If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Политиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.
Политиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.Купувачите чакат. Времето работи за тях.
Е дай по ведро де, от 10г. все сме така ! Така, че едва ли има някой уплашен !
Политиката се измени и ни обърка намеренията.... Гледай само какво ще стане като се задържи това безветрие. След десет дена ще си преосмислят някои стратегиите.Купувачите чакат. Времето работи за тях.
Не задаваш правилните въпроси. Дори и някой да ти препоръча нещо, то първо той може да греши, второ повечето знаят, че трябва да е умерен с приказките инъче може да се раздели с 20 000 лв. глоба (има такъв случай).
Няма такъв случай.Случаят е:един форумец написа,че холдинг България/по спомен/ще раздават дивидент... .лв.и то като официално съобщение от компанията.На базата на тази информация се размениха акции на по-висока цена,включително и негови..Което се е чиста манипулация и естествено му наложиха глоба.....
Каня се скоро време да вляза и на Българската борса и съм набелязал няколко компании сред които Химимпорт. Доста почетох по теамта, но все още не съм сигурен дали това е правилната компания. Видях че вече нямат привилегировани акции. Дали високите дивиденти които са давали за тях от догодина ще бъдат раздадени на нормалните акции. Или по-скоро просто ще намалят дивидентите които раздават. Вие бихте ли инвестирали сега в тази компания, ако вече нямате отворена позиция ?
Съжалявам ако въпроса ми е наивен, нов съм още
Със сигурност не влизай само в една компания. Чичо по долу ти даде добър съвет !
Не задаваш правилните въпроси. Дори и някой да ти препоръча нещо, то първо той може да греши, второ повечето знаят, че трябва да е умерен с приказките инъче може да се раздели с 20 000 лв. глоба (има такъв случай).
Аз лично бих те посъветвал, да навлизаш на борсата с малки стъпки и да имаш средносрочно виждане. Като понатрупаш опит сам ще осъзнаеш дали ставаш за тази работа или не. Опита си казва думата, но пък някои и с много опит пак не им идва акъла.
Наистина ли са глобили някого във форума заради съвет ? Сериозно сума за едно форумно мнение. Благодаря за съвета. С малки стъпки влизам и дотук всичко е добре. Надявам се и на БФБ да ми се получат нещата. Просто за Химимпорт исках да получа малко повече информация, не съм много убеден какво точно означава тази промяна в типа акции.
Коментар