If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес ще има по-сериозна търговия по позицията след вчерашния застой. Пакетът според мен или е приключил или и са останали макс 50т. Очакват ни добри времена и плавен ръст до 2 лв.следващите няколко седмици.
Очаква ви същото като при дървените.
Там раздаваха какалашки на акционерите.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Липсата на знания и опит Ви прави да изглеждате като идиоти!Когато решите да инвестирате е добре да се консултирате с професионалисти или да инвестирате във фондове управлявани от хора които знаят какво правят
Моля!? Самостоятелните трейдъри тук, тоест почти всички в този форум според теб са ИДИОТИ??? Баааааси нагльото...
Те самите имат мноооооого голям проблем с това евро и се чудят какво да го правят.Има много неща които не знаем,
само предполагаме и едно от тях е защо британците са твърдо решени да напуснат ЕС.
Те самите имат мноооооого голям проблем с това евро и се чудят какво да го правят.Има много неща които не знаем,
само предполагаме и едно от тях е защо британците са твърдо решени да напуснат ЕС.
Много си прав, но голяма част от списващите не са били тук през 2005-07, за да знаят какво беше, а пък също много не искат да си спомнят 2008. Отделно я няма еуфорията, щото тогава влязохме в НАТО и ЕС, а в момента не ни пускат никъде - причините са ясни, но си ги избираме 10-та година подред. Оттам тръгва всичко, защото рибата се вмирисва откъм главата. И все пак има надежда - аз все още съм умерен оптимист и за борсата, и за страната ни!
Може пък и да е за хубаво ,че не ни пускат........
Да я коментираме 1929-а година,няма проблем, но нито ти, нито аз сме участвали през 1929 на пазара. През 2005-2007 г. ралито аз си участвах, и помня как 2004 г. ми се обесняваше същото, на БФБ няма ликвиднсот затова инвестирам навън. Ликвидността е функция на по-високите цени....като стана хим 14 лева, вече имаше ликвидност и взе да им харесва на институционални от всякакъв калибър.
Просто дадох пример, кога на пазара ще има големи международни институционални инвеститори. Клиентите на една гръцка банка пускаха пазарни поръчки купува за по 1-2 млн.лева.....
Много си прав, но голяма част от списващите не са били тук през 2005-07, за да знаят какво беше, а пък също много не искат да си спомнят 2008. Отделно я няма еуфорията, щото тогава влязохме в НАТО и ЕС, а в момента не ни пускат никъде - причините са ясни, но си ги избираме 10-та година подред. Оттам тръгва всичко, защото рибата се вмирисва откъм главата. И все пак има надежда - аз все още съм умерен оптимист и за борсата, и за страната ни!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Това е преди 12 години... и на други цени...други пазарни настроения. Спокойно може да се попита -Помните ли 1929 година?
Да я коментираме 1929-а година,няма проблем, но нито ти, нито аз сме участвали през 1929 на пазара. През 2005-2007 г. ралито аз си участвах, и помня как 2004 г. ми се обесняваше същото, на БФБ няма ликвиднсот затова инвестирам навън. Ликвидността е функция на по-високите цени....като стана хим 14 лева, вече имаше ликвидност и взе да им харесва на институционални от всякакъв калибър.
Просто дадох пример, кога на пазара ще има големи международни институционални инвеститори. Клиентите на една гръцка банка пускаха пазарни поръчки купува за по 1-2 млн.лева.....
Коментар