Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що, кажи си я, какъв да е проблемът, нали затова е форумътПонеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загуба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Груйче, и ти като мене......
- great minds think alike
- когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що, кажи си я, какъв да е проблемът, нали затова е форумътПонеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загуба
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение[/COLOR]
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.Понеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загуба
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз също съм за нагоре ,но все пак какви са нивата надолу според теб........че с това поведение на мажо нищо не се знае?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКлючово ниво е 1.80, минем ли го отиваме директно на 1.90
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение[/COLOR]
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМесечните и седмичните бюлетини са спрени отдавна!
2018г. поканата с материалите е качена за 30.05.2018, а сега няма никой!
Отчета и него никакъв го няма...
Някой наясно ли е какво става с тази "публична" компания, някой да е звънял или някой с предположения?
Да не са се обидили, че други компании взеха да ги конкурират по непрозрачни решения и да са решили да си върнат короната? Или и тях ги е завладял Шиши - това са негови номера...
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.
Коментар
-
Месечните и седмичните бюлетини са спрени отдавна!
2018г. поканата с материалите е качена за 30.05.2018, а сега няма никой!
Отчета и него никакъв го няма...
Някой наясно ли е какво става с тази "публична" компания, някой да е звънял или някой с предположения?
Да не са се обидили, че други компании взеха да ги конкурират по непрозрачни решения и да са решили да си върнат короната? Или и тях ги е завладял Шиши - това са негови номера...Last edited by tony1975; 04.06.2019, 19:55.
- 1 like
Коментар
Коментар