%D0%B8%D0%B7%...D1%8F-1744685/НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеМай му се разменА на флагмана... нищо и утре е ден
нали знаеш, че трябва да купуваш когато има страх и трябва да продаваш когато всички са в еуфория
а еуфорията ще е другата седмица след изборитеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеееееееееее флагмана на бфбто ка можеш да го изоставиш?
https://pixabay.com/bg/%D0%B8%D0%B7%...D1%8F-1744685/
Това е акцията, която има най-голяма корелация с общите пазарни ниваIM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеАз ще ям хляб пък някой ще ядат палките на мажоритарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеАко иска и под 1лев да пада аз с тая пародия БФБ вече не се занимавам така че ми е все тая. Това ми е последния коментар в тая тема
https://pixabay.com/bg/%D0%B8%D0%B7%...D1%8F-1744685/Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511 Разгледай мнениеОще колко хляб ще изядеш докато разбереш за какво иде реч
Препоръка е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеПо-скоро така ти се иска,защото продаде,а?!
Коментар
Коментар