досега не съм виждал такъв bid volume....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Точно снощи polki писа това, но уви радостта му беше кратка .... вижте сега в ляво!Last edited by radon222a; 11.10.2018, 12:43.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Точно снощи polki писа това, но уви радостта му беше кратка .... вижте сега в ляво!
красота... което е цена 2.80 до 3лв. Започнете да вярвате на мажоритари той това иска не му е интересно и няма с кой да играе в бг,, успех на продавачите на 2.05
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениехм
десетмесечно дъно удари акцията, а бодряшките изказвания в темата липсват ........... дали са започнали да увират жабчетата и да се усещат какво следва .......... едва ли...
липсват и онези хиляди бройки в ляво които успокояваха жабетата и очакваха всеки момент кораба да обърне платната
......
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Поне си измисли нещо твое,това за таксиметровите шофьори го бях писал за теб и още един малоумник тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Всички знаят, че си таксиметров шофьор, а таксиметровите шофьори от всичко разбират и всичко знаят.
Коментар
-
Гледай само 12лв. да не е цената за 1000бр.,като беше при Мостстрой и Холдинг ПътищаЗнам,че и на тях им беше голям фен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ще го дочакаш, като мине 12 лв.Знам,че и на тях им беше голям фен
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Чакам с нетърпение момента когато ще се похвалиш, че си продал навреме.
Коментар
-
Няма стига,нека те боли задника като си глупав
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениекажете кой успя да се снима с ХИМ на 2 лв. , кой успя и да купи ?
Коментар
Коментар