Първоначално изпратено от strol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Индианец, за двеста и петдесети път ( минимум ) ви казвам на тебе и на Факушляка да не се изказвате по теми, от които нищо не разбирате.
Аз не съм виновен, че нямате два лева общо и сега си изливате злобата върху хората с възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Индианец, за двеста и петдесети път ( минимум ) ви казвам на тебе и на Факушляка да не се изказвате по теми, от които нищо не разбирате.
Аз не съм виновен, че нямате два лева общо и сега си изливате злобата върху хората с възможности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрува ми се че Потъник ще последва Дауто след днешната му пързалка .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеТук офертите отляво разко намаляха 40к vs 170k - 2,75%
Sofix - 1.12%
Въпросът е дали ги разбираш нещата.
А пък и ние можем да четем все пак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрува ми се че Потъник ще последва Дауто след днешната му пързалка .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
явно си продавал днес .......... не си единствения който използва всеки шанс за изход...
не е препоръка - нямам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
купуваш или продаваш? ......... като падне цената да не обявиш пак, че си продал при корекцията както предните пъти
Нито сам купувал, нито сам продавал днес !
Каквото съм направил, съм го писал преди дни !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеРано е още за адмирации...
Трябва да качи 20 % от дъното, та да се появят умните пари...
пп Да не си помислите, че това са стинките на Ташунко и Полки.... ( бахти ситуацията - и двамката са от страната на булката.....)
тук е рано да се определи коя е булката и кой е младоженеца ......... чаршафа ще цъфне след няколко месецаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
В бурното море потъеащият кораб ту се издига, ту пропада.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар