If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От позицията на какъв коментираш и се притесняваш за нашите стремежи и желания?Между другото онова филмче за лаконите ми хареса,как
професионално се гледат и експлоатират.
Остави ги тез комарджии, Не владеят занаята.
Шиханът бавно и методично им разказва играта !
Няма смисъл да коментирам напразни надежди на наивни и объркани хора.Това което виждам е,че до момента оборота на Хима е колкото на квартална баничарницаЛесно е да влезеш в блатото,но излизането е труно и понякога невъзможно
От позицията на какъв коментираш и се притесняваш за нашите стремежи и желания?Между другото онова филмче за лаконите ми хареса,как
професионално се гледат и експлоатират.
Няма смисъл да коментирам напразни надежди на наивни и объркани хора.Това което виждам е,че до момента оборота на Хима е колкото на квартална баничарницаЛесно е да влезеш в блатото,но излизането е труно и понякога невъзможно
Който иска да излезе, да пусне на цените от преди 3-4дни и готово.
Коментирай посоката на движение, различава ли се от предсказаната от теб?
Хайде чета по мой сметки най много още 50000бр им остават на ПФ доверие и от там цената тръгва нагоре...няма продавачи АИ в късият ЕТФ няма записвания 2лв февруари а април не ми се мисли като обеси черешко влизането в чакалнята...
Монти, за мен прогноза за Доверие 7 в средносрочен план е силно консервативна. За мен дори нереално песимистична. Проблема на начина ти на мислене е, че знаеш цената а не и стойността на нещата, и си нямаш и хабер от трендове. За сметка на това си много по-добър от мен в цъкането на бид и аск. Но при Доверие имаме огромна неоценена стойност и много як тренд, който за мен е само в началото си. Така погледнато песимизма ти е необоснован. Но за сметка на това мнението ти за хим е много вероятно да е вярно. Изобщо не го оспорвам.
за тебе и онова дърво агрия трябваше да е вече на 14....
ноооо флагманът си е флагман !
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар