If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно затова ще скочи хим изведнъж ,Протокол сигурно не е съгласен но за мен звучи диапазона поне 20 стинки ......все пак е глава на групата....
Тия от Доверие нямат ли ЦКБ или не им се продава под 3 лв?Ако е така да освободят Хима и каквото сабя покаже,
все пак и нагоре трябва да има кой да продава.
Треис и Доверие ,според мен ще връщат......И понеже съм наивен и имам малко кеш напред , купих няколко иляди + хим за да ви досаждам след месец.....ако сте сгрешили!
Не се радвай , купува се Хим и ССВ и се продава Доверие......доколко ли ще го свалят......
Ето защо бяха напаДките срещу мен за Доверие ,пречех на продажбите...ДА!
Дори да е така, това е сигнал къде е потенциала. Ти същото ли направи?
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Не се радвай , купува се Хим и ССВ и се продава Доверие......доколко ли ще го свалят......
Ето защо бяха напаДките срещу мен за Доверие ,пречех на продажбите...ДА!
Не знам ,шесто чувство че ще я закарат към 1,90 така за спорта ,този месец .....Само спекула , като видя че не вървят излизам.....Щом Зрънчо се качва , банките и те балони , недоверие и то, планината и сие , еубг и то , фармите и те , монбатя и той , тук поне има нещо като фундамент и то малък , а и другаде не виждам къде ,всичко е надцененно и набалончено....
Какво падение А .....?
Треис и Доверие ,според мен ще връщат......И понеже съм наивен и имам малко кеш напред , купих няколко иляди + хим за да ви досаждам след месец.....ако сте сгрешили!
Флагманът е само един.... но наистина този път Трейс и Доверие поведоха хорото..... но съм сигурен, че флагманът също няма да се изложи
Коментар