Ден за купуване.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
защо така смяташ от тези акции имам само две ..
Две от 10.....
Алианц е с най голям портфеил на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениехаха, всеки си хвали шитовете...
защо така смяташ от тези акции имам само две ..
Две от 10.....
Алианц е с най голям портфеил на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпоред мен трябва да се гледа алианц.....
Когато той тръгне да купува ,обхваща поне 10 позиции.....
Хика ,емка ,МиС,гагарин,стара планина,алкомет .....останалите сами ще си ги намерите....,
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз въпреки че имам малко, предлагам да не гледаме това "влакче на ужасите". Гледайте СОФАРМА, като тръгне - тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеайде айде.... стига пробува... никой не връзва.щом ме цитираш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениесамо тим ги няма , но все в на тим темите се врете за да има кой да ви чете полюциите...
Е чак пък толкова не очаквах ...
да не знаеш на кой са Сэгласие и Реал финанс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениети влезе ли на 1,30?Last edited by Mike Florida; 07.12.2015, 22:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеОбщо взето повечето коментари са само "дърляне", ясно е, че към момента, не се случва нищо интересно! Дори и спада с приближаването на по-сериозните входове над 1,20, закотви до към 1,30.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениезащо ли? да не би да е замесен Монти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТука, когато влезна, само яко каране!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпоред мен трябва да се гледа алианц.....
Когато той тръгне да купува ,обхваща поне 10 позиции.....
Хика ,емка ,МиС,гагарин,стара планина,алкомет .....останалите сами ще си ги намерите....,
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ и бъдеще , е и чичо ОГИ ,
е и Съгласие и реал....
Коментар
Коментар