IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Месечните и седмичните бюлетини са спрени отдавна!
    2018г. поканата с материалите е качена за 30.05.2018, а сега няма никой!
    Отчета и него никакъв го няма...

Някой наясно ли е какво става с тази "публична" компания, някой да е звънял или някой с предположения?
    Да не са се обидили, че други компании взеха да ги конкурират по непрозрачни решения и да са решили да си върнат короната? Или и тях ги е завладял Шиши - това са негови номера...
    Last edited by tony1975; 04.06.2019, 20:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

за какво ти е отчет? ....... нито се яде, нито се пие този отчет
      За вътрешна консумация

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        тук без конс. отчет ли останахме?
        за какво ти е отчет? ....... нито се яде, нито се пие този отчет
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Трудно схващат брат,даже бих казал,че изобщо не схващат в колко комична ситуация се намиратДа чакаш някакъв умрял дивидент от малко над 6ст. и да не си даваш сметка,че още на екс-датата ще са изгубил три пъти повече е присъщо само за химимпортските лакониА както знаем те са едно високо млекодайно ,фанатизирано и лишено от здрав разум стадо
          тук оптимистите очакват дивидент между 7 и 10 ст., но едно е какво чакат жабчетата, а съвсем различно е какво ще отпусне алигатора ......... ако изобщо отпусне нещо, де

като гледам алигатора как се е покрил вече съм песимист относно раздането на дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение

И дивидента е тайна
            "Военна тайна"Нали батките са морски офицери

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              тук без конс. отчет ли останахме?
              И дивидента е тайна

Коментар

• тук без конс. отчет ли останахме?

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Трудно схващат брат,даже бих казал,че изобщо не схващат в колко комична ситуация се намиратДа чакаш някакъв умрял дивидент от малко над 6ст. и да не си даваш сметка,че още на екс-датата ще са изгубил три пъти повече е присъщо само за химимпортските лакониА както знаем те са едно високо млекодайно ,фанатизирано и лишено от здрав разум стадо
                  Защо химимпортските?
                  Онези от сфармите - по различни ли са? Дори имам чувство, че са по-зле.
                  Там вече дори и дивидента им отказаха,
                  Но те продължават да чакат Годо. Каква страст само
                  Заслужава си, с Полки да се прехвърлите при тях - там имате повече основания

Коментар

идва едно жабче ..... пита нещо си и му отговарям писменно във форума...

идва следващото жабче което не иска да прочете предните няколко мнения, но пита същото каквото питаше преди час и предното жабче, но аз като възпитан човек пак му отговарям същото...

идва трето жабче и то като предното ...... идва пето, шесто и десето жабче и всичко се повтаря като при второто жабче...

накрая се появява 11-тото жабче и прави заключение, че "полки досажда като пише едно и също - затова е омръзнал на форума" ..... или "полки, спри да повтаряш едно и също"

разбра ли сега "какви жабчета"?
                    Last edited by strol; 01.06.2019, 09:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Какви жабчета?
                      идва едно жабче ..... пита нещо си и му отговарям писменно във форума...

идва следващото жабче което не иска да прочете предните няколко мнения, но пита същото каквото питаше преди час и предното жабче, но аз като възпитан човек пак му отговарям същото...

идва трето жабче и то като предното ...... идва пето, шесто и десето жабче и всичко се повтаря като при второто жабче...

накрая се появява 11-тото жабче и прави заключение, че "полки досажда като пише едно и също - затова е омръзнал на форума" ..... или "полки, спри да повтаряш едно и също"

разбра ли сега "какви жабчета"?

Коментар

що не обичате да четете и да мислите?

няколко реда по-долу съм писал ...... знам, че жабчетата обичат на всяко едно по отделно да му се обяснява, но ви е време да започнете да се ориентирате сами
                        Какви жабчета?
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Къде е публикувано това?
                          що не обичате да четете и да мислите?

няколко реда по-долу съм писал ...... знам, че жабчетата обичат на всяко едно по отделно да му се обяснява, но ви е време да започнете да се ориентирате сами

Коментар

извинявай ......... забравих, че на жабчетата винаги трябва да се показва и картинка иначе няма да разберат...

[ATTACH=CONFIG]n3472985[/ATTACH]
                            Къде е публикувано това?
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• извинявай ......... забравих, че на жабчетата винаги трябва да се показва и картинка иначе няма да разберат...

Click image for larger version

Name:	him.jpg
Views:	1
Size:	49.6 КБ
ID:	3472985

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

И кво, ти очакваш 17.07ли?
                                Рева, че нямало покана сега пък имало, амо щяло ОСА да бъде на друга дата щото си решил, че няма да има кворум!?!
                                Както и да е, продължавай да ревеш само, ако може да не е всеки ден.
                                На мен ми писна, а предполагам не само на мен...
                                все ми е едно на коя дата ще има ОСА и дали ще ви дадат някоя стинка ......... не ме касае по никакъв начин

давам ти доказателство, че съм запознат с намеренията на ХИМ и ти давам нишан за да разбереш това!!! нали, ако не съм запознат с този документ няма да знам, че на 4-и ред цифрата 9 е написана на ръка!!!

пак ти казвам да се запознаеш какъв е легитимния начин да се обяви свикване на ОСА на публично дружество!!!

Коментар

Working...
                                X