IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

от много крякане прегракват единствено сварените жаби ..... това е азбучната истина

---------

що се отнася до мен мога да кажа, че винаги когато пиша, винаги сте недоволни от това което сте прочели от мен ........... така, че съм свикнал с подобна ситуация

аргументите ви срещу мен са винаги свързани с притежаването/непритежаването на акции

през последната година аргумента ви е, че "нямам пукната акция"

преди това пишехте, че "имам репо върху репото върху акции на ХИМ" и затова съм недоволен от ХИМ ...... заради това да съм вземел да си продам акциите на ХИМ и да съм се махал от темата

преди това имах акции на ХИМ от двата вида и пак се дразнехте от това което пишех в тази тема

приличате ми на незадоволени лелки които са все недоволни от всичко .......... но по-млади няма да станете
    Следвайки, доколкото е възможно, разбърканата ти мисъл, разбирам, че най-добре свареното жабЕ тук си ти, защото най-много крякаш и си най-прегракналия.
    Но това си е твой проблем, разбира се.
    И никой не е виновен, че си продаде артиите на безценица.

Коментар

от много крякане прегракват единствено сварените жаби ..... това е азбучната истина

---------

що се отнася до мен мога да кажа, че винаги когато пиша, винаги сте недоволни от това което сте прочели от мен ........... така, че съм свикнал с подобна ситуация

аргументите ви срещу мен са винаги свързани с притежаването/непритежаването на акции

преди това пишехте, че "имам репо върху репото върху акции на ХИМ" и затова съм недоволен от ХИМ ...... заради това да съм вземел да си продам акциите на ХИМ и да съм се махал от темата

преди това имах акции на ХИМ от двата вида и пак се дразнехте от това което пишех в тази тема

приличате ми на незадоволени лелки които са все недоволни от всичко .......... но по-млади няма да станете
      Да вземеш да си смениш ника на лъжливото овчарче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Добре де, ние кво сме виновни че немаш пукната акцийка.
        От много крякане най-много да прегракнеш.

---------

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

пак ли не разбра от къде е явното?

ще опитам малко по простичко и с разяснения специално за теб:

когато няма нищо за публикуване (няма нова информация) няма смисъл да се публикува

а когато има нещо ново за оповестяване тогава ще излезе обявлението

явно в момента няма нищо съществено за разкриване на нова информация

най-трудно се обяснява на малките деца и на онези на които много са ги били по главата...
          Добре де, ние кво сме виновни че немаш пукната акцийка.
          От много крякане най-много да прегракнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ама то отстрани като наблюдател най лесно се коментира ! Ние сме застанали с парите си на борсата, а ти само коментираш май отстрани ! Дай ти аргументи ?
            винаги се аргументирам когато изказвам собствено мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

От къде е явно?
              пак ли не разбра от къде е явното?

ще опитам малко по простичко и с разяснения специално за теб:

когато няма нищо за публикуване (няма нова информация) няма смисъл да се публикува

а когато има нещо ново за оповестяване тогава ще излезе обявлението

явно в момента няма нищо съществено за разкриване на нова информация

най-трудно се обяснява на малките деца и на онези на които много са ги били по главата...

Коментар

явно няма какво да публикуват
                От къде е явно?
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

най-обичам когато някой няма аргументи да започне да си смучи пръстите и другите неща за смучене...

г-жо Ангелова, отговор на личните въпроси ще получите когато дойда в студиото на "Искрено и лично"
                  Аз студио нямам, а и предаване не водя ! Освен Мариян да те покани за едно интервю тук в Инвестора и да си излееш мъката

Коментар

най-обичам когато някой няма аргументи да започне да си смучи пръстите и другите неща за смучене...

г-жо Ангелова, отговор на личните въпроси ще получите когато дойда в студиото на "Искрено и лично"
                    Ама то отстрани като наблюдател най лесно се коментира ! Ние сме застанали с парите си на борсата, а ти само коментираш май отстрани ! Дай ти аргументи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е на всички ни е ясно, че си голям капацитет и аз не оспорвам експертизата ти ! Предполагам помниш, че Химимпорт имаха и привилегировани акции, така че дивидент дават не от скоро !

Първоначално изпратено от Миглена Ангелова

И един личен въпрос ако може, имаш ли акции към момента или само си загрижен за нашите инвестиции/жабетата/ на борсата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение

а материалите кога ще публикуват
                        явно няма какво да публикуват

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Да има Анализирам човешката глупост която както виждаме е безгранична.Преди точно една година Ви написах - След дивидента цената бавно и мъчително ще падне до към 1,70 после не знам.Сега обаче вече знам
                          Маверик, бегай в темата за имотите да лъжеш клиентите. То поне да ти се връзваха.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Поканата е вписана, чакаме материалите за да видим размера на дивидента.
                            а материалите кога ще публикуват

Коментар

• Поканата е вписана, чакаме материалите за да видим размера на дивидента.

Коментар

освен две страни ...... от мен да знаеш, че медала има и трета страна

я, погледни медала по средата (за третата тънка страна ти говоря) ......... онзи който е купил на 63 ст. (през далечната 2012 год.) трябва да е държал акцията 5 години преди да вземе първия дивидент тук

5 дълги години стискане ....... яко стискане и потене...
                                Е на всички ни е ясно, че си голям капацитет и аз не оспорвам експертизата ти ! Предполагам помниш, че Химимпорт имаха и привилегировани акции, така че дивидент дават не от скоро ! И един личен въпрос ако може, имаш ли акции към момента или само си загрижен за нашите инвестиции/жабетата/ на борсата ?

Коментар

Working...
                                X