IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
    Играта е на котка и мишка, все пак вярвам в хепиенда тука!
    Само трябва да уточниш кой е котката и кои са мишките за да я схванем.

Коментар

• Играта е на котка и мишка, все пак вярвам в хепиенда тука!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
        нарочно изчаках да завърши борсовата сесия за да ти отговоря ...... не искам някой да вземе прибързано решение, а да има възможност да помисли върху двете гледни точки през уикенда

и кой им пречи да работят спокойно?
        а кой им пречи да представят отчетите навреме?
        нали има и други публични банки които преминават през стрес тестове, но това не им попречи да си представят отчетите и да свикат ОСА в рамките на законовият срок

ако проверките завършат успешно ще се вдига шум до небесата, но щом ще се спазва конфиденциалност това не ми се струва да е добре, май?

решение за чакалнята ще има най-рано по Коледа ....... това го писах още миналата година

търгово при ЧЕЗ чакай следващата година ........ и то ако разрешат на ЕУБГ да го купи което не ми се вярва да се случи...

==============

мисля, че при ХИМ в момента са в шах и не знаят какво да правят ....... не знаят какво да очакват от ЕЦБ след стрес-тестовете и затова забавят ОСА и обявяването на дивидента

поискат ли увеличение на капитала на ЦКБ тогава дивидент няма да раздават при ХИМ-а, но всичко ако е точно при банката то тогава ще се раздаде по някоя стинка на акционерите тук

чакат се резултатите от стрес теста според мен

==========

не е препоръка - просто размисли без страсти
        Сладури като теб убиват желанието ми да ви споделям каквото и да е инфо
        безжизненото и без никакъв смисъл отговори нямат
        проверките приключиха отдавна

Коментар

• нарочно изчаках да завърши борсовата сесия за да ти отговоря ...... не искам някой да вземе прибързано решение, а да има възможност да помисли върху двете гледни точки през уикенда

Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
          Хайде спокойно хората работят усилено дайте им шанс да приключат отчетите и да ни поканят на събранието...,
          било е адски напрегнато и натоварено с проверката на ецб..,
          и кой им пречи да работят спокойно?
          а кой им пречи да представят отчетите навреме?
          нали има и други публични банки които преминават през стрес тестове, но това не им попречи да си представят отчетите и да свикат ОСА в рамките на законовият срок

проверката свърши успешно резултати няма да разберем накарали са всички банки да подпишат конфеденцялност на информацията и да не я разпространяват...та направо в Q3.
          ако проверките завършат успешно ще се вдига шум до небесата, но щом ще се спазва конфиденциалност това не ми се струва да е добре, май?

Решението за чакалнята ще бъде взето...под сурдинка най добре представилата се банка на стрес тестовете на ЕЦБ Еееееее
          ЦКБ...
          решение за чакалнята ще има най-рано по Коледа ....... това го писах още миналата година

Хефест се има поводи за празник.....а и между другото. Кефете се и за сделката на чез
          химимпорт ще глътне огромна печалба от търговото при тази сделка
          успех и имайте търпение!
          търгово при ЧЕЗ чакай следващата година ........ и то ако разрешат на ЕУБГ да го купи което не ми се вярва да се случи...

==============

мисля, че при ХИМ в момента са в шах и не знаят какво да правят ....... не знаят какво да очакват от ЕЦБ след стрес-тестовете и затова забавят ОСА и обявяването на дивидента

поискат ли увеличение на капитала на ЦКБ тогава дивидент няма да раздават при ХИМ-а, но всичко ако е точно при банката то тогава ще се раздаде по някоя стинка на акционерите тук

чакат се резултатите от стрес теста според мен

==========

не е препоръка - просто размисли без страсти
          Last edited by _1912_; 21.06.2019, 18:27.
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Когато компания влезе сред тези с добро управление, въпреки че няма ДВИ, няма комуникация с акционерите и въпреки погазването на всички законови срокове - работата за мен не е странна, а тъжна...
            Дааа.

Тъжно е .

Представи си само какви са останалите компании...

Коментар

минаха 3 седмици след крайния законов срок за провеждане на ОСА и никой не си прави труда да каже две думи на акционерите какво става?

няма ли някой журналист да си свърши работата и да драсне два реда по темата?

няма ли КФН да вземе мерки?

няма ОСА, няма и отчет ........ има ли пилот в самолета?

не е препоръка...
              Хайде спокойно хората работят усилено дайте им шанс да приключат отчетите и да ни поканят на събранието...,
              било е адски напрегнато и натоварено с проверката на ецб..,проверката свърши успешно резултати няма да разберем накарали са всички банки да подпишат конфеденцялност на информацията и да не я разпространяват...та направо в Q3. Решението за чакалнята ще бъде взето...под сурдинка най добре представилата се банка на стрес тестовете на ЕЦБ Еееееее
              ЦКБ...Хефест се има поводи за празник.....а и между другото. Кефете се и за сделката на чез
              химимпорт ще глътне огромна печалба от търговото при тази сделка
              успех и имайте търпение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Аз дори не смея да правя сценарии. Ако има някакво такова различно събитие, за което намекваш, то какво пречи на някой да върне примерно "Благодаря ви за интереса, но поради технически трудности не сме готови все още. Очаквайте материалите в края на месеца на страницата на ........"?
                ами няма да е в края и на този месец ....... затова го няма тои ред в сайта им
                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Когато компания влезе сред тези с добро управление, въпреки че няма ДВИ, няма комуникация с акционерите и въпреки погазването на всички законови срокове - работата за мен не е странна, а тъжна...

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Ако си склонен да дадеш 1 стотинка, значи ти пука колкото за 1 стотинка. На тях и за толкова не им пука, значи.
                    Точно, много точно казано. хахаххаа
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

И аз направих като теб - резултата е същия...
                      Тонка, двамата с теб пак най-наивните излезнахме

Коментар

Разбирам, че им е все едно. Като се поставя обаче на тяхно място, пак ми бяга логиката на нещата. Ако съпоставим мащабите, то на тях ще им струва моя 1 стотинка, за да не мърморят някакви хора /като мен и още няколко десетки/, от които принципно не се интересуват. Примерно ако на мен ми мрънка някой комшия във форум и това би ми струвало 1 стотинка на месец, то бих я дал тази стотинка, за да спре да мрънка, без значение колко ме вълнува самият комшия. Странна работа е тая, да знаете
                        Ако си склонен да дадеш 1 стотинка, значи ти пука колкото за 1 стотинка. На тях и за толкова не им пука, значи.
                        Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Аз дори не смея да правя сценарии. Ако има някакво такова различно събитие, за което намекваш, то какво пречи на някой да върне примерно "Благодаря ви за интереса, но поради технически трудности не сме готови все още. Очаквайте материалите в края на месеца на страницата на ........"?
                          И аз направих като теб - резултата е същия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение

Ти се радвай, че въобще имат нов сайт.

Навремето, ако не се лъжа през 2015-та (или беше 2016-та), на общото събрание Керезов тържествено каза, че до края на годината ще имат нов сайт, със секция за новини, какво се случва с холдинга и т.н., за да могат акционерите в холдинга да взимат някакви адекватни решения на база случващото се в холдинга. Сайтът се появи със закъснение от около година-две. Оттогава ми е все едно какво се случва с холдинга. Сигурен съм, че и на тях им е все едно дали имат един акционер повече или по-малко.
                            Разбирам, че им е все едно. Като се поставя обаче на тяхно място, пак ми бяга логиката на нещата. Ако съпоставим мащабите, то на тях ще им струва моя 1 стотинка, за да не мърморят някакви хора /като мен и още няколко десетки/, от които принципно не се интересуват. Примерно ако на мен ми мрънка някой комшия във форум и това би ми струвало 1 стотинка на месец, то бих я дал тази стотинка, за да спре да мрънка, без значение колко ме вълнува самият комшия. Странна работа е тая, да знаете

Коментар

имам някакво обяснение за мен защо се създаде настоящата ситуация и ще видя дали съм прав за пореден път...

Коментар

Прав си и сега е момента да се похваля колко съм си наивен . Тъй като и аз започнах да се чудя дали има пилот в самолета си казах "абе тези хора за да управляват толкова активи най-вероятно са сериозни. Дай да им напиша 1 мейл". И така влезнах в новият им сайт, намерих мейл за връзка с инвеститорите и спретнах едно кратко и добронамерено мейлче от рода на "Здравейте, като ваш макар и дребен, но все пак акционер, бих желал да ми помогнете с информация откъде мога да видя материалите за предстоящото ОСА. Най-вече ме интересува часта с разпределяне на реализираната през 2018 г. печалба ". Отговор йог, а вече минаха 10-тина дни примерно. Наистина ми е странно и не го разбирам това. Как може компания, която управлява милиарди, която има хиляди акционери и още толкова служители да не може да намери 1 човек, който да отваря някакъв мейл 1 път седмично за 10 минути? Това не го казвам с ирония, наистина се чудя защо се прави и как е възможно.
                                Ти се радвай, че въобще имат нов сайт.

Навремето, ако не се лъжа през 2015-та (или беше 2016-та), на общото събрание Керезов тържествено каза, че до края на годината ще имат нов сайт, със секция за новини, какво се случва с холдинга и т.н., за да могат акционерите в холдинга да взимат някакви адекватни решения на база случващото се в холдинга. Сайтът се появи със закъснение от около година-две. Оттогава ми е все едно какво се случва с холдинга. Сигурен съм, че и на тях им е все едно дали имат един акционер повече или по-малко.

Коментар

Working...
                                X