Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеминаха 3 седмици след крайния законов срок за провеждане на ОСА и никой не си прави труда да каже две думи на акционерите какво става?
няма ли някой журналист да си свърши работата и да драсне два реда по темата?
няма ли КФН да вземе мерки?
няма ОСА, няма и отчет ........ има ли пилот в самолета?
не е препоръка.... Тъй като и аз започнах да се чудя дали има пилот в самолета си казах "абе тези хора за да управляват толкова активи най-вероятно са сериозни. Дай да им напиша 1 мейл". И така влезнах в новият им сайт, намерих мейл за връзка с инвеститорите и спретнах едно кратко и добронамерено мейлче от рода на "Здравейте, като ваш макар и дребен, но все пак акционер, бих желал да ми помогнете с информация откъде мога да видя материалите за предстоящото ОСА. Най-вече ме интересува часта с разпределяне на реализираната през 2018 г. печалба ". Отговор йог, а вече минаха 10-тина дни примерно. Наистина ми е странно и не го разбирам това. Как може компания, която управлява милиарди, която има хиляди акционери и още толкова служители да не може да намери 1 човек, който да отваря някакъв мейл 1 път седмично за 10 минути? Това не го казвам с ирония, наистина се чудя защо се прави и как е възможно.
Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
минаха 3 седмици след крайния законов срок за провеждане на ОСА и никой не си прави труда да каже две думи на акционерите какво става?
няма ли някой журналист да си свърши работата и да драсне два реда по темата?
няма ли КФН да вземе мерки?
няма ОСА, няма и отчет ........ има ли пилот в самолета?
не е препоръка...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
меко казано тези приятели на ХИМ ли ще направят ОСА и от тях ли ще чакат евентуално дивидент акционерите тук?
минаха 3 седмици след крайния законов срок за провеждане на ОСА и никой не си прави труда да каже две думи на акционерите какво става?
как е възможно това?
- 3 Харесвания
Коментар
-
меко казано тези приятели на ХИМ ли ще направят ОСА и от тях ли ще чакат евентуално дивидент акционерите тук?
как е възможно това?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЕврохолд е новия собственик на активите на ЧЕЗ България ……… меко казано приятели на ХИМ
как е възможно това?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А ти къде живееш и от къде пишеш ?
Икономически данни не четеш ли ?
покажи ми как се развиват 5-те най-големи европейски икономики през последните 12-15 месеца и ми кажи какви са очакванията ти през следващите 2-3 годиниНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
не трудно, ами няма начин да се разбереш с който и да е когато на зададен към теб въпрос отговаряш с въпрос
хайде сега първо отговори на моите 2 въпроса към твоето заключение:
- кой бизнес е в подем?
- кои икономики са в подем???
Икономически данни не четеш ли ?
Коментар
-
Явно трудно ще се разберем с теб ! Ако ти твърдиш, че икономиките не растат, дай доводи и доказателства ?
хайде сега първо отговори на моите 2 въпроса към твоето заключение:
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение"икономиките и бизнеса са все още в подем"
- кои икономики са в подем???НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Явно трудно ще се разберем с теб ! Ако ти твърдиш, че икономиките не растат, дай доводи и доказателства ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеоткрий десетте разлики
и
- 1 like
Коментар
-
открий десетте разлики
защото сега когато икономиките и бизнеса са все още в подем е момента за продажба на ненужните.
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКои бизнеси и икономики не са в подем в последните над 10 години?
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Близо 1600 каратеки пристигат у нас за тренировъчен лагер по киокушин
Прочети още на: https://www.bgonair.bg/lyubopitno/20...rate-kiokushin
Желаещите за среща да заповядат
Коментар
-
хаххаха
какъв катарзис?
преди 2 години като го пишех това за продажба на ненужните активи, жабчетата се смееха, че от репата съм се побъркал и ме съветваха да продавам и да се махам от ХИМ за да не развалям идилията
"икономиките и бизнеса са все още в подем" ...... и кой бизнес е в подем? ....... и кои икономики са в подем??? ....... хайде стига глупости, де...
имаш ли на представа една сделка за колко време се подготвя?
а имаш ли на представа къде ще се намерят "инвеститори" които не знаят, че бизнес цикъла е към края си и не виждат, че нещата се крепят и скапват благодарение на един непредсказуем тромпет
а имаш ли на представа какво стана с инвеститора който трябваше да "влезне" в ХИМ преди година?
еди мърфи беше много горд и въодушевен на предното ОСА ...... какви пламенни речи изнасяше тогава...... че и 3 лева щеше да ми дава за 1 акция за да отида на тазгодишното ОСА
....... а сега го няма да ни информира кога ще е така очакваното ОСА
нека мистър Керезов сподели какво се случи с инвеститора който трябваше да "влезне" в ХИМ преди година ...... или питайте на ОСА когато и да се проведе то
не е препоръка за каквото и да е ..... просто размисли без страсти...
Кои бизнеси и икономики не са в подем в последните над 10 години, хайде ти ни информирай ?
Добре че си ти да кажеш дали ще се намерят инвеститори !
Кажи ти като всезнаещ на нас неуките за колко време се подготвят сделки ?
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар