Ако говориш за Ташунко той ми е дружка него не мога да го набутвам с тези шитове защото ще си купи по евтини
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениебахти и пародията е тая борса. "огромен" оборот днес на най-ликвидната акция. приготвил съм си няколко хиляди кеш ако цената иде към левчето ама като гледам какви обороти се въртят се чудя дали изобщо повече да се занимавам с това нещо наречено БФБ и да си разпродам всички акции и да приключвам с тази авантюра
Коментар
-
бахти и пародията е тая борса. "огромен" оборот днес на най-ликвидната акция. приготвил съм си няколко хиляди кеш ако цената иде към левчето ама като гледам какви обороти се въртят се чудя дали изобщо повече да се занимавам с това нещо наречено БФБ и да си разпродам всички акции и да приключвам с тази авантюра
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКажи го на тоя дето се фука че живее в америци и канади.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПреди време имаше няколко човека които много им правеше кеф да ме обиждат и оплюват за това че не съм на тяхното мнение.Сега им напомням всеки ден че се обуха с оловните обувки и ще са много много дългосрочни инвеститори.Освен това знам че им бъркам в мозъка защото отново са загубили паричките си .Поради тази причина те побесняват и губят контрол когато заговоря за спад защото той се случва винаги .Това е.
А ти пернати приятелюю за къв ти е да купуваш на падащ дългосрочно, дългосрочно, дългосрочно пазар, ми нали и ти се зашиваш и ставаш мнооого дългосрочен инвеститор а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПреди време имаше няколко човека които много им правеше кеф да ме обиждат и оплюват за това че не съм на тяхното мнение.Сега им напомням всеки ден че се объха с оловните обувки и ще са много много дългосрочни инвеститори.Освен това знам че им бъркам в мозъка защото отново са загубили паричките си .Поради тази причина те побесняват и губят контрол когато заговоря за спад защото той се случва винаги .Това е.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДобре де, позна, но аз питам за чий все повтаряш едно и също.
Отварям темата ЦКБ ти громиш, отварям Хим ти пак громиш.......не ти ли омръзна все едно и също да пишеш, човек
Представи си, че стане чудо утре и пазара тръгне/не че е възможно де/, ти ще се поболееш бе човек.7
Давай го малко по спокойно и балансирано.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕееее нямам такива количества артии.Малко са по тази позиция.Тепърва ще пълня.За къде да бързаме с тоя падащ пазар.Познах за софикс 450 за сега ама до нова година може и 400 да слезе.Тогава Хима на колко ще се търгува ?
Отварям темата ЦКБ - ти громиш, отварям Хим - ти пак громиш.......не ти ли омръзна все едно и също да пишеш, човек
Представи си, че стане чудо утре и пазара тръгне/не че е възможно де/, ти ще се поболееш бе човек.
Давай го малко по спокойно и балансирано.
Успех!Last edited by polax; 10.09.2015, 18:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТози сценарий мисля, че сме го чели при предните "тръгвания" на борсата.
Според мен за да е трайна тенденция има много събития, които трябва да се случат:
На първо място промяна на мисленето на господата по върховете;
Промяна на мажоритарите, дивиденти повсеместно;
Нови компании на борсата;
Промяна на законодателството свързано с пенсиите;
Един, два големи фонда да зашетат из БФБ.
Дори и само едно или две от тези условия да почнат да се изпълняват мисля ще има положително движение
Коментар
Коментар