If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трудно схващат брат,даже бих казал,че изобщо не схващат в колко комична ситуация се намиратДа чакаш някакъв умрял дивидент от малко над 6ст. и да не си даваш сметка,че още на екс-датата ще са изгубил три пъти повече е присъщо само за химимпортските лакониА както знаем те са едно високо млекодайно ,фанатизирано и лишено от здрав разум стадо
тук оптимистите очакват дивидент между 7 и 10 ст., но едно е какво чакат жабчетата, а съвсем различно е какво ще отпусне алигатора ......... ако изобщо отпусне нещо, де
като гледам алигатора как се е покрил вече съм песимист относно раздането на дивидент
Трудно схващат брат,даже бих казал,че изобщо не схващат в колко комична ситуация се намиратДа чакаш някакъв умрял дивидент от малко над 6ст. и да не си даваш сметка,че още на екс-датата ще са изгубил три пъти повече е присъщо само за химимпортските лакониА както знаем те са едно високо млекодайно ,фанатизирано и лишено от здрав разум стадо
Защо химимпортските?
Онези от сфармите - по различни ли са? Дори имам чувство, че са по-зле.
Там вече дори и дивидента им отказаха,
Но те продължават да чакат Годо. Каква страст само
Заслужава си, с Полки да се прехвърлите при тях - там имате повече основания
идва едно жабче ..... пита нещо си и му отговарям писменно във форума...
идва следващото жабче което не иска да прочете предните няколко мнения, но пита същото каквото питаше преди час и предното жабче, но аз като възпитан човек пак му отговарям същото...
идва трето жабче и то като предното ...... идва пето, шесто и десето жабче и всичко се повтаря като при второто жабче...
накрая се появява 11-тото жабче и прави заключение, че "полки досажда като пише едно и също - затова е омръзнал на форума" ..... или "полки, спри да повтаряш едно и също"
разбра ли сега "какви жабчета"?
идва едно жабче ..... пита нещо си и му отговарям писменно във форума...
идва следващото жабче което не иска да прочете предните няколко мнения, но пита същото каквото питаше преди час и предното жабче, но аз като възпитан човек пак му отговарям същото...
идва трето жабче и то като предното ...... идва пето, шесто и десето жабче и всичко се повтаря като при второто жабче...
накрая се появява 11-тото жабче и прави заключение, че "полки досажда като пише едно и също - затова е омръзнал на форума" ..... или "полки, спри да повтаряш едно и също"
няколко реда по-долу съм писал ...... знам, че жабчетата обичат на всяко едно по отделно да му се обяснява, но ви е време да започнете да се ориентирате сами
няколко реда по-долу съм писал ...... знам, че жабчетата обичат на всяко едно по отделно да му се обяснява, но ви е време да започнете да се ориентирате сами
И кво, ти очакваш 17.07ли?
Рева, че нямало покана сега пък имало, амо щяло ОСА да бъде на друга дата щото си решил, че няма да има кворум!?!
Както и да е, продължавай да ревеш само, ако може да не е всеки ден.
На мен ми писна, а предполагам не само на мен...
все ми е едно на коя дата ще има ОСА и дали ще ви дадат някоя стинка ......... не ме касае по никакъв начин
давам ти доказателство, че съм запознат с намеренията на ХИМ и ти давам нишан за да разбереш това!!! нали, ако не съм запознат с този документ няма да знам, че на 4-и ред цифрата 9 е написана на ръка!!!
пак ти казвам да се запознаеш какъв е легитимния начин да се обяви свикване на ОСА на публично дружество!!!
Вълни от хубави отчети и положителни новини ни заливат...
А тук чакаме инфо все едно чакаме Шенген и покана за ЕРМ2, хайде вече г-н Керезов...
целият отбор прекарва по цял ден времето си в залата и то всеки ден, а нямат 5 минути за да се срещнат със съдружниците си миноритари вече 12 години...
смях в залата , а сварените жабчета рефрешват сайтовете...
Коментар