Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Konsultant
Бих искал да попитам г-н Керезов, ако чете все още:
Уважаеми господине,
И тази година ли да очакваме полагащия ни се дивидент в последния момент /тъй като така сме си плащали данъците/?!
С уважение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКога да купувам когато са се избалончили ли?
Коментар
-
Аз не съм съгласен напълно с теб.Да може да има хора които се възприемта за спекуланти но причината да няма сериозни инвеститори е така наречените "мажоритари" и смешните дивиденти които дават. Няма да забравя на върха на вълната когато хима се търгуваше на нива от около 16 лв. как не малко от големите акционера продадоха. Ако ръководството на Хима имаше наистина сериозно отношение към малките нямаше да стане така, че всички компание свързани с тях да са на такива нива. Оставям настрана и липсата на всякаква ликвидност на БФБ дължаща според мен на същите причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКога да купувам когато са се избалончили ли?
В карйна сметка, един от проблемите на БФБ е, че културата на голяма част от пазарните играчи, особено малките на БФБ е такава, че те разглеждат себе си като спекуланти, а не като инвеститори. Настоящата конюнктура на БФБ е подходяща преди всичко за инвеститори. Спекулантите непрекъснато подрязват малките си портфейлите като се лутат от едно място на друго!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеИ понеже спечели от лотарията в щатите си купуваш падащи акции на БФБ. Нямаш ли си нещо друго с което да си играеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпечелих от лотарията преди няколко години в Щатите.Даваха го и по телевизора та затова и не ми пука много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеE това е класическо обяснение, няма що, ...виж какво Лъки,.... един ден твоите хора ще питат къде са белите прашни пари ...... и ние тогава ще трябва да дигаме пазара за да им ги връщаш , не помисли ли за този вариант .... Лъки?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпечелих от лотарията преди няколко години в Щатите.Даваха го и по телевизора та затова и не ми пука много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеЩо си мисля че ще взема да позная защо инвестираш ежедневно луди пари на падащ пазар и борса, ...това май им викат едни....бели прашни пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеХа , червендалестия почна да губи нерви,.... това ще да е от падащия пазар вероятно...... а що се отнася до твоето великодушно предложение да ме изхранваш като гладник, моля не се притеснявай обяви ми стипендия и аз ще се възползвам от нея като нуждаещ се макар и не заминал към америци и канади..... а останал тук в отбора на нуждаещите се, ти си на ход.
Коментар
-
Ха , червендалестия почна да губи нерви,.... това ще да е от падащия пазар вероятно...... а що се отнася до твоето великодушно предложение да ме изхранваш като гладник, моля не се притеснявай обяви ми стипендия и аз ще се възползвам от нея като нуждаещ се макар и не заминал към америци и канади..... а останал тук в отбора на нуждаещите се, ти си на ход
Коментар
Коментар