Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
https://www.investor.bg/novini-i-ana...vident-283682/
Все още не е определен дивидентът при „Химимпорт“ АД, тъй като поканата за общо събрание на 28 юни 2019 г. не е вписана навреме в Търговския регистър и предстои насрочване на нова дата..
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМайтапа настрана, в крайна сметка ако не греша вече 10 дни след крайния срок няма материали.
Това ли е добрата политика към инвеститорите?
За надзора не смея и да коментирам.
Предполагам Керезов чете достатъчно добре форума.
Ако са на разположение на Ст. Караджа да идем там да си ги почетем...
Все още не е определен дивидентът при „Химимпорт“ АД, тъй като поканата за общо събрание на 28 юни 2019 г. не е вписана навреме в Търговския регистър и предстои насрочване на нова дата.
Коментар
-
Майтапа настрана, в крайна сметка ако не греша вече 10 дни след крайния срок няма материали.
Това ли е добрата политика към инвеститорите?
За надзора не смея и да коментирам.
Предполагам Керезов чете достатъчно добре форума.
Ако са на разположение на Ст. Караджа да идем там да си ги почетем...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
На каква средна цена ти е този дългосрочен депозит ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНе може ли просто да си я търгуваме акцията?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение2-3 седмици до Оса, а материалите все още са тайна...интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що, кажи си я, какъв да е проблемът, нали затова е форумътПонеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загуба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Груйче, и ти като мене......
- great minds think alike
- когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що, кажи си я, какъв да е проблемът, нали затова е форумътПонеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загуба
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение[/COLOR]
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.Понеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загуба
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар