IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KATANA 4 APOCALYPtos HEAD Разгледай мнение
    айде пак чалъмите с 800 лева за ордер... лошо няма
    Интересна тактика..... Е системата позволява при конкретен брой обявени акции за продажба и то шарени числа, купувача да знае кой е продавача.... А това с поредността затваря спреда..... Интересно ми е дали и от двете страни не играе един и същи посредник, защото тогава е смешно..... Или просто бъзикат раята....

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      Браво на @)2012 за успешната сделка. Кой продал спИчелил,а другите ....стискат и ....само се надяват ......
      Гледам доста си се изнервил. Играл си за рейндж и те е страх да не би да тръгне във възходящ тренд. Доста хора направиха като теб. Продаваха от 1,70 до 1,56 където посредници свързани с мажораитаря изкупиха доста акции. После като подскочи разпродадоха и последните бройки въздъхвайки с облекчение. Сега се надяват пак да падне за да купят пак, но ги тресе ужас да не би да продължи нагоре. На мен по-скоро друго ми е интересно. Свързаните с мажоритаря посредници изкупиха доста акции на ниските цени. В случай, че има критичен момент от психологическа гледна точка за продължаване на ралито какво ще правят. Дали ще гледат или ще се намесят съвсем леко, колкото да подкрепят тренда. В противен случай ще са хвърлили на вятъра едни пари около 1,57-1,70.
      Аз на практика нямам акции от групата. Около 1 процент от портфейла ми в хим привилегировани. Нямам нищо и от групата на Еврохолд.

Коментар

• айде пак чалъмите с 800 лева за ордер... лошо няма

Коментар

Само с голи надежди не става!!! Едногодишен спад за един ден не се заличава.
          И ти си прав...... затова днес някои си слагат презерватива.....Важното е че сме оптимисти.... Този ръст в края на март и началото на април го предвидих..... Но съм оптимист за септември и октомври и то много яко..... Чакам нови ръстове от по 30%..... Хубавото е че въпреки всичко идват чужди инвестиции, а задържаме и големи български в момента.....

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
            Само да не бъдеш изненаден през следващите 5 работни дни на БФБ.....?????

Само с голи надежди не става!!! Едногодишен спад за един ден не се заличава.

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
              Според мен е изненадан от изминалите дни
              Монти ти ли си бре
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Кой какви мераци имаше си ги показа. Сега да видим до къде ще спадне цената.

Коментар

дали ще ги грабнат тия 20к
                  Кой какви мераци имаше си ги показа. Сега да видим до къде ще спадне цената.

Коментар

дали ще ги грабнат тия 20к
                    Изчакваме изненади следобяд и и в началото на другата седмица.....Нормално е след вчерашния ден да има задръжки......

Коментар

• Браво на @)2012 за успешната сделка. Кой продал спИчелил,а другите ....стискат и ....само се надяват ......

Коментар

• Хайде на обратно!!! Няма купувачи, а продавачи бол.

Коментар

• дали ще ги грабнат тия 20к

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            "..Химимпорт Възнагражденията на членовете на УС и НС на холдинговото дружество за 2014 г., включително заплати, бонуси и осигуровки, са в размер на 358 хил. лв. спрямо 2.445 млн. лв. за година по-рано..."
                            И кво от това.......

Коментар

• "..Химимпорт Възнагражденията на членовете на УС и НС на холдинговото дружество за 2014 г., включително заплати, бонуси и осигуровки, са в размер на 358 хил. лв. спрямо 2.445 млн. лв. за година по-рано..."

В някои фирми (чужбински...) има практика част от заплащането да е в акции.

Хипотетично : В случай, че са решили нещо подобно откъде ще трябва да набавят акциите ?
                              Last edited by Protokol; 02.04.2015, 13:44.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
                                кажи,че искаш
                                Вчера дозаредих Дне съм пас, освен ако отново не ме прихване нещо хипер оптимистично настроение и изчистя други позици....

Коментар

Working...
                                X