If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не свършиха промоциите. Късно се наредих на опашката.
споко не си изпуснал кой знае какво....аз си взех малко привилегии на 1.54 въпреки че бях сложил поръчка отдолу с цел да взема още по-евтино ако този му писне да чака и продаде надолу към 1.51......ама не би та така си останах само с няколко стотин броя купени на 1.54....колкото да не плащам повече от процент за комисионни....пък и стадния тип инвеститор сега ще има да се цака за най-добра оферта продава та и другата седмица се очертава интересна
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Така е , когато няма обеми.. И когато песимистите предвкусят поредния провал.
А не следва ли......
Стои въпроса ,защо да се пробва за 50 ти път дали ще се нахака в тапети като столипеновеца....
Скоро онзи на 1,35 ще бъде нахранен ако не избяга навреме...
Не е препоръка...
дядя Монти(както го каза шеговито) е готин форумец с който ми е наистина приятно да си пиша и освен това търгува акции,които не са във фокуса на повечето спекуланти,което говори за собствен стил и заслужава адмирации според мен
дядя Монти(както го каза шеговито) е готин форумец с който ми е наистина приятно да си пиша и освен това търгува акции,които не са във фокуса на повечето спекуланти,което говори за собствен стил и заслужава адмирации според мен
Цар на песимистите,трябва да му връчим приза "златна мечка".
Не страхуйся бе дяда Монти е строг но милостив ще има гювеч до 1,5 за обикновените
артишки.
Аз също бях сложил вариант ...че тим качва артиите си зимата ,но не всяка зима......
само че Тиквони почна много лоши сигнали да дава....
пак някой му подшушва ,направи скоро изборите ,че почваш да изпадаш от елита....
да не подаде оставка след празниците....
то февруари му е тройно критичен.....
Лошото ,че на клона вече стоят бялата златка ,лукавски ,червената кукувица , гоце и онези от бобовдол....
Монти, на Тиквича тази секира му стои ежедневно, не е характерна само за днес и за зимата. Направо фобия си развил от вероятното покачване на акциите на Групата.
Вземи участвай малко и ти, та да усетиш какво изпитват и останалите, когато печелят.
Коментар