Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е на всички ни е ясно, че си голям капацитет и аз не оспорвам експертизата ти !Предполагам помниш, че Химимпорт имаха и привилегировани акции, така че дивидент дават не от скоро
!
Първоначално изпратено от Миглена Ангелова
И един личен въпрос ако може, имаш ли акции към момента или само си загрижен за нашите инвестиции/жабетата/ на борсата ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
а материалите кога ще публикуватfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Да имаАнализирам човешката глупост която както виждаме е безгранична.Преди точно една година Ви написах - След дивидента цената бавно и мъчително ще падне до към 1,70 после не знам.Сега обаче вече знам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПоканата е вписана, чакаме материалите за да видим размера на дивидента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
освен две страни ...... от мен да знаеш, че медала има и трета страна
я, погледни медала по средата (за третата тънка страна ти говоря) ......... онзи който е купил на 63 ст. (през далечната 2012 год.) трябва да е държал акцията 5 години преди да вземе първия дивидент тук
5 дълги години стискане ....... яко стискане и потене...Предполагам помниш, че Химимпорт имаха и привилегировани акции, така че дивидент дават не от скоро
! И един личен въпрос ако може, имаш ли акции към момента или само си загрижен за нашите инвестиции/жабетата/ на борсата ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да имаАнализирам човешката глупост която както виждаме е безгранична.Преди точно една година Ви написах - След дивидента цената бавно и мъчително ще падне до към 1,70 после не знам.Сега обаче вече знам
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Някак си не става ясно, каква е причината за присъствието ти тук тогава... Има ли обяснима причина?Анализирам човешката глупост която както виждаме е безгранична.Преди точно една година Ви написах - След дивидента цената бавно и мъчително ще падне до към 1,70 после не знам.Сега обаче вече знам
- 1 like
Коментар
-
Какви стинки бреУмрял е някой да Ви купува боклуците Хахахаха…...много сте заблудени,извадете главите от пясъка и прогледнете
The strongest stand last.
Коментар
-
Но каква е твоята файда, нали нямаш и няма и да имаш?
Просто навиквате за стинки... Голяма цигания стана.Умрял е някой да Ви купува боклуците Хахахаха…...много сте заблудени,извадете главите от пясъка и прогледнете
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Пак ли обърка датите..The strongest stand last.
Коментар
-
Но каква е твоята файда, нали нямаш и няма и да имаш?
Просто навиквате за стинки... Голяма цигания стана.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ако падне под левчето загубата на държащите артии ще е много голяма.После ще им трябват години за да се възтановят.Като сметнеш времето каква ли ще е файдата от държането им.
Просто навиквате за стинки... Голяма цигания стана.The strongest stand last.
Коментар
-
Дъното е далече ,нека първо падне под левче и чак тогава ще мислим за дъноСпоред мен и тогава ще е прекалено рано Хахахаха….
Коментар
Коментар