IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

най-обичам когато някой няма аргументи да започне да си смучи пръстите и другите неща за смучене...

г-жо Ангелова, отговор на личните въпроси ще получите когато дойда в студиото на "Искрено и лично"
    Ама то отстрани като наблюдател най лесно се коментира ! Ние сме застанали с парите си на борсата, а ти само коментираш май отстрани ! Дай ти аргументи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е на всички ни е ясно, че си голям капацитет и аз не оспорвам експертизата ти ! Предполагам помниш, че Химимпорт имаха и привилегировани акции, така че дивидент дават не от скоро !
      най-обичам когато някой няма аргументи да започне да си смучи пръстите и другите неща за смучене...

Първоначално изпратено от Миглена Ангелова

И един личен въпрос ако може, имаш ли акции към момента или само си загрижен за нашите инвестиции/жабетата/ на борсата ?
      г-жо Ангелова, отговор на личните въпроси ще получите когато дойда в студиото на "Искрено и лично"
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

а материалите кога ще публикуват
        явно няма какво да публикуват
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Да има Анализирам човешката глупост която както виждаме е безгранична.Преди точно една година Ви написах - След дивидента цената бавно и мъчително ще падне до към 1,70 после не знам.Сега обаче вече знам
          Маверик, бегай в темата за имотите да лъжеш клиентите. То поне да ти се връзваха.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Поканата е вписана, чакаме материалите за да видим размера на дивидента.
            а материалите кога ще публикуват

Коментар

• Поканата е вписана, чакаме материалите за да видим размера на дивидента.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

освен две страни ...... от мен да знаеш, че медала има и трета страна

я, погледни медала по средата (за третата тънка страна ти говоря) ......... онзи който е купил на 63 ст. (през далечната 2012 год.) трябва да е държал акцията 5 години преди да вземе първия дивидент тук

5 дълги години стискане ....... яко стискане и потене...
                Е на всички ни е ясно, че си голям капацитет и аз не оспорвам експертизата ти ! Предполагам помниш, че Химимпорт имаха и привилегировани акции, така че дивидент дават не от скоро ! И един личен въпрос ако може, имаш ли акции към момента или само си загрижен за нашите инвестиции/жабетата/ на борсата ?

Коментар

Да има Анализирам човешката глупост която както виждаме е безгранична.Преди точно една година Ви написах - След дивидента цената бавно и мъчително ще падне до към 1,70 после не знам.Сега обаче вече знам
                  Къде виждаш безгранична глупост не се разбра....
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Някак си не става ясно, каква е причината за присъствието ти тук тогава... Има ли обяснима причина?

Коментар

Какви стинки бреУмрял е някой да Ви купува боклуците Хахахаха…...много сте заблудени,извадете главите от пясъка и прогледнете
                      Някак си не става ясно, каква е причината за присъствието ти тук тогава... Има ли обяснима причина?

Коментар

Но каква е твоята файда, нали нямаш и няма и да имаш?
                        Просто навиквате за стинки... Голяма цигания стана.
                        Какви стинки бреУмрял е някой да Ви купува боклуците Хахахаха…...много сте заблудени,извадете главите от пясъка и прогледнете

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Пак ли обърка датите..
                          Три дни подред ги бърка, най-вероятно е нарочно да дразни.

Коментар

Вожда купи няколко апартамента от ЦКБ-то и му се иска да повтори далаверата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ако падне под левчето загубата на държащите артии ще е много голяма.После ще им трябват години за да се възтановят.Като сметнеш времето каква ли ще е файдата от държането им.

Коментар

Дъното е далече ,нека първо падне под левче и чак тогава ще мислим за дъноСпоред мен и тогава ще е прекалено рано Хахахаха….
                                Ако падне под левчето загубата на държащите артии ще е много голяма.После ще им трябват години за да се възтановят.Като сметнеш времето каква ли ще е файдата от държането им.

Коментар

Working...
                                X