Не може ли просто да си я търгуваме акцията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение2-3 седмици до Оса, а материалите все още са тайна...интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що, кажи си я, какъв да е проблемът, нали затова е форумът Понеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загуба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Груйче, и ти като мене......
- great minds think alike
- когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що, кажи си я, какъв да е проблемът, нали затова е форумът Понеже ме пита в една друга тема - дългосрочният ми пакет тук си стои, но понеже е наистина дългосрочен, дори не го броя за реална инвестиция, просто заспал депозит, който някога ще бъде осребрен, Другият пакет беше продаден. На загубаИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение[/COLOR]
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз също съм за нагоре ,но все пак какви са нивата надолу според теб........че с това поведение на мажо нищо не се знае?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеКлючово ниво е 1.80, минем ли го отиваме директно на 1.90
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение[/COLOR]
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМесечните и седмичните бюлетини са спрени отдавна!
2018г. поканата с материалите е качена за 30.05.2018, а сега няма никой!
Отчета и него никакъв го няма...
Някой наясно ли е какво става с тази "публична" компания, някой да е звънял или някой с предположения?
Да не са се обидили, че други компании взеха да ги конкурират по непрозрачни решения и да са решили да си върнат короната? Или и тях ги е завладял Шиши - това са негови номера...
Пепел ти на клавиатурата
Аз имам една теория, но е за мен щото, ако я споделя ще предизвика подигравателни коментари от няколко видни познавачи на БФБ.
Коментар
Коментар