Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Моля лаконите да се отправят към доилна зала и спокойно,няма да болиПоне за сега де
https://www.youtube.com/watch?v=JWjEbOOhakg
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДнес 1.75 как ви се струва?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМонти, за мен прогноза за Доверие 7 в средносрочен план е силно консервативна. За мен дори нереално песимистична. Проблема на начина ти на мислене е, че знаеш цената а не и стойността на нещата, и си нямаш и хабер от трендове. За сметка на това си много по-добър от мен в цъкането на бид и аск. Но при Доверие имаме огромна неоценена стойност и много як тренд, който за мен е само в началото си. Така погледнато песимизма ти е необоснован. Но за сметка на това мнението ти за хим е много вероятно да е вярно. Изобщо не го оспорвам.
ноооо флагманът си е флагман !търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеВарна предупреждавам че ако Ники намери още 6 мил за ЕТФ преди рожденният ден на черешко в краят на април софикс ще е на други нива хим със сигурност над 2лв
...да не обърка вашите сметки..тъй че не се бавете много много!!!
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
) сигурно и брокерите ) и консултантите ) мислят като теб
Ако мислеха отдавна борсата щеше да е над 1000 пункта а не да дълбае и само ПФ на ХИМ да подкрепят тук и там....
Какво стана с акциите на 2019 на брокитата .....каквото и на форума ....
Някой игра тука има ,тука нема....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВале 1, 4д,
По добре спекулант отколкото подводен инвеститор....
Нали знаеш защо се качваше досега Доверие , можеш да си пишете за Недоверие каквото каквото искате но в една главна квартира са пуснали туит преди няколко месеца когато беше около 2,5 - 3 ....
Ама Ората мислят и решиха да вземат печалбата си в ръцете и в други акции да ги вкарат.... а не да чакат Годо на 10
Пробваха и с вербална интервенция ,продажбите продължиха....10 далече а пет 100% печалба...
Днес почнаха и да купуват, но продадените акции отидоха в ХИМ ...нещо като махало....5,5 ама повече не пускат нагоре....
Парите ще ходят в Хим докато мажо не почне да продава....а това засега не е станало....
Ако се изпусне ХИМ отиваме в зимна Епоха.....на БФБ.
За мен Алтерко , Доверие ,Трейс ,Треидинга , Фиб са минало.....даже и да мине увеличението ....
Само спекуланта мисли в мен за 10 % във Фиб...Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
Коментар