IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Полки, стига си бутал масло в огъня бе човек , създаваш впечатлението, че имаш интерес. Много добре знаеш, че забавянето не е по техни причини, а по причина на институциите , свързани с оповестяването.
    Да в ТР все още се "обработва", няма как да изпреварят с официалните документи. Все пак малко информация, ако бяха пуснали на лъсквата си страничка или 1 ред тук щеше да е добре, но нали ДВИ в истинският смисъл на думата нямат.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

какво масло, какъв огън, какво впечатление, какъв интерес ......... нищо не ти разбирам

това пък още по-малко го разбирам???

ако можеш обясни какви са тези причини и на коя институция се дължи проблема?

как всички компании успяха да оповестят ОСА, а само великият ХИМИМПОРТ го спират проблемите...

и мистър Керезов го няма този сезон да драсне два реда от позицията на високият пост който заема...

мъка
      Много добре знаеш, че забавянето не ни харесва на нас, настоящите акционери и допълнително ни дразниш.

Мога да се обзаложа на по бира, че Химимпорт са предали всички материали в срок на когото трябва, а това дали последния ги е публикувал е друг въпрос.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Полки, стига си бутал масло в огъня бе човек , създаваш впечатлението, че имаш интерес.
        какво масло, какъв огън, какво впечатление, какъв интерес ......... нищо не ти разбирам

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Много добре знаеш, че забавянето не е по техни причини, а по причина на институциите , свързани с оповестяването.
        това пък още по-малко го разбирам???

ако можеш обясни какви са тези причини и на коя институция се дължи проблема?

как всички компании успяха да оповестят ОСА, а само великият ХИМИМПОРТ го спират проблемите...

и мистър Керезов го няма този сезон да драсне два реда от позицията на високият пост който заема...

мъка
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

вече е 30-и май, а аз покана за ОСА не виждам ........... а до 28-и юни няма задължителните 30 дни за уведомяване...

тука няма и тука няма ........... някой ако вижда някъде покана за ОСА нека каже, че казуса ми е интересен...
          Полки, стига си бутал масло в огъня бе човек , създаваш впечатлението, че имаш интерес. Много добре знаеш, че забавянето не е по техни причини, а по причина на институциите , свързани с оповестяването.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• вече е 30-и май, а аз покана за ОСА не виждам ........... а до 28-и юни няма задължителните 30 дни за уведомяване...

тука няма и тука няма ........... някой ако вижда някъде покана за ОСА нека каже, че казуса ми е интересен...

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Не се меся в чужди дела като теб, ако искаш купувай.
              остави го това купуване, бе, човек ......... помисли дали заради тези покупки не пропусна времето за продажби

не е късно все пак да се изкарат 10-20%

Коментар

притеснен ми се виждаш
                Не се меся в чужди дела като теб, ако искаш купувай.
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Пак ли обърка датите..
                  притеснен ми се виждаш

Коментар

моя план си го следвам бавно и методично

ти си рефрешвай, че до 1 час няма ли "новина" тази година и без ОСА ще си останете, и без дивидент ще си седите
                    Преди два дни каза, че всичко става последния момент, какво си седнал и закършил пръсти, има време....

Коментар

ти си рефрешвай, че до 1 час няма ли "новина" тази година и без ОСА ще си останете, и без дивидент ще си седите
                      Пак ли обърка датите..
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

взимай успокоителни, че нервите скоро няма да държат и ще хвърлиш хартишките след 4-5 месеца баш на дъното
                        Нали за това си ти да казваш къде е дъното и кога да продаваме... Така като те гледам, каквото и да купиш, не си струваше излагацията тук с десетки месеци да я правиш. Такава пропаганда за едно голямо нищо.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Вярно е поне това не си казал, щото с всичко друго, коети не спираш да повтаряш си супер досаден. Всички разбрахме за жабчетата, разбрахме, ще ще купуваш - някога, че си най-добрият на борсата и ги разбираш в детайли всички акции абе ти си Бог....
                          Съсредоточи се върху себе си.....

Коментар

не съм казал кога ще купя ....... просто писах, че ще взема да купя някоя бройка за да затворя устите на няколкото жабчета тук

нямам нито една акция на на ХИМ от поне 13 месеца
                            Вярно е поне това не си казал, щото с всичко друго, което не спираш да повтаряш си супер досаден. Всички разбрахме за жабчетата, разбрахме, че ще купуваш - някога, че си най-добрият на борсата и ги разбираш в детайли всички акции абе ти си Бог....
                            Съсредоточи се върху себе си.....

Коментар

Дано тая цигания спре по-скоро. За 2 стинки надолу опищя форума тотално.
                              взимай успокоителни, че нервите скоро няма да държат и ще хвърлиш хартишките след 4-5 месеца баш на дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Сорри, ама няма да успееш да влезеш изобщо според мен.....
                                не ме мисли мен ....... аз съм го измислил вече

Коментар

Working...
                                X