IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Прав си и сега е момента да се похваля колко съм си наивен . Тъй като и аз започнах да се чудя дали има пилот в самолета си казах "абе тези хора за да управляват толкова активи най-вероятно са сериозни. Дай да им напиша 1 мейл". И така влезнах в новият им сайт, намерих мейл за връзка с инвеститорите и спретнах едно кратко и добронамерено мейлче от рода на "Здравейте, като ваш макар и дребен, но все пак акционер, бих желал да ми помогнете с информация откъде мога да видя материалите за предстоящото ОСА. Най-вече ме интересува часта с разпределяне на реализираната през 2018 г. печалба ". Отговор йог, а вече минаха 10-тина дни примерно. Наистина ми е странно и не го разбирам това. Как може компания, която управлява милиарди, която има хиляди акционери и още толкова служители да не може да намери 1 човек, който да отваря някакъв мейл 1 път седмично за 10 минути? Това не го казвам с ирония, наистина се чудя защо се прави и как е възможно.
    имам някакво обяснение за мен защо се създаде настоящата ситуация и ще видя дали съм прав за пореден път...
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
      минаха 3 седмици след крайния законов срок за провеждане на ОСА и никой не си прави труда да каже две думи на акционерите какво става?

няма ли някой журналист да си свърши работата и да драсне два реда по темата?

няма ли КФН да вземе мерки?

няма ОСА, няма и отчет ........ има ли пилот в самолета?

не е препоръка...
      Прав си и сега е момента да се похваля колко съм си наивен . Тъй като и аз започнах да се чудя дали има пилот в самолета си казах "абе тези хора за да управляват толкова активи най-вероятно са сериозни. Дай да им напиша 1 мейл". И така влезнах в новият им сайт, намерих мейл за връзка с инвеститорите и спретнах едно кратко и добронамерено мейлче от рода на "Здравейте, като ваш макар и дребен, но все пак акционер, бих желал да ми помогнете с информация откъде мога да видя материалите за предстоящото ОСА. Най-вече ме интересува часта с разпределяне на реализираната през 2018 г. печалба ". Отговор йог, а вече минаха 10-тина дни примерно. Наистина ми е странно и не го разбирам това. Как може компания, която управлява милиарди, която има хиляди акционери и още толкова служители да не може да намери 1 човек, който да отваря някакъв мейл 1 път седмично за 10 минути? Това не го казвам с ирония, наистина се чудя защо се прави и как е възможно.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• минаха 3 седмици след крайния законов срок за провеждане на ОСА и никой не си прави труда да каже две думи на акционерите какво става?

няма ли някой журналист да си свърши работата и да драсне два реда по темата?

няма ли КФН да вземе мерки?

няма ОСА, няма и отчет ........ има ли пилот в самолета?

не е препоръка...

Коментар

меко казано тези приятели на ХИМ ли ще направят ОСА и от тях ли ще чакат евентуално дивидент акционерите тук?

минаха 3 седмици след крайния законов срок за провеждане на ОСА и никой не си прави труда да каже две думи на акционерите какво става?

как е възможно това?
          За да може жабчетата-мушмороци, като теб, да пълнят темата с глупости.

Коментар

меко казано тези приятели на ХИМ ли ще направят ОСА и от тях ли ще чакат евентуално дивидент акционерите тук?

как е възможно това?
            Жабче, по постоянните ти писания излиза, ча си много притеснен от нещо, така ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
              Еврохолд е новия собственик на активите на ЧЕЗ България ……… меко казано приятели на ХИМ

как е възможно това?

Коментар

• Еврохолд е новия собственик на активите на ЧЕЗ България ……… меко казано приятели на ХИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А ти къде живееш и от къде пишеш ?
                  живея вкъщи и пиша пак от там

Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Икономически данни не четеш ли ?
                  не, не чета ....... запознай ме с икономическите данни от европа ....... нали сме от този континент, уж

покажи ми как се развиват 5-те най-големи европейски икономики през последните 12-15 месеца и ми кажи какви са очакванията ти през следващите 2-3 години

Коментар

не трудно, ами няма начин да се разбереш с който и да е когато на зададен към теб въпрос отговаряш с въпрос

хайде сега първо отговори на моите 2 въпроса към твоето заключение:

- кой бизнес е в подем?

- кои икономики са в подем???
                    А ти къде живееш и от къде пишеш ?
                    Икономически данни не четеш ли ?

Коментар

Явно трудно ще се разберем с теб ! Ако ти твърдиш, че икономиките не растат, дай доводи и доказателства ?
                      не трудно, ами няма начин да се разбереш с който и да е когато на зададен към теб въпрос отговаряш с въпрос

хайде сега първо отговори на моите 2 въпроса към твоето заключение:

"икономиките и бизнеса са все още в подем"
                      - кой бизнес е в подем?

- кои икономики са в подем???

Коментар

Явно трудно ще се разберем с теб ! Ако ти твърдиш, че икономиките не растат, дай доводи и доказателства ?
                        https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2019...aje_che_uspeh/

Коментар

открий десетте разлики

и

Коментар

• открий десетте разлики

защото сега когато икономиките и бизнеса са все още в подем е момента за продажба на ненужните.
                            и

Кои бизнеси и икономики не са в подем в последните над 10 години?

Коментар

• Близо 1600 каратеки пристигат у нас за тренировъчен лагер по киокушин

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/lyubopitno/20...rate-kiokushin

Желаещите за среща да заповядат

Коментар

хаххаха

какъв катарзис?

преди 2 години като го пишех това за продажба на ненужните активи, жабчетата се смееха, че от репата съм се побъркал и ме съветваха да продавам и да се махам от ХИМ за да не развалям идилията

"икономиките и бизнеса са все още в подем" ...... и кой бизнес е в подем? ....... и кои икономики са в подем??? ....... хайде стига глупости, де...

имаш ли на представа една сделка за колко време се подготвя?

а имаш ли на представа къде ще се намерят "инвеститори" които не знаят, че бизнес цикъла е към края си и не виждат, че нещата се крепят и скапват благодарение на един непредсказуем тромпет

а имаш ли на представа какво стана с инвеститора който трябваше да "влезне" в ХИМ преди година?

еди мърфи беше много горд и въодушевен на предното ОСА ...... какви пламенни речи изнасяше тогава ...... че и 3 лева щеше да ми дава за 1 акция за да отида на тазгодишното ОСА ....... а сега го няма да ни информира кога ще е така очакваното ОСА

нека мистър Керезов сподели какво се случи с инвеститора който трябваше да "влезне" в ХИМ преди година ...... или питайте на ОСА когато и да се проведе то

не е препоръка за каквото и да е ..... просто размисли без страсти...
                                Ами то се иска и четене за да разбереш има ли подем или не и къде е той, а не драскане и изказване като от последна инстанция тук !
                                Кои бизнеси и икономики не са в подем в последните над 10 години, хайде ти ни информирай ?

Добре че си ти да кажеш дали ще се намерят инвеститори !

Кажи ти като всезнаещ на нас неуките за колко време се подготвят сделки ?

Коментар

Working...
                                X