Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЩото не съм копой
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе ми дреме бе приятел.Никога не бързам с покупките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТо май и на теб ти се иска ама не те пускат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеА ти пернати приятелюю за къв ти е да купуваш на падащ дългосрочно, дългосрочно, дългосрочно пазар, ми нали и ти се зашиваш и ставаш мнооого дългосрочен инвеститор а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКажи го на тоя дето се фука че живее в америци и канади......
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениебахти и пародията е тая борса. "огромен" оборот днес на най-ликвидната акция. приготвил съм си няколко хиляди кеш ако цената иде към левчето ама като гледам какви обороти се въртят се чудя дали изобщо повече да се занимавам с това нещо наречено БФБ и да си разпродам всички акции и да приключвам с тази авантюра
Коментар
-
бахти и пародията е тая борса. "огромен" оборот днес на най-ликвидната акция. приготвил съм си няколко хиляди кеш ако цената иде към левчето ама като гледам какви обороти се въртят се чудя дали изобщо повече да се занимавам с това нещо наречено БФБ и да си разпродам всички акции и да приключвам с тази авантюра
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКажи го на тоя дето се фука че живее в америци и канади.....
Коментар
Коментар