Първоначално изпратено от dolce
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Да не би да е записано в правилата на бфб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениевсъщност сега те разбрах, сори, ами Хима просто няма начин да изпадне от софиксаНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами вервай, ако мислиш, че жената може да надуе корема без да има .. онуй
Не съм сигурен че си го прочел, но в никакъв случай не съм питал да вервам или да не вервам.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
А за кой период на летене става дума?
ПП
Абе носи се слух, че ако няма зделки може да испадне от софикс? Има ли такова нещо, или съм се заблудил?
Коментар
-
А за кой период на летене става дума?
ПП
Абе носи се слух, че ако няма зделки може да испадне от софикс? Има ли такова нещо, или съм се заблудил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА това,че няма сделки или са редки с малки обеми, при спад е добре. Означава,че няма кой да продава и аукционерите вярват в позицията.
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеА тези дребни сделки според мен са от хиени дето се мъчат да оплашят "стадото",ама не им се получава.
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеВЕНСЕРЕМОС!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Не ги разбирате с вожда нещата.Интересно е,че когато цената летеше,никакъв го нямаше във форума.Сега като пада не спира писането. А това,че няма сделки или са редки с малки обеми, при спад е добре.Означава,че няма кой да продава и аукционерите вярват в позицията.А тези дребни сделки според мен са от хиени дето се мъчат да оплашят "стадото",ама не им се получава.ВЕНСЕРЕМОС!
ПП
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Не ги разбирате с вожда нещата.Интересно е,че когато цената летеше,никакъв го нямаше във форума.Сега като пада не спира писането. А това,че няма сделки или са редки с малки обеми, при спад е добре.Означава,че няма кой да продава и аукционерите вярват в позицията.А тези дребни сделки според мен са от хиени дето се мъчат да оплашят "стадото",ама не им се получава.ВЕНСЕРЕМОС!
Коментар
-
Интересно е друго - Синият Чип, Флагманът на БФБ, няма една сделка днес?
Мисля си че даже и пидисестинки са много за тази артия...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИнтересно ми е от кога изказването за бъдеща цена на дадена акция се определя като спекулация.Ами ако някой не ми вярва че на Хима ще падне цената да се хване на бас с мен.
Мисля си че даже и пидисестинки са много за тази артия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Хората като индианеца, полки и строл ми е ясно какво правят. В случая ми помагат, тъй като съм дългосрочен и си пазарувам бавно и напоително. Те също. Иначе нямаше да си губят времето тук. Така че хайде Ние Мечоците, ако сте го гледали по картууна.
Коментар
Коментар