If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
идва едно жабче ..... пита нещо си и му отговарям писменно във форума...
идва следващото жабче което не иска да прочете предните няколко мнения, но пита същото каквото питаше преди час и предното жабче, но аз като възпитан човек пак му отговарям същото...
идва трето жабче и то като предното ...... идва пето, шесто и десето жабче и всичко се повтаря като при второто жабче...
накрая се появява 11-тото жабче и прави заключение, че "полки досажда като пише едно и също - затова е омръзнал на форума" ..... или "полки, спри да повтаряш едно и също"
разбра ли сега "какви жабчета"?
Трудно схващат брат,даже бих казал,че изобщо не схващат в колко комична ситуация се намиратДа чакаш някакъв умрял дивидент от малко над 6ст. и да не си даваш сметка,че още на екс-датата ще са изгубил три пъти повече е присъщо само за химимпортските лакониА както знаем те са едно високо млекодайно ,фанатизирано и лишено от здрав разум стадо
идва едно жабче ..... пита нещо си и му отговарям писменно във форума...
идва следващото жабче което не иска да прочете предните няколко мнения, но пита същото каквото питаше преди час и предното жабче, но аз като възпитан човек пак му отговарям същото...
идва трето жабче и то като предното ...... идва пето, шесто и десето жабче и всичко се повтаря като при второто жабче...
накрая се появява 11-тото жабче и прави заключение, че "полки досажда като пише едно и също - затова е омръзнал на форума" ..... или "полки, спри да повтаряш едно и също"
няколко реда по-долу съм писал ...... знам, че жабчетата обичат на всяко едно по отделно да му се обяснява, но ви е време да започнете да се ориентирате сами
няколко реда по-долу съм писал ...... знам, че жабчетата обичат на всяко едно по отделно да му се обяснява, но ви е време да започнете да се ориентирате сами
И кво, ти очакваш 17.07ли?
Рева, че нямало покана сега пък имало, амо щяло ОСА да бъде на друга дата щото си решил, че няма да има кворум!?!
Както и да е, продължавай да ревеш само, ако може да не е всеки ден.
На мен ми писна, а предполагам не само на мен...
все ми е едно на коя дата ще има ОСА и дали ще ви дадат някоя стинка ......... не ме касае по никакъв начин
давам ти доказателство, че съм запознат с намеренията на ХИМ и ти давам нишан за да разбереш това!!! нали, ако не съм запознат с този документ няма да знам, че на 4-и ред цифрата 9 е написана на ръка!!!
пак ти казвам да се запознаеш какъв е легитимния начин да се обяви свикване на ОСА на публично дружество!!!
Вълни от хубави отчети и положителни новини ни заливат...
А тук чакаме инфо все едно чакаме Шенген и покана за ЕРМ2, хайде вече г-н Керезов...
целият отбор прекарва по цял ден времето си в залата и то всеки ден, а нямат 5 минути за да се срещнат със съдружниците си миноритари вече 12 години...
смях в залата , а сварените жабчета рефрешват сайтовете...
поканата нали знаеш как се обявява и къде .......... или искаш да ти обяснявам и това?
pdf-файла съм го свалил сигурно преди седмица от ТР ........ можеш да погледнеш, че на 4-и ред пише:
"при липса на кворум на тази дата - на 17 юли 2019г. от 14.00.,"
деветката за годината е написана на ръка ........ не ми се проверява дали не е ксерокопие на поканата от миналата година
И кво, ти очакваш 17.07ли?
Рева, че нямало покана сега пък имало, амо щяло ОСА да бъде на друга дата щото си решил, че няма да има кворум!?!
Както и да е, продължавай да ревеш само, ако може да не е всеки ден.
На мен ми писна, а предполагам не само на мен...
Само да Ви кажа ,че Полки е голям фен на ботев -Пловдив и сравнително разбира от футбол ,но доста време подписа му беше - " Аз нищо не разбирам от футбол " или нещо подобно.
Поради вродено си самомнение ,че всичко знае - загуби бас с колега и подписа му беще - ." Аз нищо не разбирам от футбол "
имаш богата и развинтена фантазия ......... нито имам бас, нито съм губил бас ......... разбирам, че съм те подтискал в дълъг период от време и това е предизвикало в теб комплекс за малоценност който те е навел в положение да халюцинираш
ако имаш желание докажи, че написаното от теб е вярно ....... посочи с кой имам бас, за какво се е отнасял и кога съм го загубил
И един съвет - при инвестирането не влагайте емоции ,а просто търсете информация усилено и си оформяйте свои лични преценки, а не се доверявайте разни "капацитети".
Желая успех на всички !
+1
трябва да притежавате също така опит, визия и смелост при взимане на решения
Коментар