Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКлючово ниво е 1.80, минем ли го отиваме директно на 1.90
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение[/COLOR]
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМесечните и седмичните бюлетини са спрени отдавна!
2018г. поканата с материалите е качена за 30.05.2018, а сега няма никой!
Отчета и него никакъв го няма...
Някой наясно ли е какво става с тази "публична" компания, някой да е звънял или някой с предположения?
Да не са се обидили, че други компании взеха да ги конкурират по непрозрачни решения и да са решили да си върнат короната? Или и тях ги е завладял Шиши - това са негови номера...
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.
Коментар
-
Месечните и седмичните бюлетини са спрени отдавна!
2018г. поканата с материалите е качена за 30.05.2018, а сега няма никой!
Отчета и него никакъв го няма...
Някой наясно ли е какво става с тази "публична" компания, някой да е звънял или някой с предположения?
Да не са се обидили, че други компании взеха да ги конкурират по непрозрачни решения и да са решили да си върнат короната? Или и тях ги е завладял Шиши - това са негови номера...Last edited by tony1975; 04.06.2019, 20:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
за какво ти е отчет? ....... нито се яде, нито се пие този отчет
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук без конс. отчет ли останахме?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Трудно схващат брат,даже бих казал,че изобщо не схващат в колко комична ситуация се намиратДа чакаш някакъв умрял дивидент от малко над 6ст. и да не си даваш сметка,че още на екс-датата ще са изгубил три пъти повече е присъщо само за химимпортските лакони
А както знаем те са едно високо млекодайно ,фанатизирано и лишено от здрав разум стадо
......... ако изобщо отпусне нещо, де
като гледам алигатора как се е покрил вече съм песимист относно раздането на дивидентfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
И дивидента е тайна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук без конс. отчет ли останахме?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Трудно схващат брат,даже бих казал,че изобщо не схващат в колко комична ситуация се намиратДа чакаш някакъв умрял дивидент от малко над 6ст. и да не си даваш сметка,че още на екс-датата ще са изгубил три пъти повече е присъщо само за химимпортските лакони
А както знаем те са едно високо млекодайно ,фанатизирано и лишено от здрав разум стадо
Онези от сфармите - по различни ли са? Дори имам чувство, че са по-зле.
Там вече дори и дивидента им отказаха,
Но те продължават да чакат Годо. Каква страст само
Заслужава си, с Полки да се прехвърлите при тях - там имате повече основания
- 1 like
Коментар
Коментар