Дано тая цигания спре по-скоро. За 2 стинки надолу опищя форума тотално.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
успех ще имам само като влезна около дъното ........ изобщо не ме интересува кой ще ме съди и кой ще ме поздравява...Last edited by 15%; 29.05.2019, 23:39.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
успех ще имам само като влезна около дъното ........ изобщо не ме интересува кой ще ме съди и кой ще ме поздравява...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Полки, никой не те съди! Съвсем нормално и правилно е плановете да се променят предвид ситуацията.
Относно анкетата - да, помня и нея много добре. Аз лично гласувах, че дъното ще бъде до 380. Това при положение, че мислих реално как ще е към 390, ама си казах "айде да дам малко аванс". Поздравявам те, че даде толкова дългосрочна заявка и ако "избягаш" от нея само с няколко месеца би било огромен успех в моите очи.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
да, писал съм Q3 и вече няколко пъти писах септември'2019 което си точно в това тримесечие ....... аз не съм кон с капаци и като виждам, че облаците надвисват над БФБ и икономиката ни , няма да взема да ловя падащи не ножове, а сабии, нали? ........ реално след изборите онзи ден и след днешните новини от хърватска очаквам спад на индекса с нови 10-12% ......... мисля, че си спомняш анкетата от миналата есен когато писах по нова година софикс под 600 пункта и софка 515 през Q3 => няма как да не се помни това, нали?
не веднъж писах през последната година, че техн.анализ ми посочваше дъно през Q4, но аз като оптимист винаги съм искал това да се случи по-рано и затова в анкети и в мои мнения винаги съм посочвал Q3
Относно анкетата - да, помня и нея много добре. Аз лично гласувах, че дъното ще бъде до 380. Това при положение, че мислих реално как ще е към 390, ама си казах "айде да дам малко аванс". Поздравявам те, че даде толкова дългосрочна заявка и ако "избягаш" от нея само с няколко месеца би било огромен успех в моите очи.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
..........a преди два дни каза, че ще купи някоя бройка заради жабчетата ама май не е купил.
нямам нито една акция на на ХИМ от поне 13 месецаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
каза, че ще купуваш Q3. Днес прочетох /защото ценя мненията ти и ги следя/, че се отлага.
не веднъж писах през последната година, че техн.анализ ми посочваше дъно през Q4, но аз като оптимист винаги съм искал това да се случи по-рано и затова в анкети и в мои мнения винаги съм посочвал Q3fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е погледни и обратната страна на медала , който е купил на 63ст. и от години взима дивидент !
Last edited by X_Y; 30.05.2019, 09:51.
Коментар
-
каза, че ще купуваш Q3. Днес прочетох /защото ценя мненията ти и ги следя/, че се отлага.
Коментар
-
какво съм променил?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Да, точно така беше, потвърждавам.
Днес леко промени заявките си за пазаруване, но все пак и ти си човек.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
по-важното е, че ти и още няколко подобни екземпляра усърдно работите за мен
нямам на представа за какви 2 стинки постоянно повтаряш, но
моето се случва бавно и методично, така както писах преди една година ........... от 2,30 ви бях писал, че цената ще пада по 6-7 ст. на месец и очаквах 2 лв. по Коледа => така и се случи
в началото на тази година писах, че спада ще продължи с 5 ст. на месец и това отново се случва ........ цената е точно там където очаквах и предсказах
вярвам, че спада ще продължи и през лятото докато се стигне до нивата които съм предсказал преди година ....... имаш ли нужда да ти напомням или главата още те слуша?
всичко се изпълнява по ноти => тези дни бяха чудесна възможност да се продаде на малко по-висока цена, че акцията пак си поема по пътя надолу ....... чак се плаша от себе си за пореден път
не е препоръка - нямам акции, но след време ще имам когато цената стигне нивата които съм обявил
Днес леко промени заявките си за пазаруване, но все пак и ти си човек.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеРаботиш против себе си.
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеДори и да имаше някой разколебан да сипва, се отказа заради безкрайните навиквания и цигании за две стинки надолу да сринеш.
Така и не се случи твоето.
моето се случва бавно и методично, така както писах преди една година ........... от 2,30 ви бях писал, че цената ще пада по 6-7 ст. на месец и очаквах 2 лв. по Коледа => така и се случи
в началото на тази година писах, че спада ще продължи с 5 ст. на месец и това отново се случва ........ цената е точно там където очаквах и предсказах
вярвам, че спада ще продължи и през лятото докато се стигне до нивата които съм предсказал преди година ....... имаш ли нужда да ти напомням или главата още те слуша?
всичко се изпълнява по ноти => тези дни бяха чудесна възможност да се продаде на малко по-висока цена, че акцията пак си поема по пътя надолу ....... чак се плаша от себе си за пореден път
не е препоръка - нямам акции, но след време ще имам когато цената стигне нивата които съм обявилfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Работиш против себе си.
Дори и да имаше някой разколебан да сипва, се отказа заради безкрайните навиквания и цигании за две стинки надолу да сринеш.
Така и не се случи твоето.
Коментар
-
нищо подобно ........... нито ме интересува на някой канчето, нито съм загрижен за на някой инвестициите...
нищо лошо не им желая на инвестиралите тук ....... напротив ...... ще се радвам да вземат дивидент защото изживяха големи мъки последните 15 месеца
за съжаление не очаквам дивидента да надвиши миналогодишния ....... но винаги съществува вероятност да е по-зле от миналото лято което ще е много лоша новина за компанията и за пазара като цяло...
Дори и да имаше някой разколебан да сипва, се отказа заради безкрайните навиквания и цигании за две стинки надолу да сринеш.
Така и не се случи твоето.М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар