Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение.....няма да му дадат да пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеКо искате в 10 без 5 да има 100000 купува ли?Ще се хапят някой по задниците ама нека да изчакаме 10 дена
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеТвойто мнение е много яко.....Но Явно посредника на човека Х е добър майстор врътна всички и използва хората с нервините ръчички да се включат между него, за да не върти телефонна любов....
хи хи хи
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеВсе пак продавачите пак са бол До 2 кинта смятах 76000 акциЙ има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕгати пинизите тука Голям кеф
Обаче от нумерологична гледна точка не е напълно издържано. 411 е 6-ца, това доколкото си спомням не е най-доброто число и е доста мистично. Далеч по-добре би била 7-ца отразяваща в себе си комбинирането на 3-ка - божественото начало, с 4-ка, стабилността на земята....
822 е добро попадение, защото дава 3, както и 412, даващо 7
няма прерпоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеНали нямаше купувачи?????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеХайде на обратно!!! Няма купувачи, а продавачи бол.
Коментар
-
Егати пинизите тука Голям кеф
Обаче от нумерологична гледна точка не е напълно издържано. 411 е 6-ца, това доколкото си спомням не е най-доброто число и е доста мистично. Далеч по-добре би била 7-ца отразяваща в себе си комбинирането на 3-ка - божественото начало, с 4-ка, стабилността на земята....
822 е добро попадение, защото дава 3, както и 412, даващо 7
няма прерпоръкаLast edited by Fiscalist; 02.04.2015, 14:49.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГледам доста си се изнервил. Играл си за рейндж и те е страх да не би да тръгне във възходящ тренд. Доста хора направиха като теб. Продаваха от 1,70 до 1,56 където посредници свързани с мажораитаря изкупиха доста акции. После като подскочи разпродадоха и последните бройки въздъхвайки с облекчение. Сега се надяват пак да падне за да купят пак, но ги тресе ужас да не би да продължи нагоре. На мен по-скоро друго ми е интересно. Свързаните с мажоритаря посредници изкупиха доста акции на ниските цени. В случай, че има критичен момент от психологическа гледна точка за продължаване на ралито какво ще правят. Дали ще гледат или ще се намесят съвсем леко, колкото да подкрепят тренда. В противен случай ще са хвърлили на вятъра едни пари около 1,57-1,70.
Аз на практика нямам акции от групата. Около 1 процент от портфейла ми в хим привилегировани. Нямам нищо и от групата на Еврохолд.
Коментар
Коментар