кажи,че искаш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко ги беше опапал той, както и да е ....
Двама мажоритари още го споменават с кефф....
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеЗа съжаление от далече се вижда че е само един и май е приключил оптимизмът свършиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеЗа съжаление от далече се вижда че е само един и май е приключил оптимизмът свърши
Наздравичка..че се разлензих нещо тук(да ме извините)Last edited by orakula; 01.04.2015, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПрав е, излезлите просто влизат в други позиции и тръгва всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВейдъре, това ти мнение ми хареса и мога да те почерпя едно питие
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеняма как да знам каква сума е отделил за влизане в хим-а сегашния купувач
може да закара цената и на 2,40 , а може утре да реши, че се насочва в друга позиция
при положение, че за три месеца тук съм реализирал 17-18% и виждам, че другаде мога да влезна на цени от преди 2-3 месеца не виждам причина защо да не опитам
разбира се, че хим-а може да иде до 2,40 до края на седмицата, а другите акции да си седят все на нивата от преди 2-3 месеца ............... но "това са рисковете на професията"
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеДейтрейдинг!!! Да, като се съредоточиш-става.Нещо като занимавка в свободното време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеПичове да е жива и здрава борсата..... Днес се оказа, че може да се работи и през спреда направих го на шега.......Въпреки, че съм дългосрочен или поне средносрочен оптимист
Коментар
Коментар