IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Вълни от хубави отчети и положителни новини ни заливат...
    А тук чакаме инфо все едно чакаме Шенген и покана за ЕРМ2, хайде вече г-н Керезов...
    целият отбор прекарва по цял ден времето си в залата и то всеки ден, а нямат 5 минути за да се срещнат със съдружниците си миноритари вече 12 години...

смях в залата , а сварените жабчета рефрешват сайтовете...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

поканата нали знаеш как се обявява и къде .......... или искаш да ти обяснявам и това?

pdf-файла съм го свалил сигурно преди седмица от ТР ........ можеш да погледнеш, че на 4-и ред пише:

"при липса на кворум на тази дата - на 17 юли 2019г. от 14.00.,"

деветката за годината е написана на ръка ........ не ми се проверява дали не е ксерокопие на поканата от миналата година
      И кво, ти очакваш 17.07ли?
      Рева, че нямало покана сега пък имало, амо щяло ОСА да бъде на друга дата щото си решил, че няма да има кворум!?!
      Както и да е, продължавай да ревеш само, ако може да не е всеки ден.
      На мен ми писна, а предполагам не само на мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Покана си има, но ти явно не знаеш къде да гледаш, а толкова усилия хвърляш да докажеш, че знаеш всичко....
        поканата нали знаеш как се обявява и къде .......... или искаш да ти обяснявам и това?

pdf-файла съм го свалил сигурно преди седмица от ТР ........ можеш да погледнеш, че на 4-и ред пише:

"при липса на кворум на тази дата - на 17 юли 2019г. от 14.00.,"

деветката за годината е написана на ръка ........ не ми се проверява дали не е ксерокопие на поканата от миналата година

Коментар

• Вълни от хубави отчети и положителни новини ни заливат...
          А тук чакаме инфо все едно чакаме Шенген и покана за ЕРМ2, хайде вече г-н Керезов...

Коментар

нито отчет виждам при ХИМ

нито покана за ОСА виждам при ХИМ

нито предложение за разпределение на печалбата (дивидент) виждам при ХИМ

ако ти имаш нещо актуално за ХИМ от последната седмица-две съакционерите ще са ти благодарни да ги споделиш...
            Покана си има, но ти явно не знаеш къде да гледаш, а толкова усилия хвърляш да докажеш, че знаеш всичко....

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Като гледам отчетите, май да.
              нито отчет виждам при ХИМ

нито покана за ОСА виждам при ХИМ

нито предложение за разпределение на печалбата (дивидент) виждам при ХИМ

ако ти имаш нещо актуално за ХИМ от последната седмица-две съакционерите ще са ти благодарни да ги споделиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Като Ви дразни мнението на някого просто го блокирайте от лентата за съобщения и няма да виждате простотиите на въпросния колега.

Прекалено много внимание му обръщате на Полки и той се възприема като "голям разбирач".
                +1

Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                Само да Ви кажа ,че Полки е голям фен на ботев -Пловдив и сравнително разбира от футбол ,но доста време подписа му беше - " Аз нищо не разбирам от футбол " или нещо подобно.
                Поради вродено си самомнение ,че всичко знае - загуби бас с колега и подписа му беще - ." Аз нищо не разбирам от футбол "
                имаш богата и развинтена фантазия ......... нито имам бас, нито съм губил бас ......... разбирам, че съм те подтискал в дълъг период от време и това е предизвикало в теб комплекс за малоценност който те е навел в положение да халюцинираш

ако имаш желание докажи, че написаното от теб е вярно ....... посочи с кой имам бас, за какво се е отнасял и кога съм го загубил

дерзай

Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                И един съвет - при инвестирането не влагайте емоции ,а просто търсете информация усилено и си оформяйте свои лични преценки, а не се доверявайте разни "капацитети".

Желая успех на всички !
                +1

трябва да притежавате също така опит, визия и смелост при взимане на решения

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Бърборино, денонощно висиш тук и демонстрираш очеизваден интерес.
                  А после се сърдиш, като ти кажат истината, че си лъжец.
                  https://mirtesen.ru/url?e=pad_click&...id=43447941849

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                    Днес ли започва ралито?
                    Като гледам отчетите, май да.

Коментар

• Днес ли започва ралито?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

Вожда купи няколко апартамента от ЦКБ-то и му се иска да повтори далаверата...
                        Още е много далеч за покупки.Не се знае колко време ще продължи тоя мечи пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Но каква е твоята файда, нали нямаш и няма и да имаш?
                          Просто навиквате за стинки... Голяма цигания стана.
                          Младеж в момента борсата въобще не ме интересува.Казвам само какво мисля.Аз не чакам на бфб.Имам от къде да вадя доходи.
                          Last edited by Ташунко със сапа; 31.05.2019, 07:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Аз студио нямам, а и предаване не водя ! Освен Мариян да те покани за едно интервю тук в Инвестора и да си излееш мъката
                            Като Ви дразни мнението на някого просто го блокирайте от лентата за съобщения и няма да виждате простотиите на въпросния колега.

Прекалено много внимание му обръщате на Полки и той се възприема като "голям разбирач".

Само да Ви кажа ,че Полки е голям фен на ботев -Пловдив и сравнително разбира от футбол ,но доста време подписа му беше - " Аз нищо не разбирам от футбол " или нещо подобно.
                            Поради вродено си самомнение ,че всичко знае - загуби бас с колега и подписа му беще - ." Аз нищо не разбирам от футбол "

И един съвет - при инвестирането не влагайте емоции ,а просто търсете информация усилено и си оформяйте свои лични преценки, а не се доверявайте разни "капацитети".

Желая успех на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

ОСА е насрочено за 28.6.2019 - 17 часа в централата на Хим.

Относно разпределение на финансовия резултат - предложението се съдържа в материалите за ОСА ,които вероятно ще бъдат обявени другата седмица.- така беше и миналата година

Останалите точки са традиционите и няма нищо изненадващо.

Поздрави !
                              Имам 1 предположение - ОСА ще бъде пренасрочено на 30.6 - когато са ОСА на ЗХБГ и Газ или на 3.7., а може и на друга дата.

Срещнах днес 1 такава обосновка за подобно действие при друго дружество -

Поради липса па произнасяне от длъжностно лице по регистрацията по Заявление № ............... от ............г. за обявяване па покана за свикване на Годишно Общо събрание на акционерите на дата ................ г., Съветът на директорите предлага общото събрание на акционерите да бъде пренасрочено за ............2019 г.

така,че няма да е прецедент

Коментар

пак ли не разбра от къде е явното?

ще опитам малко по простичко и с разяснения специално за теб:

когато няма нищо за публикуване (няма нова информация) няма смисъл да се публикува

а когато има нещо ново за оповестяване тогава ще излезе обявлението

явно в момента няма нищо съществено за разкриване на нова информация

най-трудно се обяснява на малките деца и на онези на които много са ги били по главата...
                                Отново нищо не ти се разбира от истериите.
                                Три дни не моеш сметна крайния срок..
                                Акции нямаш... Е, къф го дириш тук?
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X