Първоначално изпратено от stabwound
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеСамо дето на аукциона увиснаха 40000бр. продава и никой ги неще. Явно някой бяга от политическата несигурност, защото сме виждали как се потапя и пада като гюле. Тази акция е за висш пилотаж и за играчи с нерви като корабни въжета, нещо като за хора заклети спекуланти. НО рискът отговаря на печалбата и загубата.Разсъждавам на глас и не препоръчвам нищо.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеСамо дето на аукциона увиснаха 40000бр. продава и никой ги неще. Явно някой бяга от политическата несигурност, защото сме виждали как се потапя и пада като гюле. Тази акция е за висш пилотаж и за играчи с нерви като корабни въжета, нещо като за хора заклети спекуланти. НО рискът отговаря на печалбата и загубата.Разсъждавам на глас и не препоръчвам нищо.
Да не прибързваме.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеМай му се разменА на флагмана... нищо и утре е ден
Само дето на аукциона увиснаха 40000бр. продава и никой ги неще. Явно някой бяга от политическата несигурност, защото сме виждали как се потапя и пада като гюле. Тази акция е за висш пилотаж и за играчи с нерви като корабни въжета, нещо като за хора заклети спекуланти. НО рискът отговаря на печалбата и загубата.Разсъждавам на глас и не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеспециално за флагмана си има обективна причина днес да не мръдне, но утре ще удари 1,60
не е препоръка, но да не кажете после, че не съм предупредил
имам флагмани, имам мноооого флагмани, всъщност имам само флагмани, две репа и 30 лв. кеш ...
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеот тук май посоката по скоро е надолу
Не е препоръка
Препоръка е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеот тук май посоката по скоро е надолу
Не е препоръка
Коментар
-
Не е препоръка
1,7 мил бр. пък ти чакай да пада щото нямаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВ моментана сайта на експат това е като данни, къде виждаш други числа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениедвижение йок.
не е препоръка, но да не кажете после, че не съм предупредил
имам флагмани, имам мноооого флагмани, всъщност имам само флагмани, две репа и 30 лв. кеш ...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар